Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 844
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Капризче, по бели гащурки е. newsm53
С леля си.
Cagatay with his aunt (teyzesi).

# 76
Клоди,пу за мене светло сините  Peace
Mr. GreenЗа мене лозавите Mr. Greenр-то ми тлудно малко Mr. Green

Много спамите Naughtyя се стегнете Crossing Arms
лозайте сърми ли  Mr. Green

# 77
littlexsecrets, Манка Hug Hug, радвам се, че ви харесва!

# 78
Клоди,пу за мене светло сините  Peace
Mr. GreenЗа мене лозавите Mr. Greenр-то ми тлудно малко Mr. Green

Много спамите Naughtyя се стегнете Crossing Arms
лозайте сърми ли  Mr. Green
Биличка бле Mr. Green

# 79
# 80
Г-жа Нервакова от  утре се заемам с твоя въпрос непременно ще ти намеря нещо подходящо! Laughing

Момичета предложих на Нериман да се включи в темата и като има нещо ново и интересно да пише на английски мисля че никой няма да има нещо напротив.  Thinking

# 81
Здравейте,  33uu  33uuне разбирам какво(пут дяволите) им става на някои хора ?
В темата съм от около 30,а сега съм вече 55 и до сега не съм пропуснала коментар,хареса ми тук не само защото коментираме любим сериал , а е доброто отношение, другите погледи и мнения за него.Та аз като започнах да ви чета съвсем по друг начин разбрах и видях филма,нищо че го бях гледала 5 пъти без превод.А и най-важното щом след дълъг и натоварен ден и на всичките нерви напоследък с първото влизане в темата се смея с глас,значи си заслужава.Да критикува и да бъде критикуван всеки може ,но не за това сме тук.Айде сега юруш за Чаги.

# 82
  • в подножието на планината
Ренате, Hug много готино клипче!  bouquet

Наде, Hug и аз нищо не отбирам от писаниците на момичетата... Joy направо се ошашавих... Mr. Green

Снежи, Hug

# 83
малко спам ,ама ще ме извините без да искам е по силно е от мене  Twisted Evil

# 84
# 85
Деа, нямам нищо напротив, предполагам и момичетата, но изискванията на форума са да се пише на кирилица, нас не би ни бъркало, особено ако има свежи новини около Хазал и Чаги при тази липса на такива в последно време.
Бойчина, права си, темата е да се разтоварваме от акумулираното напрежение.

# 86

Наде, Hug и аз нищо не отбирам от писаниците на момичетата... Joy направо се ошашавих... Mr. Green

Мани, мани, Звездичке, чок зор е. Joy
Миленче, СВИНЕНА си,  Joyмерси, вземам си.
Да Ви питам, не мога да открия на 78 серия втора и трета част с бг превод, някой намира ли ги!? newsm78

# 87
Деа, нямам нищо напротив, предполагам и момичетата, но изискванията на форума са да се пише на кирилица, нас не би ни бъркало, особено ако има свежи новини около Хазал и Чаги при тази липса на такива в последно време.

аз и казах да пише в скрит текст и само ако има нещо ново или интересно дали така ще има проблем
като е в скрит текст

# 88
да пише да пише не вярвам някой да мине с метлата, пък ако го направят ще пише в скрит текст, там няма значение май как се пише

# 89
заслабнахме  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт