Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 653
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • У Диспансера ...♥♥♥
Цитат
И аз така,ама за мен,описанието ти е общ ФЕмирски проект
Снежи, виждаш ли кво става - всички шъ дойдат на нашия акъл и на акъла на повечето фенове- -не ревнуват Чаги само от Хазал  Mr. Green
 Наистина е така обаче,напротив даже много ме радват като са заедно,обаче само някоя друга да се завърти покрай него и мятам мълнии  fight

# 631
Цитат
Лошото е, че и Чаги не се показа като мъж, нито когато Хазал напусна, нито когато излезе от ареста
Киара, +1
Единствено бих го оправдала, ако го прави, за да пази тайната, да не ги заподозрат, иначе - поведение на .....женско момче /как да го кажа кулутрно/

# 632
Здравейте, от доста време следя сериала но чак сега намирам тази тема. Чета ви вече близо един час, и ми стана страшно интересно с вас. С радост бих обсъждала с вас сериала и героите, зависи дали вие ще ме приемете. (: И все пак, аз съм Ина и ще ми е драго да остана още малко в тази тема. Hug
Добре дошла, но защо още малко!?
Има много моменти, които ме развълнуваха, но не всички от тях са ми любими, затова, ще акцентирам само върху тези, които харесвам.
-Сдобряването им в болницата-18 серия. Сещам се, че съвпадна по време между Великден и Гергьовден и сдобряването им удвои положителните ми емоции и позитивното ми настроение.
-Сцената с целувката им в 23 серия и последвалото предложение за брак в снега посред лято.
-Може да Ви звучи странно но толкова жадувах истината да излезне наяве, че се радвах, когато Емир разбра за произхода й и бях много щастлива, че се сложи край на лъжите й.
-Целувката им в унито.
-Първата им сватба във вилата в планината и въобще целият им престой там
-Сдобряването им в апартамента на Емир, след като Халил ги беше отвлякъл.
-Заминаването им на острова.
След това всичко се обърна на 360 градуса и хубавите им моменти бяха в оскъдни количества и дори когато се сдобряваха след поредния скандал, сърцето ми беше свито и не можех да им се порадвам, защото знаех, че предстои следващ и следващ, и край нямаше.
Други любими моменти нямам, защото все бяха помрачени от нещо случващото се лошо.

# 633
Ина,  Hug

Охх, тази Хатидже/Айшегюл и мен много ме дразни. Да, в сериала беше забавна - донякъде. Понякога ми идваше too much oбраза й.  Laughing
А тези глупави неща, които е наговорила за Хазал - ами личи си, че е от завист и злоба. Нейн си проблем, нека си говори каквото поиска, важното е, че не е вярно.

За Бурак, оо да, ще го епилираме със сигурност.  Peace Laughing И ще стане супер.  Heart Eyes

# 634
мечо  Twisted Evil

# 635
Има нещо тъмно тука.Никъде ги няма....Не ви ли се струва странно.

# 636
  • Pleven, Bulgaria
Неви,имах предвид за благия поглед на Халилудко.Извинявам се ако не сте ме разбрали.
Ани,честити дрешки.
Ина,добре дошла  welcome при нас е много весело и понякога за червена точка.Така че се въоражи с настроение Grinning
Рени,то и първите 7 да пропуснеш е зле,а ти с тия 12 как се оправяш не знам  Hug
Вани,лека

# 637
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вие нали знаете,които се заемате с епилацията колко усилен труд ви чака Mr. Green

# 638
Mahsun Kırmızıgül е невероятен глас на баладата също  Peace

И музика Heart Eyes

Много ми станаха пляколите Mr. Greenдано ме лазбилате кат пиша Laughing

# 639
# 640
  • У Диспансера ...♥♥♥
Неви,имах предвид за благия поглед на Халилудко.Извинявам се ако не сте ме разбрали.
Ани,честити дрешки.
Ина,добре дошла  welcome при нас е много весело и понякога за червена точка.Така че се въоражи с настроение Grinning
Рени,то и първите 7 да пропуснеш е зле,а ти с тия 12 как се оправяш не знам  Hug
Вани,лека
[videohttp://www.youtube.com/watch?v=Br7XBLPAvnk&list=PL8BAC7A8A70CACE05[/video]
 Аз им го разясних споко,че да не го прилапат Халидко се притеснявам,ти така го описа че ще погледнат с друго око на него Mr. Green

# 641
Вие нали знаете,които се заемате с епилацията колко усилен труд ви чака Mr. Green
Определено ще ни е малко трудно, но поне ще си заслужава.  Peace Joy

# 642
Коди,аз бирам та  Peace

# 643
твоите гащи са ми любимииииииииииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 644
Ей как не позволиха на Фемир малко да поживеят щастливо като Хасрет и Мурат. Пък и ние да се порадваме и да оплакнем окото.Тю бре.

Общи условия

Активация на акаунт