Детоксикацията на д-р Михайлов- тема 11

• 59 961
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Първият ден почти свърши Simple Smile, започва първата вечер. Очаквах да е доста по-тежко и мъчително, но днес посетих 00 само два пъти /сещате се за какво/ и глад почти не ме е мъчил. Проблема при мен е, че стоя до много късно и обичам да си хапвам разни хрупанки след 22 ч. така, че трудното предстои. Май ще си лягам рано.

# 76
  • някъде там
Aз се справих добре,не съм изпитвала голям глад .Единствено към 6 изядох 4-5 лъжици таратор.Млякото беше 0.01%,което не ме оправдава,ама пуста лакомия ooooh!Утре ще пия и солта.

# 77
Този път решиш да не пия АС.Да видим как ще протече.Успешен първи ден и 2-ри детокс за тази година /февруари месец нещо се отплеснах и изпуснах датите/.Успех на всички.

# 78
аз изядох една ябълка - много бях огладяла Rolling Eyes но това не е прегрешение нали?

# 79
Не, не е прегрешение и две да изядеш!

# 80
  • Бургас
И моя първи ден от първият ми детокс върви към края си.Не съм огладнявала,главоболие слабо а пък ходенето до 00 е само по малка нужда.Приятна вечер Ви желая и спокойни сънища!

# 81
smile_86 , а ако заменя сока от цитруси със 1 кг. ябълки, че сега са отвратителни цитрусите???
Бях питала по-рано за това, но никой не каза - миналия месец като за първи път бях на сок, но не искам сега и ако може като летните детокси със сезонни плодове- ябълки напр.???????
Аз утре се включвам, че 3 дни не мога да издържа, а и днес "цъфнах" и ме гонеше голям глад  Grinning
Успех момичета, аз съм с вас утре Simple Smile

# 82
Добро утро  Grinning Като си гладен не се спи до късно  ooooh! Аз да кажа за това масълце Гхи, вчера споделих, че ми се услади, но бяха само две лъжици, днес обаче 4 лъжици със зор ги хапнах  Crazy А за утре са 6  ooooh! Та си мисля, дали ще е проблем да смеся детоксите, и утре да мина на английската сол? Не съм предполагала, че ще я предпочитам  ooooh!

# 83
  • София
Добро утро и от мен! Пийнах си ансола и се чувствам добре.
BLACK BUSH, до колкото знам детоксите не се смесват.

Лек ден на всички! Довечера отчитане.

# 84
Добро утро момичета, днес се събуждам и съм много енергична, готова з вторият ден , изпих си послушно английската сол, отивам сега да цедя сока и да варя белтъците  Wink минус две кила съм до тук , което също е стимулиращо, евно съм била диста задръстена и наораво усещам как си итдъхва организма и ми е едно лекичко....

# 85
Моля, ветеранките да кажат - ще се наруши ли детокса ако:
1. фреша от цитруси ( разреден с вода и съхраняван в хладилника) се направи от вечерта и
2.  ако английската сол се приеме вечер преди лягане (с цел да се избегне неразположението през следващия ден по време на работа), а не сутринта.
Благодаря предварително!
На първия въпрос: не е много добре, защото няма да е фреш, но ако няма друг начин-може. Добре е да го сложиш в стъклена бутилка и да го напълниш до горе, за да има възможно най-малък контакт с  въздух, който да го окислява.
За ансола: принципно е добре да се пие сутрин, защото очистителните процеси тогава са най-силни и в тази връзка, изпит вечер- няма да има такова силно действие, особено ако нямаш възможност да пиеш поне литър вода след това. Ако ще е вечер, нека да е до към 19 ч най-късно, като течностите е добре да се пият  след това до самото лягане за сън.

# 86
smile_86 , а ако заменя сока от цитруси със 1 кг. ябълки, че сега са отвратителни цитрусите???
Бях питала по-рано за това, но никой не каза - миналия месец като за първи път бях на сок, но не искам сега и ако може като летните детокси със сезонни плодове- ябълки напр.???????
Аз утре се включвам, че 3 дни не мога да издържа, а и днес "цъфнах" и ме гонеше голям глад  Grinning

Може на цели плодове- 1 кг дневно, разпределен на 4-5 порции за деня. Но ефекта не е така добър както с фрешовете.

Добро утро  Grinning Като си гладен не се спи до късно  ooooh! Аз да кажа за това масълце Гхи, вчера споделих, че ми се услади, но бяха само две лъжици, днес обаче 4 лъжици със зор ги хапнах  Crazy А за утре са 6  ooooh! Та си мисля, дали ще е проблем да смеся детоксите, и утре да мина на английската сол? Не съм предполагала, че ще я предпочитам  ooooh!

Правилно са ти казали, че детоксите не се смесват.

Този път решиш да не пия АС.Да видим как ще протече.Успешен първи ден и 2-ри детокс за тази година /февруари месец нещо се отплеснах и изпуснах датите/.Успех на всички.

Нали си наясно, че без ансол правиш само разтоварване от храна, но не и детоксикация?

# 87
  • някъде там
Добро утро и от мен!

Изпих солта,сега ще пийна 2-3 чаши сок и след това ,малко кафенце.Вчера не пих и ми беше добре,но днес се събудих с главоболие WhistlingМалко ми е замаяно и смятам да увелича течностите.Вчера се скъсах да ходя по малка,но не пих сол,днес ще видим как ще е с нея Mr. Green

# 88
Аз утре се включвам, че 3 дни не мога да издържа, а и днес "цъфнах" и ме гонеше голям глад  Grinning

Можеш да го направиш с ябълки. Сок ли ще си направиш от тях? Даже е препоръчително за хора с проблеми със стомаха.

И аз да си кажа, че от 2-3 детокса насам изобщо не отслабвам.

# 89
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Влизам, за да ви поздравя за успешния ден и да ви давам кураж! Hug
Аз за съжаление пропускам този месец, защото съм на гаден антибиотик  #Cussing out , но нямаше как...толкова време чаках този цикъл, че да си изпия антибиотика и да се пречистя след него с детокса, но уви...закъсня ми ужасно и чак вчера дойде... #Cussing out
Както и да е...живи и здрави след седмица ще си направя детокс...знам, че няма да му е истинска силата, но не искам да пропускам....а междувременно до следващия детокс ще правя всяка седмица под, че досега не съм правила и ме е яд на мене си  Embarassed

А иначе съжалявам много за Ашли...дано нещата при нея се оправят..... Hug В тази връзка четох, че някои от вас имат тъпа болка от дясно. На мен ми се получи след втория детокс...и помислих, че е от несигурния ми хепатит (писала съм по-рано и не искам да спамя, но имам два резултата -положителен и отрицателен  за хепатит Б в различни лаборатории и сега ще правя в трета...дано отрицателният е верен). Болките си ми продължават и сега си мисля дали няма да са наистина от жлъчката....иначе си направих ехограф при гастроентеролог и уж нямаше проблеми никъде, но малко ми е притеснено....
Дали е възможно да е страничен ефект от детокса? Не ми се иска да вярвам, защото вярвам, че детоксикацията може да носи само положителни неща, но все пак....

Както и да е....Още веднъж поздравления на всички и стискайте до края!
Благородно ви завиждам!   bouquet  Прегръдки за хубав ден от мен! Hug

Общи условия

Активация на акаунт