Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 625
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • У Диспансера ...♥♥♥
Извинявайте коя е Ани, та и аз да видя новата мода  newsm78
Невракова  бе как,хайде да са ти честити дрешките Hug

# 601
Цитат
Ben sana  Mr. Green
ААА разбрах, значи може само Ани, нали  Embarassed

# 602
Здравейте, от доста време следя сериала но чак сега намирам тази тема. Чета ви вече близо един час, и ми стана страшно интересно с вас. С радост бих обсъждала с вас сериала и героите, зависи дали вие ще ме приемете. (: И все пак, аз съм Ина и ще ми е драго да остана още малко в тази тема.  Hug

# 603
  • У Диспансера ...♥♥♥
Цитат
тогава имаше много красив поглед,направо да се разтопиш Sick
А и не само там. Особено готино гледаше на острова, когато я отблъсна и не пожела да спи с нея първата вечер. ЕЕЕЕ като излезе навън да охлади страстите, също беше много сладко - хем сърби, хем боли  Joy
  Ганушка за Халидковия поглед говори,явно и на теб ти е сладък и го харесваш Mr. Green

# 604
Ина,добре дошла.Радвам се,че се присъединяваш към нас  Hug

Аз ви пожелавам лека вечер и вие си знаете...утре искам да пиша в нова тема  Laughing

Лека вечер!  Hug  Simple Smile

# 605
Киала тоз клип си го плиписвам за мен Heart Eyesи песента и кадлите много ми е любим Heart Eyes  bouquet
Рени, много е добър, наистина.  Peace
Скрит текст:
имаш проблем с р-то ли?  newsm78

spam2 На тази песен имаше един друг клип, който всъщност търсех, но не намерих. Може би някой ще се сети. Там Емир казва "Фериха" в ръцете на Джан и дават Хазал, че върви и и се вее косата, кадрите са от някакъв друг нейн филм ли, клип ли. Много искам да го намеря. Ако някой се сети, ще се радвам.  Peace

Вани, лека и мека!  Hug[/b]

# 606
Цитат
Ben sana  Mr. Green
ААА разбрах, значи може само Ани, нали  Embarassed
Естествено, аз нали съм си нахал отдавна ти казвам Неви, щото първите седим ми липсват  Mr. Green
Ина гял гял Hoşgeldiniz

# 607
Hug момичета
„ Не смогвам на темпото ви”  както казва Емко.
Едно голямо БЛАГОДАРЯ  за 27 епизод.
Гледам обсъждате” лош Емко ” аз него напълно го разбирам и оправдавам. Момчето срещна любовта, бори ше се за нея по честен начин, допускаше естествено грешки, но се учеше от тях. Винаги първо търсеше вината в себе си. Искаше да изградят всичко между тях на доверието и честността един в друг/това което не е видял в семейството си/затова и беше толкова търпелив. Колко пъти и казваше „ на мен можеш да кажеш всичко”. Искаше  да бъде част от живота й.С тази любов той срещна нещо истинско в живота си и искаше да го запази.  А то се оказа една лъжа. Аз виждам болката му не толкова, че го е лъгала за произхода си, а по скоро болката от това че любимият ти човек , не ти се е доверил, не те е допуснал в живота си и така те е предал.Това доверие, което си се опитвал да градиш. Как да продължиш да обичаш този човек!? Как да не страдаш и да не опиташ” да си го върнеш”!?
Той се пребори със себе си може би когато опозна живота й,  почуствайки се част от него  и намери сили да й прости.
Трудно гледах тези серии и то на турски, не знам как ще ги гледам с БГ превода.
Не знам на кой болката беше по-голяма, но със сигурност Ферия си я заслужи, тя трябваше да я изживее. Аз нея разбирам по-малко. Как не намери сили да му каже!? Това е такава слабост и то на човека когото обичаш.Това си е жив егоизъм и неуважение. Тя според мен до последно не повярва на тази любов, до последно не му се довери. Мислеше ,че не я заслужава ли!? Че такова щастие не заслужава „слугинското момиче”!?

Ох отплеснах се и стана дълго
+1  smile3521 newsm10

maia,  Hug
+1  Peace
И аз се включвам като подкрепа и съм съгласна като Кали, /без маркираната част.. Stop Naughty Peace Grinning/

Никой не заслужава подобно страдание според мен, никой...без значение колко грешки прави и защо... Rolling Eyes

Манка,  Hug
Радвам се, благодаря!    bouquet

Ами вече 9 месеца го гледам тоз сериал... #Crazy Heart Eyes
Как ли не ги мисля и премислям,   Thinking за да си обесня нещата, че освен всичко друго все искам да знам кое, как е и защо??? newsm78 Joy

# 608
Здравейте душици,така се слях с вас,че немога да не вляза,сън не ме хваща
Анитка мила много си хубавка Hug

Искамд а ви кажа че май влязах в обувките на Емко и съм в любовна депресия...уфф бе как остана излъган милия..той толкова й се разкри...целия си живот,ежесневие,семйство,дом,телефона му вдигаше...всичко му знаеше...а накрая ТЯ не е това което е......ДА ИЗТЕГЛИХ си целия епизод накрая  Mr. Green и съм много много разстроена .... Rolling Eyes,сякаш не го знаех,ама нейсе..пак го изживявам ooooh!....чакам следващите епизоди с трепет

Новия проект на Чаатай...незнам със смесени чуства съм това е! Искам него...на екран,но не само това,искам го успешен усмихнат истински като в АФК....май много искам а?

# 609
Киала тоз клип си го плиписвам за мен Heart Eyesи песента и кадлите много ми е любим Heart Eyes  bouquet
Рени, много е добър, наистина.  Peace
Скрит текст:
имаш проблем с р-то ли?  newsm78
Joy Joy Joy Joy Joy

# 610
Ина,  Hug добре дошла. Дано ти е приятно тук с нас.  Peace
Скрит текст:
Не съм те "виждала" от времето на "Малки Тайни".  Laughing

Вани, лека вечер.  Hug

# 611
Вярааааа нерде сииии
Скрит текст:

Вай бе прииска ми се да съм коня му  Embarassed Embarassed Embarassed
Аниии водя се уж на работа,но съм ви включила от телефона и ви поглеждам от време на време,ама след малко мисля да си вървя и се включвам при вас,а вие не си лягайте толкоз рано че ще взема и пиене с мен и Бу Grinning

# 612
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вярааааа нерде сииии
Скрит текст:

Вай бе прииска ми се да съм коня му  Embarassed Embarassed Embarassed
Аниии водя се уж на работа,но съм ви включила от телефона и ви поглеждам от време на време,ама след малко мисля да си вървя и се включвам при вас,а вие не си лягайте толкоз рано че ще взема и пиене с мен и Бу Grinning
  А тоз си го дръж Mr. Green

# 613
Киала Laughingказаха че ми липсват пълвите 12 г и за това така пиша и точки вече не слагам Mr. Green

Ина добле си дошла при лудите фенки Hug

Вани лека Hug

# 614
На ЗП съм изгледала всички серии и сериялчето си ми харесва. Като цяло в ЗП се правеше на невинно момиче което се влюбва.А в АФК едно момиче израстнало със старото убеждение на родителите си в един момент се сблъсква с нещо ново в живота си ново и любопитно, и това нова нещо е с името любов.Но някак това момиче се срамуваше от тяхните или по скоро искаше да я приемат в унито.Много е трудно да се бориш с всичко и всички...
Другото което искам да кажа е за разговорите на Айсун с Фериха в крайните епизоди мисля че майка му започна да я харесва  и щеше да  любопитно това тяхно приятелство или с Явуз. Като цяло Явуз е интересен образ.

Общи условия

Активация на акаунт