Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 915
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • У Диспансера ...♥♥♥
Лека и от мен Hug Hug

# 181
  • в подножието на планината
Неви, Hug

Благодаря на всички, които ми отговориха на въпроса!  bouquet

Релаксче, лека... Hug и благодаря за черешките!  bouquet Много ги обичам... Heart Eyes

Клоди, Ирка, лека! Hug

# 182
да се оплача Sad
Скрит текст:
Ей сега разбрах , че в понеделник брат ми заминава за Кипър , до сега си е мълчал и преди малко казал на нашите...да си призная мъчно ще ми е Cry не се виждаме често , но живеем през 2-3 блока и сега като знам , че няма да го виждам и няма да е тук за РД то на малката и т.н. уф стана ми тъпо

# 183
Евита, не се кахъри. Ей го Кипър къде е, ще си идва, вие ще ходите, както се казва, нали е за добро...

# 184
Евита, не се кахъри. Ей го Кипър къде е, ще си идва, вие ще ходите, както се казва, нали е за добро...

А той не за постоянно , само за сезона(ще работи там) той си има семейство тук , малко дете на 3г(колкото моята буболечка) ама доста се забатачи в заеми и ...той е ходил и преди там 2 години и явно доста е опрял дъното.стана ми мъчно преди за най-малкото му звъних , ако искам някой да ме закара или вземе от някъде , сега ще свиквам без него...

# 185
Лека на всички и от мен!

# 186
Хайде лека и от мен Hug

Ние ще спим , а младежа ще купонясва....охаа

И пак се кукони нашия...близалчица а.... Mr. Green

И още веднъж лека  Mr. Green

# 187
  • София
Лека нощ и от мен  Sleeping

# 188
Добро утро момичета , искам да попитам дали има някои превод на сериите където Емир и Фериа говорят в леглото когато са в къщата на ужасите с Халилчо Simple Smile

# 189
  #Crazy...то да не си легне човек по-рано веднъж и вие сте писалииииии като скъсани.. Mr. Green

Добро утро момичета , искам да попитам дали има някои превод на сериите където Емир и Фериа говорят в леглото когато са в къщата на ужасите с Халилчо Simple Smile
имаме преведени диалозите,но не са сложени като субове...работят момичетата,скоро
ще са факт епизодите Peace

# 190
Добро утро!  Hug

Благодаря за новата тема! Рени  Hug Снежи   bouquet

Благодаря и за сутрешното кафе  Hug

Иве   bouquet

Кали,честит ти аватар!

Ренате,много хубав клип,хареса ми!Не бях я чувала песента,но съчетана с ФЕмир,още повече ми хареса.

Деа, ех,все се надявах да не е истина и да не дружат отново заедно,но всеки има глава на раменете си и отговаря сам за себе си.  Peace
Евита,  Hug
Скрит текст:
Брат ми две години и нещо беше в Америка и ми беше много мъчно.Вече се върна,ние не живеем блок до блок,но поне сме в една държава Simple Smile Както се казва в турските сериали:дано да е за добро... Simple Smile

Хубав ден!  Hug

# 191
Добро утро, Наборче  Hug Вани  Hug
Скрит текст:
наборче как е оправи ли се проблема у дома

Видя ли душо Ирка и компания кетчуп и т.н. какво ни замислят , скъсаха се да драпат по  Чагито ама той железен, опъва крака кат магаре на лед и в транс повтаря Ани , Ива, анилеви, Нервакова  Joy Joy Joy

# 192
Гюнайдън къзлар и от мен Hug
Рени   bouquet страшна тема си направила както винаги благодаря ти за нея сърдечно  Heart Eyesс това
Скрит текст:

# 193
  • София
добро утро и от мен,

нямате изчитане  Wink

bouquet за темата

# 194
Иве,Вани,Ани,Мише,Дидка, добро утро!  wavey wavey wavey

Общи условия

Активация на акаунт