Ясновидци/врачки - тема 17

• 281 474
  • 788
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте,

и аз да споделя, преди няколко дена говорих с Мария Станкова от Пловдив. Като характеристика описва доста добре, за някои неща е много точна, дори до малки подробности. За познаваемост, за сега ще се въздържа да коментирам, евентуално ще мога да споделя след няколко месеца дали нещата, които ми каза са се случили. И друг път съм говорила с нея, 2 пъти съм ходила лично и 1 път сме разговаряли по телефона. От тогава останах със смесени чувства, защото една част от нещата, които каза бяха точно така, но пък имаше и такива, които не се случиха. Сега последния път като разговаряхме, казаното от нея се припокрива с казаното ми от друга жена, така че се надявам да е познала. Ако някой от вас е ходил при нея, нека сподели мнение.

# 241
Момичета, някой да е посетил тази жена от Ямбол или да има впечатления? Аз говорих с нея по тел., но се интересувам дали някой не е ходил или дали има по-подробна информация.

# 242
А жената от гр. Бяла, няма ли потребители от там, да споделят мнения.

# 243
Ами ако тази жена Фани от гр. Бяла не приема повече, просто няма смисъл да търсиме нейни съграждани, за да споделят, макар че на мен безкрайно ми се искаше, ако е наистина толкова добра да  беше продължила да помага на нуждаещите се! Sad

# 244
Здравейте, ако има желаещи от Пловдив да се съберем да отидем при Себа от Шемшево, моля да пишат на лични.

# 245
  • София
Здравейте момичета! Как е точния адрес на Стефка от Надежда?

# 246
  • София
Здравейте момичета! Как е точния адрес на Стефка от Надежда?

Аз съм изпуснала тази Стефка Simple Smile Може ли инфо за тази жена.

# 247
МОЛЯ ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО!!!!!
Споделям от от опита който натрупах през последните 5 год,понеже виждам,че форумът се е превърнал в място за търсене на МАГЬОСНИЦИ КОИТО ДА ВИ ВЪРНАТ ПОЛОВИНКИТЕ ,ще ви дам списък който НЯМА пак казвам НЯМА ДА ВИ ГИ ВЪРНЕ,независимо какво правите!!!!!!
1.Гюкчен -София
2.Ходжа Зеви-София
3.леля Станка - С.гРОЗДЕВО Варненско
4.Хари-Кърджали
5.Маг Светлина-София
6Маг Стефан -Пловдив
7.Теди Куцева -Пловдив
8. Янка -Русе
9.Хайрие-с.Боян Ботево
10.Светла-Хасково
11. Rain-интернет
12.Зерифе- с.Яворница
13.Али Шуган-
14.Карла-София
15.Марчело- София
16.Красимир Кутрев  АЛЕФ-Пловдив
17.Мария Асенова-София
18.Нуртен-София
19.Маг Силвия -Бургас
20.Сирма
21.Ташинка-с.Конуш
22.Елка Стефанова-София
23.Адем Ходжа-София
24.Хеазим ходжа-София
25.Исмаил Ходжа-с. краище

Сигурно имам още някой в списъка за който не мога да си спомня.
СЪВЕТ ОТ МЕН, ВЛОЖИХ МНОГО ПАРИ И МНОГО ВРЕМЕ НИТО ЕДНОТО МОГА ДА ВЪРНА НИТО ДРУГОТО,НО НЕ ПРАВЕТЕ КАТО МЕН !!!!!! Изживейте си живота,а не пълнете на хората джобовете,защото файда няма.

# 248
 Hug
Браво mallorca ,благодаря ти за отделеното време  да направиш този списък  Simple Smile
Нека това наистина е предупреждение към всички нас ,четящи този форум ,аз самата съм горяла от някой описани ОПЕРАТОРКИ,убедена съм, че и други са като мен.
За това се обръщам с молба към всички във форума,споделяйте само информация от първа ръка,демек ВАС,а не някъде сте чули някой си който бил събрал,или разделил или излекувал,или много му познал на някой си  Grinning Ама дали е станало или не ??????
Излиза някое име във ФОРУМА и всички като полудели хукват, без да чакат срокове или сбъдване,започват да разпространяват даден телефон и име, и какво става...... 1 месец е еуфория ,ходения въпросната опреаторка или оператор решава,че е много голяма работа след като за месец са се изсипали коли и хора от цяла България, следователно таксата им става двойна ,пак плащаш и какво получаваш ,едно голямо нищо ;
МОЛЯ ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО!!!!!
Споделям от от опита който натрупах през последните 5 год,понеже виждам,че форумът се е превърнал в място за търсене на МАГЬОСНИЦИ КОИТО ДА ВИ ВЪРНАТ ПОЛОВИНКИТЕ ,ще ви дам списък който НЯМА пак казвам НЯМА ДА ВИ ГИ ВЪРНЕ,независимо какво правите!!!!!!
1.Гюкчен -София
2.Ходжа Зеви-София
3.леля Станка - С.гРОЗДЕВО Варненско
4.Хари-Кърджали
5.Маг Светлина-София
6Маг Стефан -Пловдив
7.Теди Куцева -Пловдив
8. Янка -Русе
9.Хайрие-с.Боян Ботево
10.Светла-Хасково
11. Rain-интернет
12.Зерифе- с.Яворница
13.Али Шуган-
14.Карла-София
15.Марчело- София
16.Красимир Кутрев  АЛЕФ-Пловдив
17.Мария Асенова-София
18.Нуртен-София
19.Маг Силвия -Бургас
20.Сирма
21.Ташинка-с.Конуш
22.Елка Стефанова-София
23.Адем Ходжа-София
24.Хеазим ходжа-София
25.Исмаил Ходжа-с. краище

Сигурно имам още някой в списъка за който не мога да си спомня.
СЪВЕТ ОТ МЕН, ВЛОЖИХ МНОГО ПАРИ И МНОГО ВРЕМЕ НИТО ЕДНОТО МОГА ДА ВЪРНА НИТО ДРУГОТО,НО НЕ ПРАВЕТЕ КАТО МЕН !!!!!! Изживейте си живота,а не пълнете на хората джобовете,защото файда няма.

# 249
mallorca, pepi1,
С риск отново да прозвуча заядливо, но поредното изреждане на оператори е нонсенз. Нали за това има отделна анкета и тема, известна още като "Черен списък" (виж линкове под настоящата анкета). Същото се касае и за магиите. Вярвам, че повечето от нас не сме бавноразвиващи се и сме напълно наясно със специалистите.
Не намирам нищо лошо, ако някой е дочул за дарбата на някой, да отправи питане или да сподели контакти. Това е форум все пак и по този начин дискутираме доста специалисти. А анкетите отсяват нашите впечатления.
Ако имате нещо да кажете по същество, различно от повтаряне на Черния списък (където сте добре дошли да гласувате и споделите разочарованията си), то говорете по настоящата тема.

# 250
observer
ДА, заядливо звучиш и имам чувството, че се изживяваш за администратор на форума.

# 251
mallorca, pepi1,
 Peace
Браво момичета, смятам че точно тази тема е правилното място за публикациите ви, все пак тя е най-четената и обобщава всички останали сходни на нея.
Надявам се, че споделеното от вас ще спести много време, нерви и пари на всички с подобен проблем.

# 252
Скъпа observer,без риск да прозвуча заядливо спрямо теб ,ще каза следното:
 1,нонсенз,се пише със С,когато не знаеш дадена думичка,моля те провери в чичко Гугъл как се пише.... ;-)2.  Изказваш се абсолютно неподготвена, много сме наясно за списъците,НО вместо да кажеш едно БЛАГОДАРЯ на mallorca ,че е изредила имена в кратък списък, ИМЕНА КОИТО ЛИПСВАТ в твоите списъци,сбила ги е дала ги е конкретно с цел да предпази някого, веднага ще се намери някоя като теб разбирачка и махленска скандалджийка да се изкаже.
Именно заради липсата на такива конкретни списъци, опреаторките карат Мерцедеси ,вдигат палати,а ние събираме последните стотинки да им ги изпратим .За такива като теб има едно правило което винаги трябва да спазвате,като нямаш какво да кажеш по добре замълчи........
mallorca, pepi1,
С риск отново да прозвуча заядливо, но поредното изреждане на оператори е нонсенз. Нали за това има отделна анкета и тема, известна още като "Черен списък" (виж линкове под настоящата анкета). Същото се касае и за магиите. Вярвам, че повечето от нас не сме бавноразвиващи се и сме напълно наясно със специалистите.
Не намирам нищо лошо, ако някой е дочул за дарбата на някой, да отправи питане или да сподели контакти. Това е форум все пак и по този начин дискутираме доста специалисти. А анкетите отсяват нашите впечатления.
Ако имате нещо да кажете по същество, различно от повтаряне на Черния списък (където сте добре дошли да гласувате и споделите разочарованията си), то говорете по настоящата тема.

# 253
Отдавна не съм писала. Темата замря и стана неприятна с това заяждане, сакън да не се попита нещо. Много момичета си пишем само на лични, портади тази причина.
Аз лично предпочитам тук да си споделяме, така има възможност и да се пита допълнително на ЛС, за да не спамим.

И хайде стига с тези забележки. НАЛИ СМЕ ТУК ДА СИ ПОМАГАМЕ

Благодаря на момичетата за споделянето Hug

# 254
didi.d, обикновен потребител съм и получавам известия за всеки нов коментар. Очаквам да науча или дискутирам нещо ново и полезно. Абонирана съм и за Черният списък, където споделяме разочарованията си. Отн: магиите, радвам се, че в последно време повечето запитвания за подобни "услуги" не намират отговор, защото трябва да си много обладан и не на себе си, че да посягаш върху нечие енергийно пространство и насила да връзваш някого за себе си, въпреки неговото/нейно желание да тръгне по своя път.
Да копирам ли анкетата от Черния списък?

Общи условия

Активация на акаунт