Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 899
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Ох аз да ги докопам тея бели гащи пък един бой много важно ще го изтърпя  Laughing Laughing Laughing тя Ферито колко бой изтърпя милата заради него. А и Ива е далече  Laughing Laughing Laughing Laughing а пък на мен Чагито ми е на една ръка разстояние и ще бъде срамота ако го изпусна. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Пробвай пробвай, пасле ще си готова Басфора да преплуваш, пък с нас да си немаш работа
Еееее хиена Laughingведнага цъфна Mr. Green

# 137
Ох аз да ги докопам тея бели гащи пък един бой много важно ще го изтърпя  Laughing Laughing Laughing тя Ферито колко бой изтърпя милата заради него. А и Ива е далече  Laughing Laughing Laughing Laughing а пък на мен Чагито ми е на една ръка разстояние и ще бъде срамота ако го изпусна. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Пробвай пробвай, пасле ще си готова Басфора да преплуваш, пък с нас да си немаш работа
Е как, на балкона имам агенти да знаете, само да се пише главно Ч и ми звънат да идвам че се опитват да ни превземат крепостта

# 138
Чачи! Чачи! Чачи!

# 139
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох аз да ги докопам тея бели гащи пък един бой много важно ще го изтърпя  Laughing Laughing Laughing тя Ферито колко бой изтърпя милата заради него. А и Ива е далече  Laughing Laughing Laughing Laughing а пък на мен Чагито ми е на една ръка разстояние и ще бъде срамота ако го изпусна. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Е как, на балкона имам агенти да знаете, само да се пише главно Ч и ми звънат да идвам че се опитват да ни превземат крепостта
  вече и стихове прописаха за него Mr. Green

# 140
вече и стихове прописаха за него Mr. Green
ще си останат само със стиховете  Mr. Green
кака Ева Улусоева прави за утре босненски  бюрек на Ча, че  днес много работа фърли момчето

# 141

Аз като ти казах да тръгваш с мен ти не та не сега няма да се сърдиш - аз не го искам за постояно
то грехота да го пусна метър момчето - Ирка.84 ми даде хубава идея утре ще ходя да си купя уреда за нощно виждане

# 142
Здравейте всички ! Както гледам настроението е добро. Чаги дори и да иска да се скрие - вие не му позволявате.
Поизпуснах малко от темата и от сериите, ама ще наваксвам.
Мернах само, че близо 60 стр. вече търсите някаква загубена запетайка, обаче още не съм прочела кой я е загубил и как е станало. Пишете ме и мене в отряда по издирването й. Mr. Green
Единствената ми утеха в морето от липса на инфо около Хазал и Чаги е, че снощи Резато /от Карадаи/ е засечен да се натиска на една гала с нова звезда, така че явно е само дружка на Хазал уф.

# 143
Лека нощ момичета!!! До утре!!!!

# 144
Само спамите...спрете се малко... hahaha
Звезде,Рени,   love001
Ханде уреди хапчето на Фери и тя се разтанцува бясно...

Ама  после си отмъсти...

Лека на лягащите!

# 145
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
  еее тука ко давате на примоция че гледам бая народ дохожда  Mr. Green

# 146
Здравейте всички ! Както гледам настроението е добро. Чаги дори и да иска да се скрие - вие не му позволявате.
Поизпуснах малко от темата и от сериите, ама ще наваксвам.
Мернах само, че близо 60 стр. вече търсите някаква загубена запетайка, обаче още не съм прочела кой я е загубил и как е станало. Пишете ме и мене в отряда по издирването й. Mr. Green
Единствената ми утеха в морето от липса на инфо около Хазал и Чаги е, че снощи Резато /от Карадаи/ е засечен да се натиска на една гала с нова звезда, така че явно е само дружка на Хазал уф.
ох улекна ми  Party

# 147
Наде, лека! Hug

Релакс,  bouquet

Хайде, де отговорете ми...този 78 епизод по тяхната номерация на кой оригинален отговоря? Rolling Eyes

32-ри

# 148
Здравейте!

Отново и вече в следващата тема.  Grinning

Ренка,  Hug поздравления за експедитивността ти,  както точно определи Рали. Peace

Аз наистина се радвам, и благодаря за това, че има място където мога да споделя какво мисля за сериала в момента, без значение всичко останало.

В момента не гледам нищо ново като сериали, разхождам си се из три от най-любимите ми, пиша не само тук, не обичам да се застоявам на едно място, падам си малко скитник-единак. Wink
Включих се в темата, после известно време само я прочитах, сега отново пиша, до кога-не знам, всичко зависи от това на каква вълна съм и какво ми е потребно за моето разбиране за забавление-виртуално и форумно забавление.  Peace Grinning

Надявам се да не преча на никого,  Praynig   bouquet  защото и на мен никой не ми пречи! Hug

Както казва една дружка от форума тук, количеството форумно време, доведе до нови форумни качества у мен...да не повярва човек, че на средна възраст е възможно и това. newsm78

За Фериха...за нея ми се иска нещо да споделя и то още от понеделник, ама вече тя е следваща по ред, още повече натрупаха се факти и събития около нея. Thinking

Илда, Снежи, Неви, Hug

Наде, спокойна почивка! Hug

п.п. По мое мнение няма нищо лошо в това дори и на място като форум, да се пише правилно.
Разбира се, че грешки са възможни и от бързина... все пак това е и компютърно писане, но не само... newsm78
Аз самата често допускам такива  Embarassed опитвам се да бъда по-внимателна, но не винаги успявам. Въпреки това се старая защото за мен това е важно-да се пишe правилно! Peace

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 14:53 от margita9

# 149
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
 май още едно хапче е изпила Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт