Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 670
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • Pleven, Bulgaria
Марги Hug И на мен ми направи впечатление,че каза че е просто увлечение,че му е фенка.Първо това,че той да не е някакъв актьор,певец...,че да му е фенка,той е просто едно младо момче,на което му наложена известността по една или друга причина.Но Халдун макар че е в елита на Истанбул,от къде ще знае такива неща.
И  се учудих,защо не му каза,че това вече е опасно за Джансу и не е просто увлечение,а мания,та тя Санем го осъзнаваше,не като да не е.Но и да го беше направила не мисля,че Халдун щеше да реагира както трябва-и той май като дъщеря си живее в някакъв свой свят и не го интересува друго.Санем е приела Джансу,колкото и да не се разбират и се опитва да се гриже за нея,а Халдун въобще нехае за Пелин-"Иди друг път",та това да не ти е посещение на фризиор или някаква обикновена среща,та само изблиците на Джансу ли са важни.Ако толкова го беше грижа,защо не си остана той в къщи,поне веднъж да говори с дъщеря си и да прекара малко време с нея. #2gunfireСЕга като се разписах още повече ме хвана яд.
Това,че той я е провокирал един вид да омаловажи нещата не се бях замисляла?! newsm78 Дали пък не го направи да не бъде злепостави пак  пред него,че не е успяла да се грижи за Джансу.
То накрая ще се окаже,че Чаги просто живее в Турция и нищо повече. hahaha

# 541
1 сезон

1  Момента в който излязоха от колата заедно и се хванаха за ръце  Heart Eyesи после в унито като ги видя Ханде и реакциите им Laughing

2 Припадака на Фери и разговора и със Зехра

3 Обяснението на Ханде в любов към Емир и подслушващия Корай

2сезон

1 Рождения ден на Емир

2 Припадъка на Фери и после разговора в болницата

3 Емир Фериха Сахер случката с пръстена

4 Заминаването на Зехра

5 Признанието на Емир към Корай че още обича Фериха

6 Случката с подареното кошче и разговора между двамата после

7 Целувката в унито и погледите на лешоядите

8 Разговара в който Фериха разказва на Емир за Халилудко

9 Всички случки при които Емир се държеше гадно с Пиги

10 Разговара на Емир с майка му след къщата на ужасите

11 Целувката им 44 еп

12 Бягството и сватбата и всичко в хижата

13 Острова и ПБН

14 Когато се криеха за да се срещат и целуват

15 Приемането на Емир от семейството на Фериха

16 Разговора между Едже и Емир в Найт когато Емир и каза че не той е човека който ще и посрешне проблемите

17 Вградинката- с мен ли си Heart Eyes

# 542
Няма ли градус , няма и радост  Mr. Green

Абе аз не виждам нищо българско в Чаги, защото в БГ има турци които са си чисти такива никога не са се мешали с "гяурите" както те ни наричат, в Босна същото положение, чисти турци, просто ОИ навсякъде е ръсила семе  Mr. Green
Наборе нерде си  newsm78 какво ти става много си тиха  Thinking

# 543
Огледален свят - сезон 2
Харесано · преди 14 минути

Ново!
Очаквайте нов Турски Сериал с участието: на Каванч,Берен и Чаатай ♥

newsm78 #Crazy newsm78 #Crazy newsm78

# 544
Доживях да видя Берен, Къванч и Чаги в "Здрач".  Joy Joy
Снеже, според мен това е само фенска фантазия, не вярвам да е истина.  Laughing

# 545
Огледален свят - сезон 2

Ново!

малееее ако тези тримата са заедно в сериал ще е със точка 18+ със сигурност вече

# 546
  • в подножието на планината
Киара, Hug Неви, Hug Клоди, Hug

Снежи, Hug много са красиви колажите, които създаваш...  bouquet

# 547
Огледален свят - сезон 2

Ново!

Joy Joy Joy JoyАбе тия луди ли са  Mr. GreenЕдната си има сериал другия си има #Crazy

# 548
Няма ли градус , няма и радост  Mr. Green
newsm10

Рени,  Hug

Ей, как за забравих да спомена и Ханде и Корай, когато се срещнах след 3 години пред къщата на Ханде.

