Дядо Коледа на прага чака, ФЕВРУАРЧЕ с подарък да зарадва!

• 57 974
  • 560
  •   1
Отговори
# 120
Лошото в случая е, че имахме майка, която повдигна обвнинение срещу лелка, набила детенцето и(в друга ясла) и нищо не направиха, жалба в полицията имаше, до кмет ходиха и т н. Въпросната лелка си работи все още там и всички знаят че бие децата, но никой не посмя да се надигне срещу нея. А родителите останаха безсилни и си преместиха детето в друга ясла.
И друго, понеже свекърва ми също е директорка (в средно обаче) и се познава с всички, няма да и стане приятно снаха и да вдига панаири. Но ако разбера че има терор и бой над Радосвета, бих стигнала и до закрила на детето, и до медии и т н пък майната им без извинение на всички. Даже моя позната си беше купувала устройство да подслушване, и доста се замислям дали да не и го посикам и да го пришия към някоя дрешка да видя как се държат там лелите.

# 121
  • София
Супер идея! Twisted Evil
Но е абсурд детето да лъже....! Confused
А свекървата няма ли да се скандализира, ако знае...? И не може ли тя да говори направо с директорката на ДЯ? Дали ще уволнят лелката или само ще я сплашат не е толкова важно. Важното е да спре с тормоза. А пък ако можеш да я преместиш в друга ясла, пак е ваиант! Peace

Последна редакция: пт, 12 апр 2013, 13:22 от agileya

# 122
И тук се говореше в една градина, че има лелка, която си позволява разни неща. Не знам за какво точно става въпрос, чувала съм, че "не се държала като хората с децата". Пускали жалби, ала - бала и никакъв ефект. За София специално в такава ситуация може да се сигнализира направо в общината според мен. Братовчедка ми така направи запитване защо в Белите брези, където живее не може да се запише детето на кухня, понеже нямало места и се оказа, че е стигнало до Фандъкова и бяха взети мерки в това отношение и си го записа.  Peace

# 123
.

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 03:20 от lena1

# 124
Цвети, завидях ти лично аз за дългата ваканция!  Hug Дано сте изкарали добре!

# 125
Бобче, какво е това устройство за записване? Аз лично при нас нищо лошо не съм заподозряла, освен че моето май е аутсайдер и не си играе с децата. Така или иначе искам да знам как са нещата там. Винаги всичко е 6 според тях-яде, слуша, спи...да, ама аз си го знам как е вкъщи, та са ми суспектни тези лафове.
Ако искаш дай да ти помагам някак за медиен шум да вдигнем. Мамка им лелкинска #Cussing out
Друго няма при нас. Стискам палци за Роки, Буби, Йоански и за всички, които се притеснявате за нещо (дали има изобщо такива, които НЕ се притесняват за нещо newsm78 Confused)
цун

# 126
  • София
Ей.... няма жива душа днес....!  Sad Къде сте, момичета....??
Хайде да вдигаме медиен шум!! Mr. Green Аз съм ЗА!!! Wink
Зелда, и моята Дария е друг човек в детската градина! Знаеш ли колко е добричка! А като отиде на ски с училището ни през зимата, учителките си коментирали какво ангелче била и колко съобразителна и мила и т.н. и т.н.! А вкъщи да видиш какво става....! Как крещи и тормози и даже удря и блуска Али, и как се пробва да ни строява всичките и как се дръвчи на бавачката, когато не знае, че някой слуша...![smilie=smile3511.gif] Но да ти кажа, това не ме учудва, защото и като учител го забелязах при децата в училище! Масово хората познават децата си само като тези, които виждат вкъщи и трудно ни вярват, когато възникнат неочаквани проблеми в училище и на тях им звучи като разкази за друг човек това, което ние описваме... Rolling Eyes
Как са болничките днес...??
Забравих да ви се похваля, че като никога сме здрави всичките цяла седмица!! А днес (по желание на Дария) и 2те са на гости на баба си чак до утре!! Sunglasses Но за съжаление почти целия ден пропилях в глупости и не правихме нищо особено, а сега даже съм си и уморена, вместо да съм си починала....! Mr. Green

# 127
Тука сме..., Аги!
Даже вчера посетихме Софийските поляни с ММ, щот си нямаме такива по нашия край Mr. Green. Ходихме на Германски ливади или нещо такова newsm78 Имах чувството, че половин София се е изнесла там hahaha С мотора бяхме и не се заседяхме много, че ни и мокри навръщане дъжд...
Наде, Гале, пишете как са децата? Роки трябва вече да е пушка, според мен, а и за Буба си мисля, че нещата и принея са ОК!, но нека кажете вие.
Бързам, че трябва да идем да си вземем децата, свеки е на работа от 7,30 и трябва да поема щафетата.

# 128
  • София
Eeee...., добре звучи това...! Йееее...! Sunglasses Това да се чува! И за все по-дълго! Дано някой ден дори да ти остане време и да се запознаем, когато идваш до София! Peace Не ги знам тези ливади, но и не претендирам да познавам много ливади където и да било.....! Mr. Green
Ние днес си взехме децата. А аз вместо отпочинала, се почувствах самоизмамена заради начина, по който си пропилях безценното свободно време.... ooooh! Само разтребвах и се мотах и щурах като луда из къщата предиобяд, вместо да използвам хубавото слънце днес да излезнем за последно сами....! Добре че поне вчера се видяхме макар и малко с хора и се пошматкахме из центъра... Но малко! Laughing
Как сте вие??
И какво става с болните? Има ли резултат за Борянка и бъбреците? Или ще ходите до София...?

# 129
Ей, добре е Бубата Praynig
Тича, игаре, дивее, дай боже все така да е Praynig
Благодаря ви за Загриженсстта Hug
Нямам време ,затова не пиша,че покрай ремонта се разчекнах ooooh!,но поне е за хубаво!
 Вече си имам нова кухня,когато мога ще снимам и ще кача!
Водих Борянка при нашата Педиатърка да я види на Ехографа и каза че няма изменения спрямо това което се  е виждало Януари на прегледа, демек няма повече увеличение на бъбречето и може да е от раздразнено стомахче! Чух се и с докторката й в София и тя каза,че щом няма Т или бактерии в урината да не се шашакам, а да я наблюдавам и ако продължава да се оплаква след даването на Еспумизан да я водя,но за сега не се е оплаквала повече от веднъж Praynig
Възползвахме се от хубавото време тези дни и освен че трябваше много бързо да подредим всичко и да измия прозорци,щори, пера перде в хола и още куп други неща(че немога да живея в кочината която бяхме спретнали),  се налагаше да ходим да помагаме и на свекърите на двора,че и там работата се стовари, заради продължилото лошо време и сега ни идва нанагорно,направо се прибирам гроги,ама така е като цля зима лежахме,сега ... Laughing
Хайде оставям ви да си почнете Laughing Hug

# 130
  • София
Eeee, браво!! Hug Да ти е жива и здрава милата тя!! И благодаря, че писа!! Да сме спокойни!
Герой си ти! На толкова фронтове да се трудиш! Лека нощ! smile3524

# 131

Добро утро.... Дано на всички някой ви е поднесъл такава закусчица  Hug

Наде, радвам се че Борянка е добре, все така да е  Hug
Аги, Янче, важното е че поне за малко сте били без деца, колкото и малко да е било това. Ние като живеем заедно със свекърите няма къде да я оставя, майка ми е далеч, а ММ не дава там да я пращаме, та дори да ми помага като я извикам, пак детето си е тук при нас. Не че се оплаквам де, ама понякога ми идва да избягам някъде и да зарежа всички и всичко.

Доби, когато се видя насаме с моета позната ще я разпитам за устройството, знам че е малко и май е със сим карта(тя подслушваше мъжа си  Laughing с него)

Да дам отчет за яслата(може да ви е писнало) - днес се разплака милата ми душица едва когато не я виждах вече, беше хваната за лелята и се качваше по стълбите. Иначе пред мане се държа геройски и не пророни ни една сълза, нито и тракаше ченето като миналия ден. Казаха ми, че са я преместили на легло срещу комшийчето, тъй като като се събудела и го гледала била спокойна и не плачела  Heart Eyes . Май са и намерили цаката най-накрая. Дано само да ми е здравичка, пък мисля че ще свикне.
Аз имам един списък от двете страни на едно листче...все неща, дето трябва аз да ги свърша тези дни...  Sick Започнали сме пролетното почистване, отделно празни кошери боядисвам по обяд, отделно хиляда други неща...та пожелавам ви хубава седмица и дано ми остане време да се разпиша пак тези дни.

# 132
  • София
Ммммммм....., вкусно вкусно.... - scones! Дано вярно някой си похапва вкусно! Wink Аз още не съм яла днес.
Дано е добре вече миличката в тази гадна ясла! Това тайното с дребния шрифт не се чете, да ти кажа, ама аз няма и нужда толкова да любопитствам...! Laughing
Наистина е кофти да няма къде да пратиш детето... На мен ми е най-хубаво да си остана сама вкъщи, а не да кръстосвам някъде през деня - това мога да го правя и сега, ако избягам от работа! Mr. Green Друго си е да релаксираш на своя територия, или пък да си свършиш някоя работа у дома...
Днес съм нещо на психологическа тема с колежките и продължавам да се удивявам колко хора сме закъсали и имаме нужда от помощ отвън... Само и пари да имахме за психолози...! Sick
Весел дъждовен ден на всички!! Hug

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 14:19 от agileya

# 133
Радвам се, че всичко е наред с Бубката! Наде  Hug

Илианка, Янче, Бобчо и за вас  Hug

Аз съм пуснала пералня, обаче малкия се върти оттатък и ми е чудно на коя ли програма вече пере ...  Rolling Eyes

Обядвах аз, ама пак ми се яде нещо ... Нали съм на диета и все ми се яде, хапнах малко семки да се поразсея, сега ще си направя и мляко с нес и така ... Трябва да се слабее, явно времето мен ме чака.  Mr. Green

# 134
 Cryние сме на поредния антибиотик ooooh!правихме изследване-пкк и утайка,пкк  е наред,но утайката е 58,при норма 15,та с тази висока температура от 3-4 дни,нямам избор,толкова ми е гадно,ама кво да правя Crossing Armsаз отново в болничен и така-оплаках се Cry

Общи условия

Активация на акаунт