Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 624
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Бурак и аз го загледах...ще преглътна космака...нейсе Mr. Green

# 616
Здравейте, от доста време следя сериала но чак сега намирам тази тема. Чета ви вече близо един час, и ми стана страшно интересно с вас. С радост бих обсъждала с вас сериала и героите, зависи дали вие ще ме приемете. (: И все пак, аз съм Ина и ще ми е драго да остана още малко в тази тема.  Hug

Ина, радвам се да те видя и в този сериал, добре дошла и от мен! Hug  bouquet

Вани, спокойна почивка! Hug

# 617
Киала Laughingказаха че ми липсват пълвите 12 г и за това така пиша и точки вече не слагам Mr. Green
Пропуснала съм нещо, явно. За пълвите 7 бях чувала, ама за пълвите 12 не съм, не са ли много, бе, душа!?  Хем си надута, хем си алчна ееее.  Joy

Ина, ние тук сме много добре настроени към приятната компания. Добре дошла!

# 618
Ирка, неее сакън, Халил халал да е на всеки,който го иска. Mr. Green Mr. Green

А за Хатиджето - лично аз не мога да я дишам заради това и др. нейни злобни изказвания - вя се по тв известно време. Например каза, че АФК се проваля заради Хазал, защото е зарязала успешен прект за да получава повече пари в Балканите, че Хазал била много лигава и капризна, на сета непрекъснато крещяла /буквално каза "Наслушахме се на крясъците  й"/ - въобще поведение на плазмодий, язък, че и майка й и баща й са били актьори.

Ина здрасти! Добре дошла и от мен.  Надявам се знаеш турски, щото без изпит тука не приемаме  Joy Joy

# 619
Цитат
Новия проект на Чаатай...незнам със смесени чуства съм това е! Искам него...на екран,но не само това,искам го успешен усмихнат истински като в АФК....май много искам а?

Браво Иве !И аз така,ама за мен,описанието ти е общ ФЕмирски проект... hahaha Joy hahaha
Ани,честити дрешки!
Вани,лека!
Звезде    love001

# 620
Киала Laughingказаха че ми липсват пълвите 12 г и за това така пиша и точки вече не слагам Mr. Green

Ренка, а аз се чудя от снощи, защо пишеш така... smile3555 tooth

# 621
Mahsun Kırmızıgül е невероятен глас на баладата също  Peace
Киара благодаря за клипа от фаворитите ми е  Hug

ВАЙ БЕ  май ще се преобличам пак  Shocked #Crazy #Crazy #Crazy

# 622
Само да кажа че провала не е заради Хазал а заради това че се опитаха да вмъкнат нова любов мисля че това не се възприе да отмъщението го приемам макар и грубо но много прибързаха.

# 623
Благодаря ви за наистина страхотното посрещане, надявам се скоро да ви запомня имената че гледам сте наистина доста хора и сте страшно активни.  Laughing
Марги, радвам се отново да те видя не те познах по аватара първоначално, но като видях името се сетих за теб.  Laughing Дано и тук ни е интересно да пишем, както беше и в темата за Пепел от рози.
Рая,боже в тази тема страшно много познати лица виждам.  Hug

# 624
Ина здрасти! Добре дошла и от мен.  Надявам се знаеш турски, щото без изпит тука не приемаме  Joy Joy

+ да ни опишеш биографиите на Хазал и Чаатай до АФК  Joy (шегичка)

На мен, пък, леля Хатидже много ми беше забавна като ядеше сливи и даваше на Корайчо чехлички, и като се забраждаше и викаше на Фери "госпожо", абе, като цяло много се смеех с нея. За актрисата, няма да коментирам. Всеки се показвка какъв е. Лошото е, че и Чаги не се показа като мъж, нито когато Хазал напусна, нито когато излезе от ареста. Много ще е жалко ако пак се е захванал с онзи Джан, това момче хич не ми вдъхва доверие.

# 625
Снежи зърнени закуски посред нощ имай милост , че и ва мойто не мога да скоча че има крилаааа  Mr. Green

# 626
Цитат
И аз така,ама за мен,описанието ти е общ ФЕмирски проект
Снежи, виждаш ли кво става - всички шъ дойдат на нашия акъл и на акъла на повечето фенове- -не ревнуват Чаги само от Хазал  Mr. Green

# 627
  • У Диспансера ...♥♥♥
Значи Хатиджето такава била,а аз си мислех че е забавна,дори и да е така,което съм сигурна че не е,какво си тръгнала да коментираш момичето,и всичко това от завист че взима по голям хонорар #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 628
Снежи зърнени закуски посред нощ имай милост , че и ва мойто не мога да скоча че има крилаааа  Mr. Green
hahaha

# 629
Бурак и аз го загледах...ще преглътна космака...нейсе Mr. Green

Шъ го епилираме...немой се коси... hahaha
Ина   welcome
НадуФче, май ще ни е нужна и антетка на 1-ва стрница:ник-обръщение...т.е. да преведа :tatarowa-Снежи... hahaha hahaha hahaha

Фенове та дрънкат  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт