Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 904
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
  • на вълнолома

добро утро,момичета  bouquet
голям купон е имало снощи,изчетох ви и денят ми започна с много смях  Simple Smile
джансу-рак в тенджера Joy Joy Joy
гледам гости сте имали-даскалка по български,вай вай вай
то и аз ни тире Joyта ни запетайки слагам,за по лесно и интервал няма като пиша субса-едно цяло Mr. Green
успешен и усмихнат ден на всички

# 196
Пейкова  Hug

Сладури...пак еднакви муцки... Hug

А Емко...ох как я гледа  txtloves

# 197
  • на вълнолома
Наде, лека! Hug

Релакс,  bouquet

Хайде, де отговорете ми...този 78 епизод по тяхната номерация на кой оригинален отговоря? Rolling Eyes
а де никой не ни казва  Sad

78 епизод във клипвидео е 32 оригинален

# 198
Ей вее разбирам защо получих странен сърбеж на красивото продължение на гърба си  Whistling СНОЩИ,а то хиенките тук пак точили зъбища и гьотчета Mr. Green.....ама НАБОРА страшна...дебне и пази Hug

Дейка-бързо да се завръщаш у дома в БГ...много си наблизо там....айде марш при мъжо ти,ти не си ли свърши още вчера работата...айдеееее Naughty

Ренате-прекрасен клип,просто си много добра Heart Eyes

Ирка просто така Hug

А за Капризчето че и съгражданка бе....ама много се е захапала за моето момче нещо newsm78...дур мари дур

Аз съм си объркала професията бе....АБЛАТА хич не й е зле бе  Whistling

вай вай вай,щото нямам хич фантазия,направо едни филми за големи ми са пред очитеееееее ooooh!

Скрит текст:
 за тез дето ми се чудят ЩО.... Mr. Green

ох много ми хареса тоз момент от ПЕ....как си я отвлечи човекааааавай вай искам да  съм АЗ в таксито  Joy Joy Joy

ДЕСЕРТА

не мога просто да спра да го гледам тоз мити убавец....пфуууу бе

# 199
  • на вълнолома
Татарова Hugг добро утро anilevI
да пием по един фреш Simple Smile,да не остана по назад,да поспамя и аз Mr. Green

# 200
EMİR'İN YOLU 9.Bölüm Final - Feriha Emir Büyük Karşılaşma

Ооо...фрешче...с удоволствие...

# 201
  • на вълнолома

чуди се нещо,май

# 202
  • София
Ох, аз пък като я видя аблата заобиколена от млади момчета и ...  Sick Хубаво е да й харесват по-млади, ама не и такива, които почти могат да й бъдат деца  Rolling Eyes

# 203
  • Някъде там
 Добро утро момичета  bouquet Благодаря за кафенцата  Hug.Като гледам обаче хич не е много добро това утро като чета постовете  smile3515 smile3516
Деа Браво на теб и стихотворение си измислила с мойте гащета  smile3515 С белите гащи нема го пипаш ей  smile3513 smile3512 Ще те включа и теб към мармалада  Mr. Green и да си толкова на близо до него  ooooh!

Ивеее Съгражданка ама аз не си давам белите гащета  smile3533 Така че  Twisted Evil
Наденце Благодаря ти за снимчицата  Heart Eyes Златна си ми еййй   love001
Нерваче Нещо май ни споменаваш с Ирка ааааа  smile3506

Снежи Март месец винаги трябва да си носиш чадър, шал и тен подобни че женския месец с всичко може да те изненада   Mr. Green

Хайде до после  Hug

# 204
  колко ли и мъже му се точат на нашичкия  Mr. Green

симпатяга тоз по средата а???? странен ама поне хубав.. Peace

прекраснотия  Rolling Eyes

ей ги поредните  
Скрит текст:
уроспийки Stop

Семейство Сарафоулу

# 205
Скрит текст:
  Crazy

още една мазна муцуна Crossing Arms

# 206
май нашия по-нисичкия тук  Mr. Green

верижка на врата обира точките  Joy

Алпинизмът е да се покатериш на място, на което нямаш работа, по възможно най - трудния начин! Simple Smile-ей това ще да е обяснението за моите мераци към Ча.... hahaha hahaha hahaha

# 207
Добло утло Hug Hug Hug

Ива  Hug Ани  Hug Вани Hug Каплизче  Hug Снежи Hug Пейкова Hug Мише Hug

Благодаля за кафетата и флешовете  bouquet  bouquet  bouquet

Хубав ден Hug

# 208
Сахерчето и Емирчо кво са пуашат незнам  Mr. Green

с пуловера на баба му Диарие от Димитровград,ръчно плетен с вълна от родопска овцъ

# 209
Добро утро  Hug Ива,каква е тази закуска много модерна нещо а у  Mr. Green тоя форум много ме изнервя не мога да пиша коментари  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт