Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 659
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • Pleven, Bulgaria
Огледален свят - сезон 2
Харесано · преди 14 минути

Ново!
Очаквайте нов Турски Сериал с участието: на Каванч,Берен и Чаатай ♥

newsm78 #Crazy newsm78 #Crazy newsm78
малееее ако тези тримата са заедно в сериал ще е със точка 18+ със сигурност вече
Харесва ми тримата в едни  филм,но не и в този(не искам да кажа нищо лошо и се надявам да не засегна тези които го харесват но не е мой тип)но се съмнявам и това сигурно е поредната фенска измислица. И наистина ще е доста горещоооо

# 556
ООО Снежи, това е първоаприлска шега, нали? АААА падам от смях - туй са върли фенове на Берен, няма друго обяснение.

# 557
Момичета,
благодаря ви, че пак има преведени серии. Преди няколко месеца, когато го спряха по тракерите беше ужасно неприятно.

Имам един въпрос. Изтеглила съм до 66-та серия от датата и после изтеглих 67-ма от линка в докса, но уви, действието започва 3 години след раздялата на Емир и Фериха?? Някъде бъркам в номерацията, но не мога да разбера къде.
не бъркаш така е действията се развиват слуд три години

# 558
Марги, със сигурност всеки един детайл допринася за изграждането на съответния образ. Просто до сега възприемах героите като цяло, без да се замислям, че всеки малък елемент по тях е точно на мястото си, за да ги представи такива, каквито са.

Joy  Joy Всеки път, когато се включиш, ми даваш тема на размисъл. Сега със сигурност ще наблюдавам по - обстойно начина, по който е изградена визията им.

# 559
Почти всичко слушам. Мерси за песничката.
А относно лъжите на Фериха и това по какъв начин разбра за тях  Емир  беше грубо но заслужаваше да знае и не оправдавам Емир за това което се опитваше да прави и правеше умишлено но да си ляга с всяка срещната мисля че не беше никак ресно но това е все пак краля на нощта.
Но Фериха трябваше да изживее тази болка за да могат те двамата да се върнат един към друг с такава страст и желание. Емир с всяка поредна броика беше по-близо и близо до дъното,но явно в един момент се осъзна или по скоро когато Мехмет го удряше явно тогава осъзна че я иска и обича,а двамата заедно удариха дъното когато Фериха отиде при него за една нощ.И затова имаха нужда да се сбогуват един с друг.И го направиха но след отвличането те се върнаха един към друг.А като цяло има много дежа вю в серияла.

# 560
Момичета,
благодаря ви, че пак има преведени серии. Преди няколко месеца, когато го спряха по тракерите беше ужасно неприятно.

Имам един въпрос. Изтеглила съм до 66-та серия от датата и после изтеглих 67-ма от линка в докса, но уви, действието започва 3 години след раздялата на Емир и Фериха?? Някъде бъркам в номерацията, но не мога да разбера къде.
не бъркаш така е действията се развиват слуд три години
66 еп от дата отговаря на 27 оригинален а 67 от докса е последния от 2 сезон Peace

# 561
# 562
Вярааааа нерде сииии
Скрит текст:

Вай бе прииска ми се да съм коня му  Embarassed Embarassed Embarassed

# 563
  • в подножието на планината

bouquet Този клип е в синхрон с настроението ми... Sad

# 564
Скоро бях пускала един фенски фрагман...там бяха и 3-мата+ Хазал и Левент...Сигурно някой го е видял и приел невежо за чиста монета...незнам...умувам само... Peace
ФЕмирските моменти... всички,дето са заедно...на всякъде лъха на любов.И мъката им е истинска...така страдат един за друг,толкова реална игра.Още със запознаването си,ме заинтригуваха,ама надминаха всичките ми очаквания  Hug

# 565
  • У Диспансера ...♥♥♥
  Тъкмо избера всичко,и ми казва съжаляваме,временно възникна грешка,опитайте по късно,и така 2 часа #Cussing out

# 566
ФЕмирските моменти... всички,дето са заедно...на всякъде лъха на любов.И мъката им е истинска...така страдат един за друг,толкова реална игра.Още със запознаването си,ме заинтригуваха,ама надминаха всичките ми очаквания
smile3521 newsm10

# 567
Да ви кажа изгледах част от интервюто на Джейда по Беяз тв.
- питат я заради Хазал ли е свършил АФК, тя отг. " не всички знаехме, че ще свърши"
- питат за сцената с девствеността - каза, че няма такова нещо, всичко си е нормално
- каза, че иска да играе добро и невинно момиче, защото са й зашлевили плесница заради ролята на лоша
- върнала се в АФК заради екипа
-вече не е приятелка с Джан Ю., най-добри приятели са родителите й
-няма любов в живота й сега
- много добра приятелка била с Хазал /ей никой не пропуска да е добър приятел с Хазал, умират си за ПР на неин гръб  Mr. Green/

# 568
Да ви кажа изгледах част от интервюто на Джейда по Беяз тв.
- питат за сцената с девствеността - каза, че няма такова нещо, всичко си е нормално
тук не вдянах по  подробно ако може

# 569
Ани, честити дрешки  Hug

Неви  Hug

Киара, благодаря за клипа  Hug

Общи условия

Активация на акаунт