Ясновидци/врачки - тема 17

• 281 487
  • 788
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте! Нова съм по темата. Естествено, не влязох тук без причина или от скука. Докато търсех полезна информация за себе си, се оказа, че аз мога да Ви дам различна информация. В с.Бяла, обл.Русе имаше ясновидка, която се казва Фани. Била съм при нея два пъти, последният през 98-ма година. Ако е жива и здрава, тя може да е полезна за много от Вас. Телефон нямам, но в цялото село я познават и лесно ще я намерите. Пари - ако оставите. Което значи, че притеснените финансово може нищо да не дават. Аз бях много млада, когато ходих при нея. Не ми каза нещата, които към момента са ме вълнували и сега ми се струват пълна глупост, но ми каза важните неща, вкл. като години, през които ще се случат. За Мозира - тази жена е консултирала следователи за намиране на улики, всъщност за първи път чух за нея от такъв човек. Тя не се рекламира. На място се чака пред къщата й. Има хора, които тя отказва да приеме. Вторият път бях с такъв човек и се оказа, че е имало защо да не го приеме.

# 226
Понеже от известно време пак ми се налага да намеря някой с подобна дарба, но не мога да пътувам извън София, моя близка ми даде координати на Кремена Манова, 0888 60 50 53 - приемала в кв.Павлово. Била от Кюстендил и там също  приемала. Аз още не съм ходила лично, подготвям се още, защото доста се притеснявам какво ще чуя. Интересното е, че приятелката ми изобщо не знае, че някога в живота ми съм ходила при ясновидка. Каза ми за тази, защото знае за проблема ми и лично се била убедила колко много познава. Моля, ако имате информация или личен опит с тази Кремена Манова, споделете. Четох тема 16 и 17, но не знам дали по-назад ще успея да чета.

# 227
За тези на които не успях да дам координатите  поради изчерпан лимит за лични съобщения ще поместя тук - жената е от Ямбол тел.0890190439.
Най добре се свържете с нея - най добре ще ви обясни самата тя всичко което ви интересува. Аз само мога да добавя, че не е комерсиална като другите защото си има бизнес и не взема никакви пари

# 228
 Здравейте момичета,в предишните теми някъде прочетох,че някоя от вас знае за Ходжа от Девня.Наскоро дочух за него по случайност.Ще помоля някой ако има координати или ако е ходил с какви впечатления е останал,също така каква е таксата?Благодаря предварително и успех на всички Simple Smile

# 229
Ходила съм при този ходжа преди много години тогава беше едно младо момче , много го хвалеха и ходих живее в Нанко Недев но не си спомням блока както и телефон мога от опит да кажа че не съм доволна, но  това си е мое мнение. Като отидеш в циганската махала който и да питаш за ходжата всеки ще ти каже къде живее.

# 230
Благодаря ти много за информацията,ако не се лъжа това Нанко Недев беше квартал нали така? Малко по встрани или аз се бъркам  Rolling Eyes

# 231
Здравейте , някой свърза ли се  с  жената от Ямбол .Как гледа    кога  приема  и  за какво  помага.

# 232
Някой писал ли е на Беркант Ходжа? Доста полойителни неща чета, но ми се струва малко скъпо Rolling Eyes

# 233
Здравейте , някой свърза ли се  с  жената от Ямбол .Как гледа    кога  приема  и  за какво  помага.
брат ми е говорил с нея, но още не се е разбрал кога да ходи.

# 234
Здравейте на всички:)Искам да ви попитам,дали някой е ходил при Веска Ковачева от с.Джулюница,и какво му е мнението за нея.Има ли хора,който са били при нея ,и дали им е познала това което е казала.Много ще се радвам да ми отговорите,важно е за мен да разбера.Благодаря ви много.Весел и слънчев ден Hug

# 235
Здравейте на всички:)Искам да ви попитам,дали някой е ходил при Веска Ковачева от с.Джулюница,и какво му е мнението за нея.Има ли хора,който са били при нея ,и дали им е познала това което е казала.Много ще се радвам да ми отговорите,важно е за мен да разбера.Благодаря ви много.Весел и слънчев ден Hug
И аз ще се радвам, да чуя отзиви за тази жена.

# 236
Аз съм ходила и съм доволна. И по-напред в темите съм писала, че Веска е била точна за здраве почти на 100%, познава за отношения и за магии, но за работа не ми е познала.

# 237
Аз съм ходила и съм доволна. И по-напред в темите съм писала, че Веска е била точна за здраве почти на 100%, познава за отношения и за магии, но за работа не ми е познала.

Благодаря ви много за отговора.Ще очаквам да пишат и други който са ходили при нея.Благодаря предварително  bouquet

# 238
Понеже от известно време пак ми се налага да намеря някой с подобна дарба, но не мога да пътувам извън София, моя близка ми даде координати на Кремена Манова, 0888 60 50 53 - приемала в кв.Павлово. Била от Кюстендил и там също  приемала. Аз още не съм ходила лично, подготвям се още, защото доста се притеснявам какво ще чуя. Интересното е, че приятелката ми изобщо не знае, че някога в живота ми съм ходила при ясновидка. Каза ми за тази, защото знае за проблема ми и лично се била убедила колко много познава. Моля, ако имате информация или личен опит с тази Кремена Манова, споделете. Четох тема 16 и 17, но не знам дали по-назад ще успея да чета.

Smela1, аз също съм ходила при Фани от гр.Бяла, обл.Русе преди може би 15-16 години.Бях много впечатлена от способностите й, но от след няколко години човек от този град беше споделил че тя се е омъжила и спряла да приема.Ако някой от този град чете форума и знае нещо за нея, ще бъда благодарна да сподели. Фани ми предсказа неща, които се случиха след доста години, а също така и гледаше по снимка/аз занесох на семейството си/.Много кратки,ясни описания правеше, но пък изненадващо точни.Бяхме групичка колеги, на единият също му предсказа нещо, което му изглеждаше на него етап невероятно, но стана факт след десетина години.

# 239
Момичета извинявам се, че спамя, но някой знае ли къде се изгуби Лъки? Не е влизала от 27 март  и в скайп не влиза newsm78 Моля, ако някой знае нещо за нея да ми пише на лични. Моля ви, много ми е важно да се свържа с нея.

Общи условия

Активация на акаунт