Мноого гадно...! Бързо чудотворно оздравяване!! 
Лека нощ на всички!

Янче бързо да оздравявате
И аз да кажа, аман от тези болести
Какви развъдници за вируси са тези ясли...
и аз се нареждам на опашката за снимчици от кухнята. Не се съмнявам, че каквато си оперена, вече си я лъснала до блясък, така че чакаме да ни се похвалиш 

страшна работа...
A az do sega samo edno testo za figurki pravih s Daria i edni koledni sladki!
Оздравявайте вече трайно!

Не бяхме ходили от не знам кога...Имаше война на ресторантите, сепаратизъм, диви дискусии у фейса дали да местят мероприятието в друго заведение, после взеха че се разделиха-едни отбори тук, другите на ново място и такива драми
Ние отидохме в крайна сметка на новото място и аз се надявах да е по-лесно, но се оказа, че силните отбори са там повечето
Пак достойно представяне
Специално за Булчето докладвам въпроси: имаше да се познава на снимка жената на Путин (аз не се бях замисляла даже, че е женен, камоли да съм виждала жена му или да знам как се казва), другото име на растението плантатис,
Не че аз съм допринесла за обратното
Ятце какво стана със зеленото у-ще? Как е нашата екс-Холивуд екскурзиантка, на която изобщо не завидях, че отишла да види моите приятели кинаджиите

Отгоре на всичкото и на работа ми тупнаха проект свързан с изборите и вече няма къде да се обърна от глупости

Пък ако се обадиш си лоша, нали? Злата снаха дето не дава нищо на детето 
Това цвете май не съм го чувала, а Путин не знаех, че е женен. Не съм се и замисляла даже!