Детоксикацията на д-р Михайлов- тема 11

• 59 957
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета! На мен солта не ми е гадна, а ужасно гадна, веднага ми се повръща от  нея.

Момичета как я пиете с бира. Не мисля, че е редно да я пиете така.

# 61
д-р Михайлов казва в книгата си: http://iztok-zapad.eu/uploads/materials/Zdravoslovno_otslabvane1.pdf
не мога да намеря точно страницата - но пишеше, че дъщеря му пиела англисйакта сол с бира (предполагам същото количество) и ТОЙ НЯМАЛ НИЩО ПРОТИВ....

# 62
Кой на каква детоксикация е? Аз като първа детоксикация, избрах варианта с грейпфрут, английска сол и белтъци. Пия си и билките междувременно, но те са чай и разбрах, че няма проблем да се пият. Пия и кафе също/нали не е проблем/ Към момента се чувствам добре.

# 63
Ейййй, нали е с бира и веднага сте намерили вратичка, че може. Добре щом той е казал, че може сигурно е така. Аз обаче ще си я пия само с вода. Успех на всички момичета с детокса.

# 64
  • Бургас
Здравейте и от мен! Аз съм нова както в темата така и в детоксите. Наложи се да взема англ.сол по късно днес. До сега никаква реакция няма  от нея. А да попитам,мога ли да си вземам лененото семе по време на детокса? Успех на всички.

# 65
Хоп-троп и скок туканка. Нещо ви позагубих напоследък, но ще наминавам да наглеждам. Не съм чела назад, дано всички да сте в добро детокс настроение!

# 66
За първи път пих англ. сол и не ми е чак толкова гадна. Като съм чела тук мнения, че чак повръщат, очаквах нещо отвратително, но е поносима. До момента, обаче, никакъв ефект от нея.

Иначе правя детокс с цитруси и леко вече ми пристъргва, но съм решена да издържа. Успех на всички!

# 67
цоп и аз тук..Simple Smile
днес мина успешно....само малко ми е трудно на работа с ходенето до двете 00...не знам за вас..ама аз ходя редовно....тези сокове яко ме пречистват  Crazy
иначе засега всичко е ок..малко ми е студено ..ама аз всеки път съм така....
а отдеве докато вечеряше челядтааааа....офф...трудничко беше да се издържи на масата...НО..издържах... bowuu

# 68
  • София
Днес започнах детокса с цитруси. Ангсола не беше зле, но и ефекта му не бе видим. Аз имам супер редовен стомах, като часовник сутрин в 6 часа. Така че ангсола вече нямаше какво да свърши. Сега само оригвам и нещо започва главоболие....

# 69
Днес започнах детокса с цитруси. Ангсола не беше зле, но и ефекта му не бе видим. Аз имам супер редовен стомах, като часовник сутрин в 6 часа. Така че ангсола вече нямаше какво да свърши. Сега само оригвам и нещо започва главоболие....
да..главоболието също е типично....може да си вземеш един топъл душ..аз поне така правя и сякаш ми действа

# 70
  • София
Оттеглям се в Нета, че всички се събират на трапезата, а мама прави вълшебната си питка и така ухае... не е истина!

# 71
Оттеглям се в Нета, че всички се събират на трапезата, а мама прави вълшебната си питка и така ухае... не е истина!
да.....айде момичета...трудничко е особенно първия ден...така че ...дръжте се

# 72
И мен леко почва да ме боли лавата - но пих Мантат - дано не се отключи мигрената - единия от проблемите, заради които я правя е това де...и на мен ми е студено Confused
Ще издържим днес - с яденето на околните е наистина трудно - аз давам бойкот в кухнята - няма да готвя - да се спасяват Hug

# 73
Мен мъжът ми ме изнуди да му правя чийзкейк  Tired  няма душа тоя човек, ама удържах фронта, добре че му трябва цяла вечер да почива на сладкиша, че да не ме блазни  Laughing

# 74
Моля, ветеранките да кажат - ще се наруши ли детокса ако:
1. фреша от цитруси ( разреден с вода и съхраняван в хладилника) се направи от вечерта и
2.  ако английската сол се приеме вечер преди лягане (с цел да се избегне неразположението през следващия ден по време на работа), а не сутринта.
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт