Ясновидци/врачки - тема 17

• 280 985
  • 788
  •   1
Отговори
# 615
Така, аз за първи път пиша, понеже за първи път се възползвам от услуги, като например Ани, но сега се чудя дали да отида и при леля Искра за съвет. Ани ми сподели интересни неща, които според мен няма как да се получат, но както и да е. Винаги ми е било интересно да получа допълнителна информация за мен. Сега да ви споделя и аз нещо. Имам позната "ясновидка", която има способности, но не ги прилага или просто на тесен кръг хора, главно със съвети. Тя не желае да ми гледа въпреки че ми е добра позната, но рядко ми дава някой друг съвет и е наистина добра. Сега причините поради които не желае да гледа. Тя казва, че вижда само възможни изходи и не желае да обърква хората, понеже няма нищо сигурно. Казва, че събитията се променят и не може да каже на човек нещо със сигурност. Казва, че по този начин могат да се залагат събития без действително те да са били предварително заложени за даден човек и затова не гледа. Така че от прочетенето във форума, ако една "ясновидка" има способности да речем, това не е сигурно че ще ви каже нещо конкретно и то ще стане. По-нататък ще споделя все пак дали нещата, които Ани каза ще се случат.

# 616
  • София
Знаете ли дали някой дава консултации по телефон?
Току що говорих с Никола Узунов и ми даде най - мрачната прогноза от всички до сега.Направо ме срина тотално.

# 617
Отново имаме новина - Ники Узунов с много мрачна прогноза... Rolling Eyes

Много я хвалите Ани...evito7, как се коригира часът на раждане? Въобще как се определя ако не го знаеш!?

# 618
fr_alex точно поради тази причина не пиша във форума.Не хваля никого.Това е лично мое мнение.Аз знам часа си на раждане и сме работили по него.За който незнае с точност се прави ректификация до колкото съм запозната.

# 619
Здравейте ,
Преди месец и половина ви питах за мнение относно Адем или както го наричате тука ходжа Адем .
Но въпреки , че не видях добри отзиви , а само лоши все пак реших да го посетя .
Не знам защо сте на такова мнение за него , но мен ме изненада и му вярвам .
Посетих го 3 пъти за месец и половина .
Абсолютно всичко ми позна . Каза ми да му занеса някои неща . Занесох му ги .
Каза ела след месец пак да видим дали има развитие .
Днес отидох , пита ме за развитие и му казах , че нищо не се е променило .
Той каза още първия първия път , че чак след 3 - 6 месеца ще има развитие с живота ми . И днес пак го потвърди . Каза , че е изчистил всичко лошо .
Не иска някаква определена сума , а колко му оставиш и не те кара да ходиш непрекъснато при него . Дори не ми каза да ида пак в някакъв срок . А след време ако искам мога да ида пак .

Ако го добавите в списъка на доволните лично ще гласувам положително .

# 620
Здравейте, преди време писах, че говорих с Надя и тя ми каза, освен останалите неща, да очаквам нещо на 10 юни. На 10-ти нищо не се случи, но на 11-днес, получих доста неочаквано и за мен обещание за нещо хубаво за мен в бъдеще време. В смисъл обещание за нещо, което ще стане след няколко месеца. Не знам дали е съвпадение, но изненадващото е, че когато говорих с нея, дори и не мислех за подобно нещо (не, че не ми се е искало, но просто ми изглеждаше невъзможно). Пак казвам-не знам дали е съвпадение, но наистина дори и не съм подозирала, че изобщо ще взема решение да поискам тази важна за мен услуга и още по-малко, че ще получа такъв положителен отговор. Да уточня, че когато днес взех решението да го поискам, не съм го направила, заради това, което Надя ми каза, даже не се и сетих за това.

# 621
fr_alex точно поради тази причина не пиша във форума.Не хваля никого.Това е лично мое мнение.Аз знам часа си на раждане и сме работили по него.За който незнае с точност се прави ректификация до колкото съм запозната.
Лошо няма да се хвали, щом върши работа. Нищо мнително нямах предвид.

cjboland, под 'всичко ми позна' очевидно имаш предвид минало и настояще. Знаем че доста от тук обсъжданите са точни в това, но за бъдеще абсолютна нула. Така че не знам от какво толкова си доволна към момента, при положение че чакаш срокове и до момента сама казваш че няма промяна. 

# 622
моля на лични да ми препоръчате някой за събиране

# 623
някой посещавал ли е веселина от мраморен

# 624
Здравейте искам да попитам някой ходил ли е при София от Пловдив живее в Изгрев чух добри отзиви от приятелки но тука никой нищо не е писал и за още една жена гледа на карти таро казва се Маргарита пак от Пловдив живеела до църквата Св.Петка

# 625
Извинявам се отново, ако някой прочете и е запознат, понеже на мен ми е пълна мъгла, още не съм сигурен, но все пак набрах номера на леля Искра от Бистрица и сякаш нещата отиват на ходене до Дупница. Според вас заслужава ли си разходката... : )) колко време ще ми отдели ?

# 626
Извинявам се отново, ако някой прочете и е запознат, понеже на мен ми е пълна мъгла, още не съм сигурен, но все пак набрах номера на леля Искра от Бистрица и сякаш нещата отиват на ходене до Дупница. Според вас заслужава ли си разходката... : )) колко време ще ми отдели ?

Здрасти Grinning
Като се замисля нищо не се случи от предсказанието...

# 627

Здрасти Grinning

Страхотно полезно би би ло,ако винаги при публикуване тук го  имаше това замисляне и базиране на единственият смислен критерий, а именно:" Каква част от отгатнатите от гадателката предсказания,които си напазарувах, реално се случиха впоследствие в истинския ми живот".

# 628
  • Sofia

Здрасти Grinning

Страхотно полезно би би ло,ако винаги при публикуване тук го  имаше това замисляне и базиране на единственият смислен критерий, а именно:" Каква част от отгатнатите от гадателката предсказания,които си напазарувах, реално се случиха впоследствие в истинския ми живот".

Принципно си права, но не и в случая. Много хора първоначално не взимат насериозно леля Искра, тъй като жената е възрастна и има заболяване. С времето обаче не един е споделял, че нещата са се случили. Да, тя не е човека, който ще ви говори за магии, но не е и човека, който ще ви поиска 300 -500 лв за знайни и незнайни ритуали. Нека тези от вас, които са ходили споделят на кого е поискала пари? Нека споделят колко хора са и звъняли да им гледа безплатно след като изсипаха стотици левове при измамници. Малко уважение имайте към жената все пак - тя никого насила не е карала да ходи или да дава пари. На много хора познава, на други не, както всеки един от обсъжданите ясновидци.

# 629

Здрасти Grinning

Страхотно полезно би би ло,ако винаги при публикуване тук го  имаше това замисляне и базиране на единственият смислен критерий, а именно:" Каква част от отгатнатите от гадателката предсказания,които си напазарувах, реално се случиха впоследствие в истинския ми живот".

Принципно си права, но не и в случая. Много хора първоначално не взимат насериозно леля Искра, тъй като жената е възрастна и има заболяване. С времето обаче не един е споделял, че нещата са се случили. Да, тя не е човека, който ще ви говори за магии, но не е и човека, който ще ви поиска 300 -500 лв за знайни и незнайни ритуали. Нека тези от вас, които са ходили споделят на кого е поискала пари? Нека споделят колко хора са и звъняли да им гледа безплатно след като изсипаха стотици левове при измамници. Малко уважение имайте към жената все пак - тя никого насила не е карала да ходи или да дава пари. На много хора познава, на други не, както всеки един от обсъжданите ясновидци.

Много моля да се чете  това, на което се отговаря, за да не се изпада в безумия!
Къде тук рекох нещо за Искра?!!!!Абсолютно никъде!Та, няма как и да е нападната от мен!Друг абонат е споделил,че каквото му е казала , не се е случило.Което, впрочем,също не е никаква атака -би трябвало да е очевидно за всеки адекватен. И какви са тия щуротии за 5 лв, за 300 лв....кой изобщо е казал подобни небивалици в поста/постовете, на които отговаряш......
А, относно заболяваненето й-искрено й желая на жената да е жива и здрава и със сигурност тя си е решила болна или здрава как да прекарва времето си, да врачува или не.Така че...!Както тук нон стоп се казва-ма, никой не ви кара насила да ходите, по абсолютно същата логика и никой не кара насила врачките да врачуват на някого.Впрочем, точно защото тя си решава да гледа или не, когато не иска или не може, Искра казва по телефона-не мога,точка!Когато тя е съгласна и прецени, тогава го прави !
Лично на мен Искра също  не ми позна, но именно , защото е едно от хипер малкото в този занаят, която се държи човешки и сърдечно, а не продава муски , в които има увита тоалетна хартия или да третира клиентите си злобно или арoгантно й се обадих да й честитя неин празник, за който ми беше споделила, когато бях при нея.Тя беше трогната и  сама предложи да ми гледа, но й отказах, за да не губим взаимно времето си.Не се сещам за много от посетителите на врачки, които ще се сетят да звъннат ей така само, за да пожелаят нещо светло и да не искат врачуване!Казвам това, само за да е ясно, е чисто човешки имам добро отношение към нея!И накрая-всички тези приказки нямаше да са нужни, ако наистина имаше замисляне преди публикуване, което и беше съдържанието на моя пост.Но...традициите са си традиции и се пише ей така, вятър да става,койще ти чете и осмисля...

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 15:53 от ryannn

Общи условия

Активация на акаунт