Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 633
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря ви за наистина страхотното посрещане, надявам се скоро да ви запомня имената че гледам сте наистина доста хора и сте страшно активни.  Laughing
Марги, радвам се отново да те видя не те познах по аватара първоначално, но като видях името се сетих за теб.  Laughing Дано и тук ни е интересно да пишем, както беше и в темата за Пепел от рози.
Рая,боже в тази тема страшно много познати лица виждам.  Hug

Ина,  Hug
Дано...да го кажем, за да стане...между другото това бяха думи на майката на Халил в разговора и със Зехра,/не цитирам, само по смисъл/ не бях чувала подобен вариант на пожелание и към другите и към себе си... newsm78

# 646
  • У Диспансера ...♥♥♥
Mahsun Kırmızıgül е невероятен глас на баладата също  Peace

И музика Heart Eyes

Много ми станаха пляколите Mr. Greenдано ме лазбилате кат пиша Laughing
 Аз най-добре Ренка,мен години не ми липсват,ама пак съм неграмотна Joy Joy

# 647
Цитат
Рени,то и първите 7 да пропуснеш е зле,а ти с тия 12 как се оправяш не знам  Hug
Надуфчеее, добре, че мойш да пишиш поне, ми как праиш темите кат ни слагаш запетайки, БОЖЕ! smile3511

# 648

Рени,то и първите 7 да пропуснеш е зле,а ти с тия 12 как се оправяш не знам  Hug

http://www.youtube.com/watch?v=Br7XBLPAvnk&list=PL8BAC7A8A70CACE05
 bouquetМного ми е тлудно Mr. Green Joy

# 649
Цитат
Има нещо тъмно тука.Никъде ги няма....Не ви ли се струва странно
Галя, какво имаш предвид  newsm78

# 650
Лени, май тлябва да се вълнеш облатно в пълви клас. Опаа, май прихванах ''неграмотността'' от теб.  Mr. Green Joy
Трябва да внимаваме как пишем.. ама пък и вие не предупредихте - ами да бяхте казали, че сме на изпит по български дее.  Crossing Arms Joy

# 651
Mahsun Kırmızıgül е невероятен глас на баладата също  Peace

И музика Heart Eyes

Скрит текст:

Много ми станаха пляколите Mr. Greenдано ме лазбилате кат пиша Laughing
 Аз най-добре Ренка,мен години не ми липсват,ама пак съм неграмотна Joy Joy

Ама тази мелодия много арна, бре!  Heart Eyes

Рени,
Скрит текст:
що се мъчиш излишно. Пиши както ти харесва.  Peace
[/b]

# 652
Цитат
Рени,то и първите 7 да пропуснеш е зле,а ти с тия 12 как се оправяш не знам  Hug
Надуфчеее, добре, че мойш да пишиш поне, ми как праиш темите кат ни слагаш запетайки, БОЖЕ! smile3511
Joy JoyКато как плави Илка плеводи Mr. Greenи тя кат мен негламотна Mr. Green

# 653
Аниииии, забелязах ти новия подпис, но от съсредоточаване да не пропусна някой момент в предния си пост, забравих да го отбележа.
Честит подпис, Чаатайка си та дрънкаш, даже чак звънтиш.

# 654
  • в подножието на планината
Киара, Hug сещам се за кое клипче става дума и мисля, че беше на Диди, но не мога да го открия... Rolling Eyes

И пийте оцет, за да се пречистите от вътре...по рецепта на леля Кадрие...ще ме уморят тея от махалата... Joy

# 655
Кияла мен ми е забавно стига да ме лазбилате Hug

# 656
Банда  Hug Hug Hug някакви проблеми със серията. Сега видях, че ни предлагат серийте който ние правим затова аз от следващата серия която направя, ще слагам някакво лого. Нещо като отличителе знак, така като в началото и края на серията ще я насписвам. Аман от хищници.  Twisted Evil

И Бурак е там не пипайте, че тепем, ей немате насищане.  Mr. Green

# 657

този го гледах заради Кенан, не знаех че музиката е на Махсун  Heart Eyes

# 658
  • Под Сините камъни
Вие нали знаете,които се заемате с епилацията колко усилен труд ви чака Mr. Green
С мед и хавлия няма да ни е чак толкова трудно  hahaha
Изгледах серията с превод ей туй Прасну направо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire голяма е сврака
Ина  welcome
Колкото повече толкова по добре
Кой каза Наздраве
Дууур бе немой се побликувам  hahaha

# 659
Цитат
И аз така,ама за мен,описанието ти е общ ФЕмирски проект
Снежи, виждаш ли кво става - всички шъ дойдат на нашия акъл и на акъла на повечето фенове- -не ревнуват Чаги само от Хазал  Mr. Green

Тъй,де тъй...ша им до'ди акъла  bowuu bowuu bowuu
Ани,гълтай зърната и не се бой...грип,не грип,ако се наложи действай  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт