Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 883
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Дидка HugТенкю скъпа Heart Eyes  bouquet
Скрит текст:

# 211
Добро утро  Hug Ива,каква е тази закуска много модерна нещо а у  Mr. Green тоя форум много ме изнервя не мога да пиша коментари  #Cussing out
HugИ мен пледи малко ме изнелви #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 212
Клоди,тегли ли вампитата   Twisted Evil

# 213
Капризче,Ренка,Миленче...  newsm03
Едно ново клипче с фона на Sertab Erener...

# 214
Клоди,тегли ли вампитата   Twisted Evil
Мдаааа Twisted Evil

Снежи  bouquet

# 215
Аз за сега нямам проблем с форума... Praynig

# 216
ЛибоФ бе,либоФ...

# 217
 и да хапне не може,без да го снимат ooooh!

дълго а?

и аз немога да публикувам.... Crossing Arms

# 218
  • София
ауууу, а пък тези моми от снимките са  Sick Да се връща при Хазал, че кошмари ще сънува  Simple Smile

# 219
Добро утро и на появилите се след мен  Hug

Ех,този Чагитко,красота си има,но колко му е главата на раменете времето ще покаже  Peace

Сис,
Скрит текст:
амаха,ако ми уморят моя човек спирам да гледам.  Crossing Arms И без това да си призная в последно време нещо ми забатачи сериала.Все пак е 4 сезон,но сякаш вече я няма предишната тръпка Simple Smile

# 220

айде че времето пак отлетя... ooooh!

# 221
GOOD MORNING OUR FEMIR FANS/GUNAYDIN!!!!!!

# 222
Добро утро и на появилите се след мен  Hug

Ех,този Чагитко,красота си има,но колко му е главата на раменете времето ще покаже  Peace

Сис,
Скрит текст:
амаха,ако ми уморят моя човек спирам да гледам.  Crossing Arms И без това да си призная в последно време нещо ми забатачи сериала.Все пак е 4 сезон,но сякаш вече я няма предишната тръпка Simple Smile
Сис, Hug ти заради твоя хубавец го гледаш аз заради моя  Mr. Green  не е същото както предните сезони,ама мен пак ми харесва това си е един от най-хубавите сериали за мен  Peace

# 223
Вани, с нови дрешки ли си...честито!
Днес бил и празника на Велико Търново.Ако има болярки м/у нас...честито!

Скрит текст:
♥ 22.03 - ОФИЦИАЛЕН ПРАЗНИК НА ГРАД ВЕЛИКО ТЪРНОВО!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,БОЛЯРИ!!! ♥

Празникът на Велико Търново се свързва с победата на цар Иван Асен ІІ над епирския деспот Теодор Комнин в битката при Клокотница на 22 март (9 март ст. ст.) 1230 г., както и с деня на Св. Четиридесет мъченици.

Първите сведения за честването на 22 март като празник на Велико Търново се срещат още през 1879 г. Тогава се провежда празник на търновското гражданство в храма “Св. Четиридесет мъченици”, състоял се на 9 март (ст.ст.). На отслужената литургия присъстват императорският комисар княз Дондуков-Корсаков, войската, висши чиновници и духовници, народни представители от провеждащото се по това време в града Учредително събрание, много граждани. За първи път след петвековното робство не само търновци, но и цялото народно представителство, засвидетелстват почит към миналото. Оттогава до 1944 г. денят на Светите четиридесет мъченици ежегодно се празнува като ден на Търново и празник на Търновския гарнизон.

След 9 септември 1944 г. празникът не се чества. За възстановяването му определена заслуга имат будните жители на квартал “Асенов”, които през 1970 г. го празнуват в църквата “Св. Четиридесет мъченици” под наслов “Мой любим квартал”. През 1984 г. тяхната идея е подкрепена от великотърновската общественост, която и до днес на 22 март отбелязва с няколкодневна програма празника на славния си град.

# 224
  Heart Eyes Снежи, Hug  ако намериш друго с испанска песен давай  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт