Ясновидци/врачки - тема 17

• 281 411
  • 788
  •   1
Отговори
# 345
Преди или след Великден, от гледна точка на християнството, все е грешно ходенето по врачки  Naughty Другата седмица ще е еднакво грешно  Wink

# 346
Леле, колко много сте напреднали с темите! Аз искам само да споделя, че сега се случват нещата, които Стефка Коларова ми беше казала. Когато ходихме голямата група в София, не помня късна есен май беше, я питах за нещо в работата и тя описа много точно нещата, които ще станат като ми каза, че ще е през април. Говореше за съвсем нови неща, едното стана в началото на месеца, а другото - днес.
Явно, обаче и тя е на моменти, защото втория път като ходих не бях във възторг от нещата които говореше, малко несвързано беше всичко.
А нейните предсказания "в срок ли са"?

Пит, не знам какво значи "в срок", но тя беше казала, че през април ще станат някакви неща и те наистина станаха точно през април. В този смисъл е в срок Simple Smile

# 347
Знаех си, жалко а имах прекрасна възможност, защото иначе е много далече. Благодаря

# 348
  • Пловдив
Момичета забелязах ,че на жената от Ямбол тел.е импулсен така ли е ?И колко е на мин ?Ако някой знае ?Благодаря !

# 349
Не е импулсен, звънях в Глобул преди време и казаха, че били към Frog и за това са с такива номера, а цената на разговора е по тарифен план все едно разговора е с Глобул.

# 350
  • Пловдив
Не е импулсен, звънях в Глобул преди време и казаха, че били към Frog и за това са с такива номера, а цената на разговора е по тарифен план все едно разговора е с Глобул.
МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ  bouquet  bouquet  bouquet !И аз ще звънна но нали сега е грешно та ще чакам след празниците  Sad

# 351
Здравейте на всички  Simple Smile
Съжалявам че нахлувам така във вашата тема,но искам да ви попитам за ясновидки/гледачки от Русе.Питам ви понеже нямам време да изчета темите назад.Ще съм ви много благодарна ако можете да ми кажете за някоя/й
Лека вечер   bouquet

# 352
мнения за Ива Милева?

# 353
Здравейте, ако е някой посещавал Ани Георгиева от "Лагера"- гр.София  моля, да сподели мнение.

Последна редакция: ср, 24 апр 2013, 22:44 от kateto1980

# 354
Моята питанка е дали има някой, на когото Ани от Пловдив НЕ е познала?

# 355
Здравейте, ако е някой посещавал Ани Георгиева от "Лагера"- гр.София  моля, да сподели мнение.
тази Ани на какво гледа, аз съм от Лагера

# 356
Интересно ми е как Адем фигурира само в отрицателния списък при положение , че при него минават по 50 човека на ден .

observer съвсем ясно ти е казала, че няма 1 позитивно мнение за него в този форум. И не мисля, че е трудно да се сетиш защо.
50 човека на ден newsm78, това ясновидство ли е или конвеир newsm78
Иначе-иди, виж, пък после ако и споделиш-чудесно! Peace
Преди години,благодарение на него си стъпих на краката!
Може и случайност да е,а може и той да ми е помогнал...
Тогава ми бе описал всичко точно и ясно и каквото ми бе казал се случи.
Описа ми и жените,които ме "обичаха"и ми каза,че след като развали помиите,които ми бяха забъркали,ще им се върне всичко до 3 години.Така и стана!
След време (3,4 месеца),отидох пак и той ми каза,всичко сме изчистили,нямаш нужда от мен.От къде разбра...,аз не мога да кажа.Няма как да ме е запомнил.Каза да заведа голямата си дъщеря,когато стане на 17,защото имала точно неговата дарба,но някой трябва да я отключи,аз не посмях.Преди две години ходих с приятелка при него и го попитах за една кражба.Той се засмя и каза:"пила си студена вода  Simple Smile,защо ме питаш,кой го е направил като много добре знаеш.Ниска,изрусена,живее под тебе,съседка ти е..."Беше точно така.
Докато чакахме имаше жена която разказа нещо потресаващо,но ако искате ще пиша друг път,защото сега нямам време.
А за Адем съм писала мисля,някъде в старите теми,но не си спомням в коя.
Взима колкото му оставиш,но никой не му дава повече от 10 лв.Брат му,също е там,лее куршум!
Дано да съм била полезна!
Хубав ден от мен!!!  bouquet Hug

# 357
Здравейте....Виждам че много се започна да се говори за Анелия Лечева от Пловдив и има запитване дали на някой не е познала. От името на времето което мина, мога да кажа че бъдещето  което ми описа, няма нищо общо с действителността, и убедеността с която ми говореше, ми докара доста разочарования. Така че на 100% не вярвам на тези които казват, че им е познала бъдещето... а за другите приказки, където всеки близък приятел може да ти каже без да е ясновидец, не мисля че е важно да познае чертите на характера ми....в общи линии аз си го знам.

# 358
Моята питанка е дали има някой, на когото Ани от Пловдив НЕ е познала?

не е познала, на никой...просто ако е станало нещо, то е било случайно. Ама ако иска някой да къпят с хладка вода, то тя е човека.

# 359
На мен Ани категорично ми позна за две събития в точни срокове през изминалата година.Няма начин да е било налучкване.Не са ежедневни неща.Обаче от там нататък, за крайното развитие сроковете отдавна минаха и няма нищо-никакво развитие в каквато и да било посока.

Общи условия

Активация на акаунт