Ясновидци/врачки - тема 17

• 281 480
  • 788
  •   1
Отговори
# 255
Observer, недей критикувай mallorca! Публикуваната информация от нея може да е от полза на всеки! Трябва да сме й благодарни, че тя имаше смелостта да сподели своите лични впечатления с тези мошенници и да предпази доста хора от техните лъжливи обещания и гаранции, че могат да помогнат, дават надежди, но накрая разбираш, че си излъган за пореден път. По-добре е, човек да казва за лични отзиви, отколкото да съдим само по анкетата и по броя на гласувалите къде и при кого да отидем.

# 256
Абсолютно съм съгласна с мнението на alinachka  Peace. Лично аз смятам, че всички имаме различни критерии за "доволни" и " не доволни" и това прави анкетите подвеждащи и не меродавни. Благодаря на mallorca за публикуването на списъка и се присъединявам към написаното от нея. За съжаление имам подобен горчив опит с част от споделените имена.

Последна редакция: ср, 17 апр 2013, 22:02 от kateto1980

# 257
pepi1, благодаря за урока по транслитерация. Ще се постарая малко повече следващия път.
Благодаря на mallorca, че сподели нейния списък с разочарования. Но все пак нека да бъдем практични - Черният списък съдържа доста по-голям брой продавачи на надежда, а също така и описателни преживявания с тези експерти. В противен случай за какво беше отделен в нова тема?
По-познавателно ще е, ако сподели тарикатските им номера и като по пакъв начин промиват мозъците, та някой да се върже на абонаментно обслужване.

# 258
kateto1980, не е само анкета, а и случки от действителния ни живот. Някои заслужават да бъдат отразени от екипа на Господари на ефира или поне данъчна ревизия Wink

# 259
Визирам анкетата, защото Емилия беше една от водещите и когато зададох конкретен въпрос на колко от тук присъстващите реално са се сбъднали прогнозите се оказа, че няма такива! На каква база тогава се гласува за нея и тези, които са гласували от какво всъщност са доволни?! Е, 10 лв. наистина не са кой знае колко, но 10х10 прави 100... и т.н. Данъчните разбира се едва ли подозират за подобни доходи.  Wink

Последна редакция: ср, 17 апр 2013, 22:22 от kateto1980

# 260
Аз съм една от гласувалите за Емилия, при мен тя има голям процент попадения, които ми ги е предсказала доста подробно. Надявам се и другите неща, които чакам да се случат да ги е познала.

# 261
kateto1980, с риск да се повтярям, но лично аз не съм гласувала за нея нито тук, нито в Черният списък. В началото на разговора ни тя ме предупреди, че не е ясновидка. Приемам, че чрез картите ми описа една картина, която към настоящето рефлектираше ситуацията в която бях, а бъдещето - един вероятен развой на нещата с отворен край.

Последна редакция: ср, 17 апр 2013, 23:14 от observer

# 262
Визирам анкетата, защото Емилия беше една от водещите и когато зададох конкретен въпрос на колко от тук присъстващите реално са се сбъднали прогнозите се оказа, че няма такива! На каква база тогава се гласува за нея и тези, които са гласували от какво всъщност са доволни?! Е, 10 лв. наистина не са кой знае колко, но 10х10 прави 100... и т.н. Данъчните разбира се едва ли подозират за подобни доходи.  Wink
Peace

# 263
В случая с Емилия само давах пример за меродавност на анкетите. Също и за печелене на пари за сметка на нечие нещастие... Няма значение дали е ясновидка, или не. В сайта си доста убедително твърди, че е много добра  в тарото и може да бъде полезна. 30 мин. - 10лв. много хитро измислено.
С риск да се повторя 10х10 прави сто и т.н. ...

# 264
Observer, моля те замълчи вече , защото точно заради такива като теб темата се обезмисли, разговорите се прехвърлиха на лични , никой не смее да се изкаже тук защото веднага ще бъде нападнат и оплют. Моля те ,отиди да спамиш друга тема!!!

# 265
kateto1980, абсолютно съм съгласна. Но така се получава, когато търсенето надвишава предлагането...
pepi1, намирам се в свободен форум и споделям в пространството. Не те безпокоя на лични, нали? Не съм нападала или оплювала. Напротив, старая се да не разводнявам темата.
От моя опит съм била разочарована от леля Искра и Цецка. Съответно съм гласувала в Черният списък. Не съм влизала в обстоятелствени обяснения, защото други съфорумки са имали подобни впечатления. За Емилия съм на "кантар", защото разговорът ни ме обогати, но за познаваемост - 0.

Последна редакция: ср, 17 апр 2013, 23:13 от observer

# 266
едни и същи хора познават на някои , на други - не.нали сме в този форум , за да открием ,,нашия човек'' ?

# 267
Здравейте момичета, Mallorca съм,но си блокирах си другия акаунт и се регистрирах наново.
Относно списъкът ми с неуспешни опити,аз споделям мое мнение,моя опит не ангажирам никой с него.
Искам да поправя една грешка в списъка,но не мога да го редактирам.
Името на RAIN НЕ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ТАМ,просто седнах направих при кого съм била и го написах без да го огледам.
Rain e един от малкото които бяха максимално честни с мен,не ме подведоха не ми дадоха 100 % обещания,не ме обраха до шушка.

# 268
едни и същи хора познават на някои , на други - не.нали сме в този форум , за да открием ,,нашия човек'' ?
Това е възможно, когато става въпрос за ясновидци. При астрологията и тарото обаче е въпрос на познания и умения.

# 269
  • София
Привет момичета! Моля ви, кажете ми за Цеца от Надежда, случиха ли се някои от прогнозите и на тези които ходихте при нея? Аз мисля да отида, но да ми гледа само на карти, от проюетеното до тук си направих извод, че в кафето не е много добра.

Общи условия

Активация на акаунт