Ясновидци/врачки - тема 17

• 281 393
  • 788
  •   2
Отговори
# 360
Отн: Ани (астролог) - преди доста време (февр. 2012) се консултирах за синастрия, като до този момент два ключови етапа се развиха, както са "предразполагали" звездите, но до окончателното развитие има доста време. Предстои ми важен етап през септември т.г. и евентуален финал май 2014.
Лично аз съм доволна за сега и дано развитието е благоприятно, както до сега. Принципно съм про-активна и не разчитам звездите да ми случат нещата Wink
maqilieva, а би ли споделила от кого си доволна през призмата на времето? Прегледах архива и останах с впечатление, че си посетила доста специалисти.

# 361
Моята питанка е дали има някой, на когото Ани от Пловдив НЕ е познала?

не е познала, на никой...просто ако е станало нещо, то е било случайно. Ама ако иска някой да къпят с хладка вода, то тя е човека.
Peace
С риск отново да направя НЕ добро впечатление на една съфоромка Wink ще си позволя да споделя:
Ани категорично НЕ ми позна. Казвам го от дистанцията на времето с отдавна изтекли всички възможни срокове.

# 362
Чували ли сте за Анна Мария, която изчиствала негативни неща?
Може ли, ако някой й има координатите, да ми пише.

# 363
Здравейте Simple Smile имам аз едно питане - реално някоя(някой) да е помогнал за събиране ?! Моля за отговор на лични, че така или иначе ще бъда нападната, но за всички които ще ме критикуват - това си е моят живот, с моите решения ! Wink Хубав и усмихнат ден на всички ви !

# 364
и аз да дам своето мнение за Ани Лечева .. от почти година се консултирам с нея, доста често. От позиция на времето, мога да кажа, че до сега не ме е подвела никога ! Simple Smile Пускала ми е и хорари, за мои питания, на които нито веднъж не сбърка. Даже за мое учудване, миналият ноември, от нея научих, чрез хорар, за случващо се събитие, за което не знаех и 2 часа по-късно разбрах, че всъщност си е точно така, до последната нейна дума. Така, че всички, които се изказват негативно - ами възможно е, аз също не съм доволна от гледането на Стефка Коларова, Ангел Надежда, Никола Узунов, Зарифе, Карла, може и да пропускам някого сега и като казвам не съм доволна, не защото не ми изнася какво са ми казали, просто нито една тяхна дума, не се е превърнала в реалност, но не съм ги и критикувала, ами толкова си могат или пък просто не са моите хора ! Wink Още веднъж усмихнат ден на всички !  Peace

Последна редакция: пт, 26 апр 2013, 13:27 от veshtica222

# 365
Така моят опит с Ани от Пловдив. Септември миналата година- повечето от събитията се случиха така, както каза. За бъдещите чакам. Но се консултирах пак през февруари, исках по-детайлно за годината- ами тогава ми наговори такива неща, които изобщо не се припокриха с първата й прогноза. Заложи много да ми обяснява детайлите, а според мен толкова подробно описание не е нужно. Освен това за едно събитие септември ми каза, че ще стане април. Когато говорихме за същото през февруари, каза, че ще се случи лятото или до края на годината. Е, случи се според първата прогноза, точно април.

Така че аз просто тази втората консултация направо я зачеркнах, щото беше с други срокове и въобще още тогава някак си ме обърка, не беше никак точна.

Но пък по първата консултация нещата се случват в срок. При това събитията като цяло и в срокове ги потвърди и друга астроложка.

Така че засега аз съм доста раздвоена в мнението си за нея.

# 366
Мнение за Сирма от Средец?

# 367
Ако има ясновидец,при който съм ходила и е познал, щях да споделя, едва ли не започвам да си мисля че проблема е в мен,защото повечето споделени тук (но преди година), съм ги посетила и е нула. От година насам ,не ходя вече, но тази тема ми е слабост. И ако Ани е познала на някой, то това е по- важно отколкото на мен дали ми е познала. Съжалявам,че немога да помогна от към информация.

# 368
Не ми се обиждайте, но аз не разбирам как е възможно да има съфорумки на които никой никога нищо не е познал  Thinking

# 369
Не ми се обиждайте, но аз не разбирам как е възможно да има съфорумки на които никой никога нищо не е познал  Thinking
     ЕВАЛА !! няма как никой, никога да не ти е познавал и от никой помощ да не си получил ! Simple Smile

# 370
Не говорех за мен, а за други съфорумки.
На мен ми познават

# 371
Не говорех за мен, а за други съфорумки.
На мен ми познават
     именно де Simple Smile

# 372
здравейте момичета, аз съм нова тук в тази тема иначе в другите теми на форума съм писала много.
Някой гледали днес по тв7, не знам как се казва предаването с водещи Мая, жената на оня спортния журналист и Камен Воденичаров.

Та на Бони и гледа някаква Ели на карти таро, някой познава ли я тази жена, на какво име да я търся в нета.
Сега много съм се запалила по карти таро, като задобрея ще ви гледам тук на всички от темата, обаче само за хубави неща де. Heart Eyes

# 373
  • София
doraraikov, не съм гледала предаването, но мисля че питаш за Ели Загорова-тел. 0890437043.
Има я горе в анкетата.

# 374
doraraikov, не съм гледала предаването, но мисля че питаш за Ели Загорова-тел. 0890437043.
Има я горе в анкетата.
Благодаря ти, тя тази красавица едни такива и наговори на Бонка, голяма любов пръстен и руса приятелка, да видим какво ще се случи, въобще този случай ще го следя от близо. Аз като хвана някой от известните, някое предсказание и гледам до къде ще я докарат.
Такъв много интересен случай беше с астрологичната прогноза на Алена за Ана Борисова, която според Алена трябваше да се пенсионира, а даже и да остане след пенсия на това място. Уви действителността беше друга.

Общи условия

Активация на акаунт