Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 772
  • 746
  •   2
Отговори
# 300
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
тоя Корай ми е много противан с тоя Бай Ганевски мустак  ooooh!

хахахахха е направо ме разби   Laughing  Mr. Green И аз не го харесвам с мустака

# 301
# 302
newsm74  Oha!
А сега ще ви дам тема за размисъл и коментар, вижте внимателно едно доказателство според мен за любовта между Хазал  и Чаги! В момент 0:42- 0:45 min. , къде си кръстоса ръцете Чаги? Ако свалите файла и го разтеглите в Windows movie maker, ще видите сцената в детайли!

Скрит текст:

Ренате той къде пипа там ааа hahaha Видях аз видях а от нея никаква реакция  newsm78

Ами, собственик е човека, как няма да пипа, ама с такава лекота си я хвана, като че ли цял живот там са стояли ръцете му... Joy Joy Joy Joy
Да бе наистина  Grinning
ооо това още 1-вия път го забелязах като гледах серията,то и без бинокъл си личи  Mr. Green но после като се отмести видяхте ли как лекичко тъй и докосна ръката все едно си казва ох аз да пипна пък то няма да се види на камерата  hahaha ама видяхмееее

# 303
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Айде и от мен , че при мен другата седмица е великден  Peace

# 304
това е много яко,дано е сладолед  Mr. Green

# 305
Огледален Свят еп.02 сезон 66  - бг субтитри http://data-bg.org/details.php?id=36513

Не е ли сезон 2 епизод 66 нещо неразбрах аз  newsm78
2 сезон 66 епизод по значи 27 епозд може да разгелдате в сайта има всички епозоти от 1 сезон и вече позваме от 2 сезон да качваме
Благодаря Ви, сега вече ми се изясни.
аз си мисля, че от тука ги взимат и после ги качват там  Laughing

# 306
  • София
Опа и добър ден  Mr. Green БЛАГОДАРЯ ЗА 27 ЕП. НА La Bestia-Дзверо И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ КОИТО СЕ ТРУДЯТ  Hug smile3525 newsm20

# 307
като сънувате мокри сънища с Чаги сигурно така изглеждате  Joy

Скрит текст:

# 308
  • Под Сините камъни
като сънувате мокри сънища с Чаги сигурно така изглеждате  Joy

Скрит текст:

Да да как позна rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Айде по едно чока-мокато на Лара

# 309
И от мен ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на преводачите на 27 епизод  Hug smile3525 newsm51

# 310
  • на вълнолома
Огледален Свят еп.02 сезон 66  - бг субтитри http://data-bg.org/details.php?id=36513

Не е ли сезон 2 епизод 66 нещо неразбрах аз  newsm78
2 сезон 66 епизод по значи 27 епозд може да разгелдате в сайта има всички епозоти от 1 сезон и вече позваме от 2 сезон да качваме
Благодаря Ви, сега вече ми се изясни.
аз си мисля, че от тука ги взимат и после ги качват там  Laughing

и аз така мисля

# 311
Дзверче и всички които превеждат, редят, трудят се и се грижат за нашата нужда от поредната доза ФЕМИР благодаря от сърце   smile3525

# 312
  • на вълнолома
 hahaha Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 313
 Здравейте момичета! Първо и аз да благодаря за поредния преведен епизод, страхотна работа вършите и няма как да ви се отблагодаря!  bouquet  bouquet  bouquet
А сега ще ви дам тема за размисъл и коментар, вижте внимателно едно доказателство според мен за любовта между Хазал  и Чаги! В момент 0:42- 0:45 min. , къде си кръстоса ръцете Чаги? Ако свалите файла и го разтеглите в Windows movie maker, ще видите сцената в детайли!

[/quote]
много ми хареса този момент, не бях обърнала внимание до сега:))

В предните теми попаднах на едно твърдение, че зениците на човек се разширяват когато изживявя силан емоция! Та аз започнах да се взирам и да ви кажа честно, то при нашите влюбени все едно....зениците са им огромни всеки път! Но....може и да се вманичавам!!! Shocked

А и друго да споделя, но ако пак ме изхвърли страницата, ще се откажа Sick

......гледах снощи 62 еп. и ще го преразкажа, защото не мпга да се справя с качването на част от клип, та когато Гюлсум говореше с Фери за Емир, който е навън с бившети си гадже, а тя реже домати, та тогава камерата показа Емир, който гледаше право Фери и веднага отмести поглед......не знам има ли някакво значение, но момента беше много сладък..... Simple Smile

# 314
hahaha Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

ма моля ви се,знам ви мръсното подсъзнание какво е  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт