Дядо Коледа на прага чака, ФЕВРУАРЧЕ с подарък да зарадва!

• 57 976
  • 560
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ооооо.... милата...! Sad Мноого гадно...! Бързо чудотворно оздравяване!! Hug
Лека нощ на всички!

# 136
Янчее Cry, милата душица и вие се измъчихте Confused!
Ей заотва ще си гледам Бубата до Първи клас ooooh!
Монгооооо кофти с тия болести, да пукнат дано и да се махат от нашите дечица #Cussing out
Стискам палци Даниелка бързо да се пребори мила и кураж Praynig Praynig Praynig Hug

# 137
  • София
Добро утро в тази мрачна хубава утрин! Hug

# 138
Аги, мерси за кафенцето, моето е почти изпито вече и искам или не ще ставам да чистя  Laughing

Янче, бързо да оздравява малката Даниелка, аман от болести вече  #2gunfire

# 139
Здравейте сладурки  Hug

Аз тези дни съм потънала в бумащина, но пък си ви понаглеждам от време на време...
Много ми стана мила Даниелка  Cry Янче бързо да оздравявате  Hug Hug Hug И аз да кажа, аман от тези болести  ooooh! Какви развъдници за вируси са тези ясли...

Наде много се радвам за малката бъбривка  Hug и аз се нареждам на опашката за снимчици от кухнята. Не се съмнявам, че каквато си оперена, вече си я лъснала до блясък, така че чакаме да ни се похвалиш  Peace
Бобчо никак не ми омръзват на мене историите от яслата, така че дръж ни в течение как се справя Ради там  Hug

Още работи исках да споделям, но дълга ме зове... то един дълг, да кажеш  ooooh! страшна работа...
Само да кажа, че ние сме добре, визирам Йоани, разбира се... когато той е добре и аз съм шест  Party

Целувки на всички  Hug

# 140
Дайзи, снимки съм качила във фейса във групичката ни, та който има желание, там да гледа!

# 141
  • София
Eeeee, super si!! Sorry za latinicata (problem s comp. i burnichkaneto na MM dnes), no ne moga da se vuzdurzha! Nade, mnogo hubava nova kuhnya i mnogo hubavi deca i prekrasna maika (da otbelezha i tuk) si ti!! Semeinata ni terapevtka vse mi preporuchva da gotvim zaedno i neshta ot testo da pravim i t.n.! Wink A az do sega samo edno testo za figurki pravih s Daria i edni koledni sladki! ooooh!

# 142
Аз само сигнално ще мина, че напоследък хич не ми остава време.
Наде, страхотни новини за Буба, знаехме си, че напразно с притесняваш! А кухнята ти..., разкош! Със здраве да си готвиш в нея!
Бобчо, вашата сага в яслата - цял латино сериал, ама ще свикне Ради, бъди сигурна. А ти не се преуморявай!
Адашке, много неприятно това при вас, с тези болести и АБ-ци, а утайката съм чувала че се увеличава скороста и от АБ newsm78 Оздравявайте вече трайно!
Аги,  Hug
Дейзи, радвам се, че Йоани е добре, така и занапред!
И ние сме добре, влачихме някакви сополи с децата последната седмица, ама с тях си останахме, да чукна на дърво. Каката ни ще ходи на зелено училище другата седмица за 5 дни и съм на тръни, ама като сме се хванали на хорото, ще си го играем до край.
Хубав и слънчев ден желая момичета, някоя друга да сложи кафето, че няма време...

# 143
Ето го кафетооо, сипете си  Laughing Hug

Благодаря ви за отзивите за кухнята,чак ме хвана Притеснението Blush
Янче, къде ще ходи каката на Зелено, Венци ще бъдат на Априлци от 27.05, във трети клас бяха на Дряново и много му хареса и нямаше търпение пак да ходи!
Сигурна съм че и на нея ще й хареса!
Приготви си едно пликче със нещо за Т, за Гърло и го надпиши и дай на госпожата (сигурно ще ви кажат де),а и предполагам че ще имат медицинско лице!
Ставам,че закъснях с работата от тоя нет  Mr. Green

# 144
  • София
Кафето е направо.... голяма красота!!! Hug
Само да кажа здрасти, мили мои и да ви уведомя, че нямам компютър от днес (съвсем се сбъга - някъв вирус било....)! Сега пиша от работата, но утре няма да идвам сигурно, та малко тишина ще има от мен май май... Sad

# 145
Добър ден!
Аз се изгубих покрай свекърва ми. Много неща си свърших, много задължения отметнахме. Още е тук. Иначе сме добре.
 Hug за Дани и Янчето
Оздравявайте всички!

# 146
Наде, ще бъдат в с. Баня, до Разлог и Банско... Медицинско лице ще има, тя щяла да си носи медикаменти, ние да и дадем ако пият нещо по-специфично, но основните неща щяла да ги носи... Малко ме е шубе, но...
Булче, добре е, че имаш помощ, възползвай се не само да вършиш работа, но и да си починеш, да свършиш нещо, приятно само за себе си!

# 147
Ехо,

много време ме нямаше тук, доста ми е гузно Embarassed Знаете какво ми е оправданието, няма да го повтарям. Много имам все да разказвам, аха да седна вечер и взема че заспя класически на дивана или де да знам и аз какво... Tired
Само вчера за разноообразие, бяхме пак на викторинка  Party Не бяхме ходили от не знам кога...Имаше война на ресторантите, сепаратизъм, диви дискусии у фейса дали да местят мероприятието в друго заведение, после взеха че се разделиха-едни отбори тук, другите на ново място и такива драми  hahaha Ние отидохме в крайна сметка на новото място и аз се надявах да е по-лесно, но се оказа, че силните отбори са там повечето  Joy Пак достойно представяне  bowuu Специално за Булчето докладвам въпроси: имаше да се познава на снимка жената на Путин (аз не се бях замисляла даже, че е женен, камоли да съм виждала жена му или да знам как се казва), другото име на растението плантатис,
И сега да не ви почвам един по един, вие си знаете кой кой е, почвайте да докладвате новости, че гледам било е рехаво тази седмица писането тук  Crossing Arms Не че аз съм допринесла за обратното  ooooh! Whistling Ятце какво стана със зеленото у-ще? Как е нашата екс-Холивуд екскурзиантка, на която изобщо не завидях, че отишла да види моите приятели кинаджиите  Mr. Green
Най вече да кажат болничките как са?  Tired Praynig
Аз вчера се мъчих да помагам на Дива за историята с кучетата, но немАх голем успех с медиите по време на избори  Sick #2gunfire Отгоре на всичкото и на работа ми тупнаха проект свързан с изборите и вече няма къде да се обърна от глупости  Tired
И много ме е яд Лорето, дано успеят поне да осъдят който трябва
Друго няма май. Миналата седмица Симо ми изкара акъла, като оповръща колата на връщане от едно гости в събота. Тъпчеха го с квото дойде, аз стисках зъби и реших, че веднъж мога да замълча, отделно много закъсняхме с лягането и да не ви казвам как рева милото. Първо уморено му беше, после повърна яко, после рев, че се уплаши (той е повръщал общо 3 пъти в живота си).
Никога повече няма да се оставя на коментари "айде да хапне детето, защо го ограничаваш, виж че иска, момче е и бла бла" Особено любима ми е тъпнята, че на момчетата винаги трябва да им се дава всичко, което искат, не знам си защо там  #Cussing out
Хайде толкова от мен. Отивам да проскам, мъжо е навън, изобщо адски забавен петък вечер си изкарвам  ooooh!
цун цун

# 148
Да не им окапе чурката бе Зелде! Как може да не знаеш  Laughing
Милото Симе! Много са го претъпкали щом чак е повръщал. То пък бива, бива, ама ...  #Cussing out Пък ако се обадиш си лоша, нали? Злата снаха дето не дава нищо на детето  afwitch
Какви са тия въпроси на викторината?! Знам си аз, че не съм за там  Naughty Това цвете май не съм го чувала, а Путин не знаех, че е женен. Не съм се и замисляла даже!
Свеки помага като е при нас, не мога да се оплача!
Кристиян днес е отвратителен, а на мен ми е ужасно криво. Големи планове имах за днешният ден! Днес става една година от операцията. Исках да си  направя торта и да почерпя. Обаче всичко върви ужасно. Големия се разболя, малкия е непоносим, изхвърлих един несполучлив блат в коша и реших, че явно не трябва нищо да правя и кротнах. Само крещях по децата и прибрах прането. Туй ми е трудовата дейност за днес с цел опазване на домакинството в цялост.   Crossing Arms

# 149
.

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 03:19 от lena1

Общи условия

Активация на акаунт