Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 658
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Неви, мерси.  Peace

Да ви кажа изгледах част от интервюто на Джейда по Беяз тв.
- питат за сцената с девствеността - каза, че няма такова нещо, всичко си е нормално
тук не вдянах по  подробно ако може
И аз нещо не разбрах..  newsm78

# 571
FLY PROJECT - Musica

http://youtu.be/3P06kyFpIQU

Ренка, знам,  че за музиката, сходството ни е на 100%!  newsm10 newsm68

Гали, щом ти допада, това е поздрав и за теб!   bouquet
Скрит текст:
И аз съм от Ст. Загора...но не живея в момента там... Peace

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 22:03 от margita9

# 572
Киара, клипът е страхотен.   bouquet
Илде  Hug
Момичета, най-честно си признавам, че въобще не знам как ще понеса да гледам друга до Чаги наесен. Направо хич не ми е любопитно.  smile3518 smile3518

# 573
Най после някой ме забелязаааааааааа  Laughing

# 574
Всеки търси ПР ама Хазал не може да им помогне.А аз си мисля че това за девственоста е вярно не мисля че е имала проблем с това. А другото което искам да кажа е че в ЗП там където е с Бехлил в смисъл преди да се оженят тоест интимни няма такова съблечане и тем подобни  тези който са го гледа ли знаят за какво говоря.

# 575
Как бе Ани,Чаги в четворен образ пропуска ли се  Laughing

# 576
Още със запознаването си,ме заинтригуваха,ама надминаха всичките ми очаквания  Hug[/b]

newsm10

Неви,  Hug
Вани,  Hug
Илда,  Hug (ама е много тъжно, да знеш)
Скрит текст:

# 577
Hug момичета
„ Не смогвам на темпото ви”  както казва Емко.
Едно голямо БЛАГОДАРЯ  за 27 епизод.
Гледам обсъждате” лош Емко ” аз него напълно го разбирам и оправдавам. Момчето срещна любовта, бори ше се за нея по честен начин, допускаше естествено грешки, но се учеше от тях. Винаги първо търсеше вината в себе си. Искаше да изградят всичко между тях на доверието и честността един в друг/това което не е видял в семейството си/затова и беше толкова търпелив. Колко пъти и казваше „ на мен можеш да кажеш всичко”. Искаше  да бъде част от живота й.С тази любов той срещна нещо истинско в живота си и искаше да го запази.  А то се оказа една лъжа. Аз виждам болката му не толкова, че го е лъгала за произхода си, а по скоро болката от това че любимият ти човек , не ти се е доверил, не те е допуснал в живота си и така те е предал.Това доверие, което си се опитвал да градиш. Как да продължиш да обичаш този човек!? Как да не страдаш и да не опиташ” да си го върнеш”!?
Той се пребори със себе си може би когато опозна живота й,  почуствайки се част от него  и намери сили да й прости.
Трудно гледах тези серии и то на турски, не знам как ще ги гледам с БГ превода.
Не знам на кой болката беше по-голяма, но със сигурност Ферия си я заслужи, тя трябваше да я изживее. Аз нея разбирам по-малко. Как не намери сили да му каже!? Това е такава слабост и то на човека когото обичаш.Това си е жив егоизъм и неуважение. Тя според мен до последно не повярва на тази любов, до последно не му се довери. Мислеше ,че не я заслужава ли!? Че такова щастие не заслужава „слугинското момиче”!?

Ох отплеснах се и стана дълго
+1  smile3521 newsm10

# 578
Ани, честито и от мен!   bouquet

# 579
мой любими моменти от филма така 1 сезон появата на Халил... 2 сезон Халил в действие в къщата с Фери и Емир,ами те това е  Peace

# 580
Извинявайте, че бях лаконична и не сте ме разбрали. Щот мислех ,че всички са наясно
Значи това джудже леля Хатидже /артистката Айшегюл някоя си/ обвини Хазал, че много се е вживява в ролята си и се смятала за Фериха. Когато трябвало да изиграе сцената с проверката на девствеността, в 45 май, не искала, вдигала скандали итнт. Било унижение за жените - ми вярно си е. И тая помия се ля сума ти време по всички медии с тая девственост - и дениз/Санем и Джейда казаха, че няма такова нещо, обаче нали хората обичат пикантериите, не престават да го дъвчат.
Ми щом толко си е повярвала Хазал да се бяха взели с Чаги и в живота, то всички знаят как я гледа той, ааааа
Тая глупава леля раздуха тая тъпотия, но явно всичко е било заради парите, накрая си го призна- -Хазал взимала 20пъти повече от нея  Mr. Green

# 581
Ани, Hug чок гюзел си  Peace

# 582
ООО Снежи, това е първоаприлска шега, нали? АААА падам от смях - туй са върли фенове на Берен, няма друго обяснение.

Неви, вероятно е така,ама по-добре,отколкото в онзи римейк ...
Днес съм си у дома,ама нищо...пустош...

# 583
мой любими моменти от филма така 1 сезон появата на Халил... 2 сезон Халил в действие в къщата с Фери и Емир,ами те това е  Peace
Joy

# 584
Точно, кратко и ясно.  Peace  Joy

Ани, честит подпис.  Hug Супер е. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт