Каква ПВЦ дограма да избера?

• 3 492
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте,може ли да споделите опита си с ПВЦ дограмата в дома си.Искам да сменя нашата,но след дълго обикаляне съвсем се обърках.Спряла съм се на Трокал или Алупласт в крайна сметка,но пак остава въпроса коя да бъде.Дайте съвет,ако сте ползвали някои от профилите.  Thinking

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 22:09 от nelineli1110

# 1
само да не е "Стилпласт"- пълни мошенници

# 2
само да не е "Стилпласт"- пълни мошенници
Мерси,няма да са те.

# 3
Цитат
...Спряла съм се на Трокал или Алупласт в крайна сметка,но пак остава въпроса коя да бъде.Дайте съвет,ако сте ползвали някои от профилите.  Thinking
И двата профила са немски. Добри са.
Крайният резултат зависи много и от фирмата, която ще изработи и монтира дограмата...

Последна редакция: сб, 23 мар 2013, 20:34 от mitkooo, mitko, mitko

# 4
Цитат
...Спряла съм се на Трокал или Алупласт в крайна сметка,но пак остава въпроса коя да бъде.Дайте съвет,ако сте ползвали някои от профилите.  Thinking
И двата профила са немски. Добри са.
Крайният резултат зависи много и от фирмата, която ще изработи и монтира дограмата...
Благодаря newsm60

# 5
С колкото повече камери е профила, толкова по-добре. Не пестете от цена. Инвестицията ви бързо ще се възвърне.

# 6
Освен профила има значение и колко пласта е стъкло-пакета, какво е стъклото и с какво е запълнено пространството между стъклата ... мисля, че имаше опция за азот и това даваше по-голяма изолация, но не съм много сигурна.

# 7
С колкото повече камери е профила, толкова по-добре. Не пестете от цена. Инвестицията ви бързо ще се възвърне.

Аз съм чувала, че няма значение с колко камери е профила. Важен е стъклопакета. КА- стъкло е най-добрият избор за момента. Оскъпява изпълнението, но през зимата запазва топлината в помещението, а лятото не я допуска.

# 8

Общи условия

Активация на акаунт