Ще имам близнаци. Тема с продължение 27

• 28 243
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
С първата бременност повръщаше ли така ?Ще мине стискай още малко знам много е гадно само потъваш нямаш сили за нищо и само ти се лежи.На мен най добре ми беше нощно време защото тогава спя и нищо не усещах.

# 256
предния път си припках по магазини, бях студентка и се пердашех по 3-4 километра днесвно пеша до унито. а сега  Cry това точно другия проблем, че нямам сил, вие ми се свят, кошмар. довчера и аз бях нощно време ок, освен че не мога да спя много, будя се постоянно, сънувам кошмари ..... тези симптоми ги имах миналия път ама чак към 6тия месец  Tired

# 257
Всяка бременност е различна.Този път е различно.

# 258
да, тогава в 7ми месец ми идеше да се гръмна, сега още във втори  Rolling Eyes

# 259
  • Varna
имах колежка от унито , която роди две момиченца. Първия път идваше редовно на лекции. Беше Ок ... , но втория път обяснява, че не може да стане от леглото и постоянно и ставаше лошо..

# 260
По мои лични впечатления всяка следваща бременност е по-трудна. С първата имах едва начеващ корем в началото на 5ти месец, сега по същото време вече съм... ехееее. Ходя баш като бременна, клатя се, подпирам си кръста.... А първия път си правех джогинг всеки ден, до 7-мия месец включително  Crazy.

Дж-то, на мен и досега почва да ми се гади, ако не съм яла. Вместо да огладнея, ми прилошава. Абе, всичко си минава, даже май колкото по-малко внимание му обръщаме, толкова по-бързо минава. Поне при мен често действа този принцип. Каот се залежа, само по-зле ми става. Почивка понякога - да, но само при конкретна нужда, иначе колкото повече лежа, толкова по-зле и по-слабо и по-сънливо ми става.

# 261
Намен ми обясниха че това е от хормоните защото са двечки и докато се образува плацентата.Значи при едно бебе хормона е един а при две е двоен и той продължава да се покачва до 12г.с и след това постепенно започва да спада докато родим.Тези неща съм ги чела много защото и аз бях така аз даже бях и на допълнителни хормони заради инвитрото.

# 262
Херцогиня фон Дж-то  ти взимаше ли ултрагестан?

# 263
Намен ми обясниха че това е от хормоните защото са двечки и докато се образува плацентата.Значи при едно бебе хормона е един а при две е двоен и той продължава да се покачва до 12г.с и след това постепенно започва да спада докато родим.Тези неща съм ги чела много защото и аз бях така аз даже бях и на допълнителни хормони заради инвитрото.
ми аз и първата бях с близнаци и без екстри  newsm78 значи нещо друго е проблема си мисля
пия го, като ми се струва, че няма да го върна

tralala81, и на мен така ми се струва, че следващата е по-трудна  Tired

# 264
Защото от ултрагестана има много гадене.Когато лежах вторият път в МД и докторката искаше да ми даде ултрагестан защото имах ниско долу болки от повръщането а д-р Дяволов каза не защото още повече ще започна да повръщам и той ми каза че той предизвиквал тази симптоматика.

# 265
  • София
Eто ме и мен- за съжаление в понеделник влизам- а утре и другиден съм на кортикостероидна терапия и лежане вкъщи. Умуваха доста дали веднага да не ме приберат,ама решиха така.Ще ми правят тест за преждевременно раждане (който не знам доколко е надежден), и казаха,че ако е положителен,ще ме хоспитализират до самото раждане  Надявам се не. Лекарката ме пита защо не ми е правен серклаж...на мен обаче никой никога не ми го е поставял като въпрос...

За шийката се оказа,че е дори по-зле,отколкото вчера са я измерили, а по-лошото е,че изкараха и бебетата много по малки  1300 гр... тъй че сега лежане и чакане.

Аз повръщах и бях мн зле първите 3 месеца...и извнедъж в края на третия като отсечена-спря и се оправих. Чак не ми се вярваше..но толкова не бях повръщала в живота ми.

# 266
Kanari стискам ти силно палци всичко да е наред и да поседят бебките още .Ако трябва ще лежиш.

# 267
Канари, нали знаеш, ако ти бяха правила серклаж, все някой щеше да пита защо са ти правили  Laughing.

Ами, дано е за малко това лежане в болницата! Ще стискаме палци. А в какво се състои този тест!?

# 268
Доколкото съм чувала е надежден.

# 269
Да не е това: http://www.invitro-plovdiv.com/index.php?option=com_content& … -14&Itemid=63

Ако ще ти правят това, изглежда надеждно.

Общи условия

Активация на акаунт