Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 928
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
че 78 епизод има ли вай,бе аз пак не съм разбрала  hahaha
Ооооо, има и като гледам, ще ги докарат до над 180. Joy
Лелеееее, Ренка, едвам те ЛазбиЛам, като пишеш. Joy
Деааааа, тя Капризчето го дращи по белите гащи.

Наде,ама важното е коя ще го дращи по без гащи  newsm78

# 151
# 152
И аз тук Mr. Green
Аз ще взема да пиша на международния комитет ли там какво е , дето измислят лекарствата , да спрат мъдренето на лекарства с/у спин и рак , а да вземат да забъркат нещо срещу Чаатайки вирус , че мутира със застрашителни размери и скоро ще има крайни последици за женското поколение.
Аз съм се опънала ма дивана с купа пуканки и гледам Осмо чувство Heart Eyes наглеждам ви де Mr. Green

# 153
Здравейте всички ! Както гледам настроението е добро. Чаги дори и да иска да се скрие - вие не му позволявате.
Поизпуснах малко от темата и от сериите, ама ще наваксвам.
Мернах само, че близо 60 стр. вече търсите някаква загубена запетайка, обаче още не съм прочела кой я е загубил и как е станало. Пишете ме и мене в отряда по издирването й. Mr. Green
Единствената ми утеха в морето от липса на инфо около Хазал и Чаги е, че снощи Резато /от Карадаи/ е засечен да се натиска на една гала с нова звезда, така че явно е само дружка на Хазал уф.
ох улекна ми  Party
Неви Hug  bouquet

Ох че те са глозни гаджетата на Хазал ама тоя щеше да е челешката на толтата ooooh! Sick

Малги на никой не плечиш HugАз много се ладвам че се вълна Heart Eyes

# 154
Искам да кажа, щот мернах коментар за филма на Хазал за Балканите, че според мен филмчето имаше потенциал. Тарду Флордун аз лично много го харесвам, вярно не е 170 см и с гръб като четирикрилен гардероб, обаче има нещо особено в него. Според мен като двойка с Хазал щяха да са много секси, точно поради разликата във възрастта. Обаче не разбрах що не се хареса тая идея.
В тая връзка рейтингът на 20 мин. - сериалът на Туба в момента е същия като този на Хазал, само че каналът, който излъчва сериалчето, дава кредит на Туба, а май АТВ - не постъпи така с Хазал, може да е за добро пък  newsm78

# 155

АААА ши бия , наиш как ги обичам

# 156
  • У Диспансера ...♥♥♥
 Релакс това специално за теб
Скрит текст:
  Mr. Green

# 157
ОООО и аз много обичам чирешки!!!!

# 158

Релакс това специално за теб
Скрит текст: