2880лв накуп за майки-студентки - 10

• 47 255
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Да де:)   bouquet Това съм пропуснала да го допиша:)

Hug мерси, аз за всеки случай да попитам, че се подготвям Simple Smile   bouquet

# 526
Да за магистратура става въпрос,ще кандидатствам по документи,но не мога да намеря унивирситет, в които като си подам документите да ме удобрят и до края на този месец да ми дадат този документ които трябва да се представи в социалните.Защото до колкото разбрах в този документ трябвало да пише факултетния ти номер.А в краен случаи мога да запиша и бакалавър редовно само за да не изтарва срока до края на месеца, защтото август няма да сме вече на 6 месеца и ще ми отхвърлят документите.

# 527
Не се обиждай, но като ти гледам правописа, трябва да запишеш средно, а не висше  Wink
Колкото до въпроса ти, приемите на различните университети са есента или зимата. Май няма къде да запишеш сега, че и само по документи.

# 528
Че какво му е на правописа ми и защо не само по документи , че магистратура според вас как се приема.

# 529
  • София
Не зная някъде да има толкова екстремен прием за магистратури  Laughing Процедурата там е по-бавна, обикновено се решава наесен, и се предшества от т. нар. събеседване, което е доста сериозно - като устен изпит.

А правописът има какво да желае още, да  Peace Би било прекрасно да сме по-внимателни и граматично старателни - все пак сме майки и това ще предадем на децата си, което самите ние имаме  Hug

# 530
  • София
аз записах магистратура само по документи, всичко отне 1 седмица, в СУ  Rolling Eyes
началото на март, вече приключвам успешно и семестъра.

# 531
  • София
аз записах магистратура само по документи, всичко отне 1 седмица, в СУ  Rolling Eyes
началото на март, вече приключвам успешно и семестъра.

Бамбарадамбара, каква специалност си избра там по документи?

# 532
  • София
физическия факултет

# 533
Е, и аз записах магистратура в СУ само по документи, но по време на приема, все пак.

# 534
  • София

Браво, разби ме   bouquet

# 535
  • София
и всъщност парите , които взех почти ще ми стигнат да си платя 4-те семестъра  Mr. Green

# 536
  • София
и всъщност парите , които взех почти ще ми стигнат да си платя 4-те семестъра  Mr. Green

Ентусиазмът ти е заразителен Simple Smile Нямам търпение вече да запиша и аз още една магистратура, а и да си я завърша Simple Smile

# 537
  • Калифорния
Някой знае ли, кога най-рано могат да издадат уверение за записана магистратура в СУ? Ако събеседването за прием е на 23 септември, те дали ще са ме записали до 16 октомври, когато ми изтичат шестте месеца от раждането?  newsm78

# 538
  • София
то зависи май кога започва учебната година   newsm78
миналата е започнала на 1 октомври.

# 539
Миналата година, когато аз записвах (за ВТУ става въпрос) приемът на документи беше през юли, а записването - началото на август. Занятията бяха чак през ноември, но не мисля, че това е критерий - в смисъл, може да се помоли инспекторката да издаде уверение още при записването Thinking
По-напред ставаше дума за самото уверение - то е бланка, която си купуваш от книжарницата и си попълваш сама, после инспекторката й слага изходящ номер и удря печатите.

Общи условия

Активация на акаунт