2880лв накуп за майки-студентки - 10

• 47 310
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • София
а в отказа пише ли защо отказват  newsm78

# 61
  • в сърцата на децата <3
Защото не фигурирам в регистъра на действащити студенти - това е факт. От университета ми казаха, че се обновявал на 15 април, но знам ли - как да вярвам на информация, дадена по телефона?

# 62
  • София
и аз не съм в тоя списък като гледам  ooooh!

# 63
  • в сърцата на децата <3
То никой, записал след 15 ноември, не би трябвало да го има. Важния въпрос е - кога го обновяват?

# 64
.
  Това е последната година на обучение със държавни изпити след което получавам диплома. Но се водя по време на
стажа сем. завършил.
 Има ли някой в подобно положение, който да знае дали ми се полага тази еднократна
помощ?

питай в уч.отдел какво ще пишат в уверението - редовно обучение или сем. завършил

, че се обновявал на 15 април, но знам ли - как да вярвам на информация, дадена по телефона?

това ми е много странно и не сериозно....
и к.во, който е подал след 15.11 ще получи чак след 15.04?  Thinking не ми се вярва....

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 16:31 от мойри

# 65
аз пак да попитам, молбата декларация от социално подпомагане ли се взема или мога да я изтегля някъде от нета?
и на същото място ли се подават документи, където се подават за еднократната помощ за раждане?да
на уверението достатъчно ли е да пише , да послужи пред Дирекция Социално подпомагане да

3-тата отдолу нагоре

http://pomosti.oneinform.com/molbi2.html

# 66
Този регистър много съмнителен... Нито мен ме има, нито съпругът ми, а и двамата сме студенти...

# 67
  • в сърцата на децата <3
Ми уж е официалния регистър, на сайта на МОН  newsm78 Ба си фалшивата държава  #2gunfire

# 68
  • Sunshine state
Абе какви са тия регистри,че те половината не се обновяват редовно?! Най-редното и актуално е,да се обадят до университета и да си направят справката там.Какво има да гледат някакви си ел, регистри?Че то и в сайта на ПУ-то оценки нямаше 3 години наред и пишеше-в процес на обновяване.Това е супер несериозно.Отивайте в социалното и започвайте да настоявате.
Сноу,ако си подала в Пловдив-отиди на бул."Руски" точно преди моста на Герджика е сградата,там е главната им дирекцията. Peace Ако се решиш,всеки ден минавам от там и ще погледна точния адрес.Има една много точна експертка,която лично на мен много ми помогна за незначителна грешка на техни служители в районното тук,заради която щях да изгубя помощта.

# 69
запис от мен. продължавам да ви следя Simple Smile

# 70
  • в сърцата на децата <3
Пупитка, не съм подавала в Пловдив, а в Плевен, защото родом съм от там и още постоянния адрес ми е там. Иначе са звънели в университета и от там ПИСМЕНО са ПОТВЪРДИЛИ, че СЪМ редовна студентка и редовно посещавам занятия. Какъв им е проблема  newsm78

Та сега жалба или молба за преразглеждане трябва да пиша?

# 71
  • Някъде там край морето
♥snow_angel♥, отиди в регионалната дирекция и напиши жалба. Би трябвало да си получиш парите, но ще стане явно по трудния начин. Проблемът им е как да отпуснат възможно най-малко помощи, ако успеят и едно момиче да откажат да се бори, са доволни. Ами иначе в края на годината от какво ще си раздават бонусите  ooooh!

# 72
Здравейте, мами
Бях обещала да се разпиша като получа парите - ами преведоха ги на 21.03, а подадох документи на 05.02...Благодаря на всички за помощта и съветите. Успех на останалите !

# 73
Здравейте!

Искам да ви помоля за съвет...Въпросите ми, свързани с тази еднократна помощ са:

– Уча редовно в Английски университет, ноември тази година завършвам. Ще родя в края на май. Живея в България, пътувах и след раждането ще пътувам само за изпити. Имам ли право на тази помощ или трябва да уча в БГ университет?

– Другият ми въпрос е кога се подава декларацията- по време на бремеността или след като се роди бебето в рамките на една година?

Безкрайно ви благодаря Simple Smile

# 74
Здравейте, днес са казали на сестра ми от социалните, че трябва да е завършила поне един семестър. Другата седмица ще запише редовно, а бебето е на 2м. Така ли е? Трябва ли да е минала поне един семестър?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт