Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 648
  • 746
  •   1
Отговори
# 585

ФЕмирските моменти... всички,дето са заедно...на всякъде лъха на любов.И мъката им е истинска...така страдат един за друг,толкова реална игра.Още със запознаването си,ме заинтригуваха,ама надминаха всичките ми очаквания  Hug[/b]

smile3521 smile3521 smile3521

# 586
  • Sofia
мой любими моменти от филма така 1 сезон появата на Халил... 2 сезон Халил в действие в къщата с Фери и Емир,ами те това е  Peace

Peace + в лудницата с Джансу

# 587
Ех,Систърче този Халил  Hug

За мен най-любимия момент си остава сватбата в хижата и горещата им целувка след къщата на ужасите.  Peace

# 588
Галя, не мисля че Хазал има грижа със секс сцени. Обожавам Зплод, знам за какво говориш и си права, че прави впечатление. Обаче целувките им си бяха накрая доста интензивни  и не видях Хазал нещо да се дърпа, но страстта с Чаги я нямаше  Joy
Скрит текст:
А липсата на тия сцени в Зплод ги отдавам и на режисьорско решение - да изпъкне страстта м/у Бехлюл и Бихтер - там имаше какво да се види, Нихал беше новачка в това...

# 589
  • У Диспансера ...♥♥♥
мой любими моменти от филма така 1 сезон появата на Халил... 2 сезон Халил в действие в къщата с Фери и Емир,ами те това е  Peace
Точно, кратко и ясно.  Peace  Joy

Ани, честит подпис.  Hug Супер е. Heart Eyes
Там е истината Mr. Green

# 590
  • в подножието на планината
Киара,   bouquet клипчето в скрития текст е супер...едно от любимите на Клоди... Heart Eyes

Вани, Hug честити дрешки!

# 591
  • Pleven, Bulgaria
ама разбира се.Това са незабравими моменти,на мен ми е любим кагото ФЕмир говореха в двора и Фери го видя,след като беше избягал и Емир тръгна да види дали наистина е той,ако се сещате тогава имаше много красив поглед,направо да се разтопиш Sick

# 592
Извинявайте коя е Ани, та и аз да видя новата мода  newsm78

# 593
Цитат
ФЕмирските моменти... всички,дето са заедно...на всякъде лъха на любов.И мъката им е истинска...така страдат един за друг,толкова реална игра.Още със запознаването си,ме заинтригуваха,ама надминаха всичките ми очаквания  Hug[/b]

Скрит текст:

Много точно казано. Напълно подкрепям smile3521

Снежи, колажите ти са много добри newsm10

Марги, много ми допадат задълбочените ти и точни анализи на героите. Обръщаш внимание на неща, които съм пропуснала, а се явяват важен детайл от характеристиките им.

А Санем на моменти се обличаше като лека жена. Той и Левент й го каза веднъж - "като подарък от торта" или нещо от сорта беше.

# 594
Joy Joy JoyАз не ги споменах щото то се знае че сами едни от най Mr. Green

Киала тоз клип си го плиписвам за мен Heart Eyesи песента и кадлите много ми е любим Heart Eyes  bouquet

Неви  bouquet

Ани честит Чатай Laughing

# 595
  • У Диспансера ...♥♥♥
Все ще питам и все забравям,тая Хатидже защо не я понасяте,нещо Хазал ли не можела да понася,освен този случай,който споменахте преди малко за девствеността  newsm78

# 596
Нервакова Laughing

# 597
Ben sana  Mr. Green

# 598
Цитат
тогава имаше много красив поглед,направо да се разтопиш Sick
А и не само там. Особено готино гледаше на острова, когато я отблъсна и не пожела да спи с нея първата вечер. ЕЕЕЕ като излезе навън да охлади страстите, също беше много сладко - хем сърби, хем боли  Joy

# 599
Невиии...
2 gün önce çekilmilmiş
Çağatayy Simple Smile

Yeni Simple Smile 2 Gün Önce Twitterda Paylaştılar:)

Коментари:bende orda olmaliydim
                             ya çağatay ulusoyun gerçek twitteri neeee lütfen söyleyin admin
...само 2...

Общи условия

Активация на акаунт