Ясновидци/врачки - тема 17

• 281 381
  • 788
  •   1
Отговори
# 375
Моля за мнения за Сирма от Средец ?

# 376

Преди повече от година, тя беше единствената, която ми даде негативно развитие на ситуацията при мен, докато всички други бяха категорични, че ще е положителна. Оказа се права. В продължение на една година ми е познавала много неща, но от известно време не е така точна. Не знам каква е причината, може би е заета и много хора и се обаждат, но постоянно си отлага сроковете във времето.

# 377
Здравейте,
мога ли да попитам кой бихте ми препоръчали за гледане по телефон или скайп.
Опитвам се да се свържа с Емилия, но не успявам.
Благодаря предварително
Лек и усмихнат ден  bouquet

# 378
Момичета, искам да споделя, че ходих при Пепа от Х.Димитър. Познава жената... А за бъдеще и на въпросите, които зададох ми каза доста хубави неща. Ще чакам да се сбъднат!
Пак искам да попитам за Буба или Любка - някой чувал ли е за нея - приемала е и в х-л Хемус и в Люлин, където е живеела.... Чувам от три места, че е била невероятна ясновидка, но е било преди 10-ина години и оттогава са се загубили дирите.... Ако някой е чул нещо - нека сподели!

# 379
Преди повече от година, тя беше единствената, която ми даде негативно развитие на ситуацията при мен, докато всички други бяха категорични, че ще е положителна. Оказа се права. В продължение на една година ми е познавала много неща, но от известно време не е така точна. Не знам каква е причината, може би е заета и много хора и се обаждат, но постоянно си отлага сроковете във времето.

Благодаря ! Simple Smile Simple Smile

# 380

Благодаря ! Simple Smile Simple Smile

# 381
  • София

Сирма доста сме я коментирали. Прегледай темите назад. Аз съм доволна от нея! Simple Smile

# 382
Когато са ви познали всичко или доста голяма част от нещата, но в същото време има негативни предсказания за бъдещето, как се справяте с мислите си? Вярвате само на положителните неща или на всичко, колкото и да е лошо? Не се ли разстройвате психически?

# 383
Някоя от Вас ходила ли е при Адриана от Рудозем. Аз ходих преди години и бях много доволна. Предстои отново да я посетя.

# 384
искам да помоля,ако някои е ходил при баба станка, да ми пише на лични

# 385
Дами, искам да споделя нещо,което ми се струва интересно и дава отговори на наши чуденки Simple Smile/ купих си таро карти,за това и се ровя в нета за такива неща/

дългичко е,но в началото ,след като обясни историята н акартите,дава указания- разбрах,че има определени дни, когато не трябва да се гледа, също така,когато жената е в цикъл, също успешността на гледането зависи от мн неща-като състояние н апитащия и гледащия, да не се кръстосват крака и ръце / последно Емилия ме попита точно това, защото ми излизали голямо количество обърнати карти / и такива неща... Peace

# 386
моля,кажете някой,който от личен опит,знаете че помага за събиране,ако може на лични

# 387
аз искам да питам от Емилия и мистър Морисън кой е бил по-точен в прогнозите си ? тъй като при мен мненията им по един въпрос се разминават

# 388
Дами, искам да споделя нещо,което ми се струва интересно и дава отговори на наши чуденки Simple Smile/ купих си таро карти,за това и се ровя в нета за такива неща/

дългичко е,но в началото ,след като обясни историята н акартите,дава указания- разбрах,че има определени дни, когато не трябва да се гледа, също така,когато жената е в цикъл, също успешността на гледането зависи от мн неща-като състояние н апитащия и гледащия, да не се кръстосват крака и ръце / последно Емилия ме попита точно това, защото ми излизали голямо количество обърнати карти / и такива неща... Peace

Много интересно, че и аз изведнъж проявих желание да си купя карти и да почна да врачувам, тъй да се каже, ти от къде си купи карти и колко струват.
Моя приятелка която има от години карти ми препоръча да взема тези от 22 карти, като начинаеща.

# 389
Момичета, картите Таро са интересни, но си има специална тема за тях и гадаенето с тях. Hug

Общи условия

Активация на акаунт