# 549
  • Sofia
 Hug момичета
„ Не смогвам на темпото ви”  както казва Емко.
Едно голямо БЛАГОДАРЯ  за 27 епизод.
Гледам обсъждате” лош Емко ” аз него напълно го разбирам и оправдавам. Момчето срещна любовта, бори ше се за нея по честен начин, допускаше естествено грешки, но се учеше от тях. Винаги първо търсеше вината в себе си. Искаше да изградят всичко между тях на доверието и честността един в друг/това което не е видял в семейството си/затова и беше толкова търпелив. Колко пъти и казваше „ на мен можеш да кажеш всичко”. Искаше  да бъде част от живота й.С тази любов той срещна нещо истинско в живота си и искаше да го запази.  А то се оказа една лъжа. Аз виждам болката му не толкова, че го е лъгала за произхода си, а по скоро болката от това че любимият ти човек , не ти се е доверил, не те е допуснал в живота си и така те е предал.Това доверие, което си се опитвал да градиш. Как да продължиш да обичаш този човек!? Как да не страдаш и да не опиташ” да си го върнеш”!?
Той се пребори със себе си може би когато опозна живота й,  почуствайки се част от него  и намери сили да й прости.
Трудно гледах тези серии и то на турски, не знам как ще ги гледам с БГ превода.
Не знам на кой болката беше по-голяма, но със сигурност Ферия си я заслужи, тя трябваше да я изживее. Аз нея разбирам по-малко. Как не намери сили да му каже!? Това е такава слабост и то на човека когото обичаш.Това си е жив егоизъм и неуважение. Тя според мен до последно не повярва на тази любов, до последно не му се довери. Мислеше ,че не я заслужава ли!? Че такова щастие не заслужава „слугинското момиче”!?

Ох отплеснах се и стана дълго

# 550
Ганушка, Ани,  Hug

Как ти е направило впечатление, не бях обърнала внимание на това. Сега си поставям за цел да го забележа  Laughing

Общо взето, в отношенията си с Халдун, изглеждаше така сякаш е по принуда с него. Да кажем, че имаха взаимна полза един от друг.

Надя, привет и на теб! Hug
Облеклото, като стил и цветови избор е многозначителен и показателен за един характер, това са знаци които говорят за качества, нагласи, отношения у един човек... Peace
Предполагам екипа също са го взели под внимание при избора на дрехи и аксесоари за образите.
Като по този начин използват и това средство/облеклото в случая/ да покажат героите ни в максимален обхват...от-до.
Поне така предполагам, ама не съм сигурна. newsm78

Надя, даде ми чудесна идея за тема...какво беше облеклото им...и какви бяха те, като характери и емоции, поведения/героите/ newsm78
Доколко има връзка и каква бе тя?
Благодаря,      bouquet тия дни ще споделя специално по нея. Peace

Киара, Галя, Ренка,  Hug
За моментите от сериала...любими, впечатляващи... Heart Eyes
Припокриват се с вашите!  Peace
С изключение на епизода/по отвличането на Фериха и спасяването  й от Емир  Mr. Green /
 всички останали са ми любими. Peace Heart Eyes

Не знам какво слушате, но едно предложение от мен! Hug

Inna feat. Daddy Yankee - More Than Friends

http://youtu.be/NaEbWyb9bOA

# 551
Киара, Hug Неви, Hug Клоди, Hug

Снежи, Hug много са красиви колажите, които създаваш...  bouquet
Hug

Малги  bouquet newsm68 newsm44 newsm68

# 552
  • Sofia
Огледален свят - сезон 2

Ново!

малееее ако тези тримата са заедно в сериал ще е със точка 18+ със сигурност вече

тук ще е горещо

# 553
Доживях да видя Берен, Къванч и Чаги в "Здрач".  Joy Joy
Снеже, според мен това е само фенска фантазия, не вярвам да е истина.  Laughing

Рая, това е постнато от този фейс...Само ви го показвам.Та ние сме имали бг разузнаване на макс,а търсим информация от съседите... hahaha hahaha hahaha

# 554
Огледален свят - сезон 2

Ново!

Joy Joy Joy JoyАбе тия луди ли са  Mr. GreenЕдната си има сериал другия си има #Crazy
 Айде бе  Grinning newsm78

Общи условия

Активация на акаунт