Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 713
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Сега показах на  Нериман / дъщерята на моите приятели тя е на 23 г. и е фенка на Чаги/едно видео което беше публикувано в предните теми и се чудихме старо ли е ново ли е където оня Джан караше колата на Чаги - та тя каза че този репортаж е след като са ги  пуснали от полицията и че Чаги продължавал да дружи с Джан - / тои е бил съдръжник с един приятел на баща й  но незнам как да го питам че ще ме помисли за луда и  ще има да върти очи като се сетя как и се смея сама
Ама утре сме на вечеря и ще гледам покрай Нериман да завъртя темата и да поразпитам Embarassed Embarassed
  bouquet  bouquet  bouquetАуууу тоя Чатай #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 61
Ренате, Hug хубав е клипа ,ама аз искам с Халил на хубава романтик песен  Peace
Joy Joy JoyАдашче да не и вържеш на тая луда фенка Mr. Greenнема нужда на клип да го гледаме Sick

# 62
  • У Диспансера ...♥♥♥
Татарова  Joy Joy Joy

# 63
Здравейте компанията smile3525
Докато се обърна, цяла тема сте изписали и новата сте подкарали с пълна сила...
Не искам да ви натъжавам в тоя късен за вас  час, но не мога да не споделя с вас една малко по-различна гледна точка към магията Фемир...
И така.. на вашето внимание отново evergreen...годината на създаване е отново 1985..
                   Empty Rooms - Gary Moore

HugКрасотаааа newsm51 newsm51 newsm51
Peace Mного е красиво, браво!  Heart Eyes

Чудесно напасване на текст и картина  smile3501

# 64
  • У Диспансера ...♥♥♥
Сега показах на  Нериман / дъщерята на моите приятели тя е на 23 г. и е фенка на Чаги/едно видео което беше публикувано в предните теми и се чудихме старо ли е ново ли е където оня Джан караше колата на Чаги - та тя каза че този репортаж е след като са ги  пуснали от полицията и че Чаги продължавал да дружи с Джан - / тои е бил съдръжник с един приятел на баща й  но незнам как да го питам че ще ме помисли за луда и  ще има да върти очи като се сетя как и се смея сама
Ама утре сме на вечеря и ще гледам покрай Нериман да завъртя темата и да поразпитам Embarassed Embarassed
  bouquet  bouquet  bouquetАуууу тоя Чатай #2gunfire #2gunfire #2gunfire
  и ние мислим че ще му дойде акъла  #Cussing out #Cussing out

# 65
Виждам,че купона е на макс... smile3508А Халил точи мераци по Фери...
Скрит текст:
[/b]
  Hug rotfImbo rotfImbo rotfImbo
От Деа Laughing
Цитат
Сега показах на  Нериман / дъщерята на моите приятели тя е на 23 г. и е фенка на Чаги/едно видео което беше публикувано в предните теми и се чудихме старо ли е ново ли е където оня Джан караше колата на Чаги - та тя каза че този репортаж е след като са ги  пуснали от полицията и че Чаги продължавал да дружи с Джан - / тои е бил съдръжник с един приятел на баща й  но незнам как да го питам че ще ме помисли за луда и  ще има да върти очи като се сетя как и се смея сама
Ама утре сме на вечеря и ще гледам покрай Нериман да завъртя темата и да поразпитам

# 66
Адашче, Релаксче, разбрах аз, че го искате натюр, ама после да няма... ти ли ме бутна ...или аз сам паднах... в капана... Joy Joy Joy

# 67
ш Фери доволна щеше да остане какъв е шваклив  Mr. Green играеми се на такова  hahaha

# 68
Марги за старата тема newsm51 newsm51 newsm51

Релакс айде да почваме Mr. Green

# 69
Здравейте в новата тема и Ви благодаря, че сте такива каквито сте.
Рени, благодаря ти newsm51 за виртуалния ни дом, който създаваш с много топли чувства.
Доизчетох Ви в старата тема и видях, че Ризото е на дневен ред, за мен той е основния виновник за нещастието на Фериха и за лудостта на Халил, защото го подлъга с неясни сигнали и му даде Фери без любов, а Халил си мислеше, че, ще се получи помежду им.
И вижте сега много мЪ  Joyзатруднихте докато Ви изчетох, то не бяха пропуснати запетаи, то не бяха малки вместо главни букви, ама поправате се бееее, МЧИ мой ли така, ШЪ получим 2 за правопис. Joy
Привет и на всички, с които не съм се засичала днес. Hug

# 70
Клоди,пу за мене светло сините  Peace

# 71
Деа, мерси за инфото.
Още когато публикувах репортажа с Чаги и Джан, разбрах, че е нов.
Жалко, не си е взел поука от случилото се. Cry

# 72
Клоди,пу за мене светло сините  Peace
Mr. GreenЗа мене лозавите Mr. Greenр-то ми тлудно малко Mr. Green

Много спамите Naughtyя се стегнете Crossing Arms

# 73
Деа питаш за вкус ето моя вкус

един от тях душицо ми намери или двойник техен  Mr. Green

# 74

И вижте сега много мЪ  Joyзатруднихте докато Ви изчетох, то не бяха пропуснати запетаи, то не бяха малки вместо главни букви, ама поправате се бееее, МЧИ мой ли така, ШЪ получим 2 за правопис. Joy

Joy JoyТц тц тц тц Laughing

Общи условия

Активация на акаунт