Дядо Коледа на прага чака, ФЕВРУАРЧЕ с подарък да зарадва!

• 57 978
  • 560
  •   1
Отговори
# 150
Ехеееееееееее, времето се оправи, усмихна ни се слънцето и всички навън... Няма кой да попълва форума, а аз си мислех, че сте изписали света. Виж поста на Зелда ми дойде добре. Викторинката ви е супер, развива мисълта, а и научаваш нови неща. За жената на Путин и аз ахнах, но и той е човек, що пък да не е женен?!
Булче, остави тортата, важното е че всичко е зад гърба ти и ти пожелавам, да не си спомняш за болките и ада, през който си минала Hug
Лена, аз пък да не разбера, че в Холивуд си ходила, знаех, че ще отдъхвате, ама... Бравос за страхотно изкараното време! И за вечерята поздравления, жалко че скапаното шампанско е развалило момента.
Ние сме добре, като всички вас се наслаждаваме на готиното време. Аз си стягам "лагерничката", в понеделник заминават, до петък. Накупихме разни неща днес и ще редим багажа. Тя няма търпение, а аз треперя. И така...

# 151
А пък жената на Путин я позна един човек в залата и той беше от нашия отбор  bowuu Всички ни завидяха  Joy
Голяма съм пенсия станала, вместо да се радвам, че вече има начин да излезем вечер сами с мъжо, да идем на бар, на диско като млади хора, ходим със зубрачите на викторини  hahaha Joy
Старост, нерадост  Crazy
Булче, честита годишнина, остави почерпките, гледай се!
Лена, сигурна съм, че Олиуууд не струва, акано, акано  hahaha А иначе аз шампанско мразя  Sick Едвам изпивам половин чашка по нови години...
Симче тогава се натъпка с непривични за него храни като мазни свински пържоли и сухи пасти и понеже майка му го е изнежила с разни полезни храни и повърна детето Sad
Много ми едно смарангясано, пък не мога да се сетя защо, нищо конкретно немам за причина newsm78

# 152
Янче, къде го тва слънце бе, я го прати насам   Nature Sunny 1swing
При нас е cold
Аз пак цял ден чистя (цяла седмица това правя) и вече тотално ми писна. Ам така е, като не живеем сами и трябва с глупостите на свеки да се оправям - ще чистим на пролет, ще чистим на есен, перем килими, мием прозорци, нареждаме книги, нареждаме шкафове, мием чаши.....и още 1000 исмислиени нейни глупости  #Cussing out , при все че тя е на работа по цял ден и като си дойде си полегне, после изпере 1 перде и хоп, то станало време за биричка  #2gunfire и аз опъвам каишите....
Сега на всичкото отгоре и гости чакаме, с малко дете, та постелихме хола и избърсах коридора поне, да не ни се смеят много Sad
А милата ми душа е тоя студ цял ден беше навън с дядо си и сега сополи и тръгнаха....
Ама стига съм се жалвала..
Лена, страхотно сте си изкарали, гледах снимките ти и ви се порадвах  Hug
Булче, почивай душицо като имаш помощ, все пак една година от сериозна операция не е чак толкова дълъг период  Hug
Янче, приятно зелено училище на каката ви, нека е здравичка само, пък всичко друго ще е наред!
Зелда, ами ти кандидат зетя много го гледаш явно...ела да я видиш наш`та мома - снощи на биричка и вратни пържолки беше, иначе си пада по бадеми и кашу, тортички и шоколадчета. Сутрин само с бонбони и барни мога да я облека за ясла, ама скоро и това няма да действа  ooooh! . Подкрепям казаното от теб че всичко трябва да е с мярка и под час, но когато не живеем сами и детето ми се отглежда от 10 човека не мога да контролирам кой с какво я храни, колкото и да ми се иска. Абе като я няма баба и изхвърлям близалки, шоколадчета и бонбончета, ама пред нея и ги "пазя"  Laughing
хайде оставям ви, хубав уикенд, тук всеки момент предвиждам че ще има проливен дъжд  Tired

# 153
Аз само сигнално минавам - Явор е с конюнктивит, направо ... #Cussing out, дано само каката и се размине, пратих я на село днес, да не са в контакт, че утре сутрин пътуват. Поне му минава бързо, днес не е имал слепване, капките явно му действат, абе... какво ли не лепнахме от тази ясла?!?!??!!

# 154
Янче, бързо да минава на Яворчо конюктовита  Hug
Аз днес пратих със зелени сополи Ради на ясла и очаквам да ми звъннат да си я взема. Мен лично ме боли гърлото и кашлям, ама аз си знам от какво е - пих студена кола на два пъти. И Ради пи и бира и кола и лимонада, та сигурно и нея я боли....  Whistling
И сега да се похваля с нещо безсмислено  Joy днес нямам никакви планове от години насам и в момента си пия кафето и си чистя клавиатурата на компютъра като я разглобявам клавиш по клавиш....  hahaha Колко му трябва на човек  bowuu е имам да пусна 5 перални даже едната се върти, ама това е нищо работа, даже и разходка до центъра съм планирала Simple Smile
Хубав ден на всички, които минат днес от тук пожелавам   bouquet

# 155
Вече сме в с. Баня newsm44 така де - каката...
А Явката си ходи и на ясла днес, сутринта нямаше секрети от очите, така че - по направление. А утре май  ще удва "Биг Бос" и ще носи заповеди, но за кой и какви?!?!?! Утре ще кажа.
Бобчо, аз Явор със сополи си го пращам, как иначе ще израстне вирусите и ще изгради имунитет, трябва да свиква със средата, гъмжаща от бацили - демек, с яслата hahaha
Къде сте момичета, май само козунаци месите, поне Надето трябва да изпече един в новата фурна Wink.

# 156
Янче, толкова ме е страх да работя на тази нова фурна, то са едни описания по тези инструкции, свят да ти се завиее, напълнихме се с техника, за която още едно висше трябва да завърша Joy Mr. Green
Но съм се заредила със брашно за козунаци, мая,локум, май само мляко и стафиди трябва да си купяя и да почвам че време неостана Laughing
Евала ти за смелостта да даваш Явката със сополи, виж добре че не си в Козлодуй,че щеше да има ръкопашен бой Laughing че си си завела детето със сополи, пък ако и моята е там... Mr. Green
Оня ден като идваха братовчедка на ММ с детенцето си уж да полеем кухнята, то се съдра да кашля и едни сополи направо откачих,може да си представите колко "добре" си изкарахме ooooh!
На другия ден детето направи и пристъпи и да не ви разправям!
Добре че за сега на Бубата нищо й няма и дано така да си остане,че съм загинала!
Знам,че няма да й спестя болестите когато тръгне на градина,но ако мога да й го спестя сега го правя! Peace
Моя синковец другият месец е на Зелено у-ще,но той вече е гърмян заек!
Вярвам че с каката ви всичко ще е наред и ще се върне доволна от там! Hug
Хайде чао и до скоро Hug

# 157
Аз хич не обичам козунаци. Мислех си, че съм единствена на света с този странен порок, когато се оказа, че и мъжо е така! Е как да не го взема начи, ми той очевидно ми е половинката  Joy И сега ако излезе, че Симо обича, ще правим и двамата ДНК тест май  hahaha
Успех със сополите!
И аз съм на тази вълна-след почти месец без хъркане и сополи (чудо!) вече има назад пак и взе да кашля, та е ясна работата Tired

# 158
И аз да мина малко на отчет, нещо тея дни ми е много уморено и ме мързи зверски.  Tired

Днес ходихме на невролог, каза че моторното му развитие е добро, само с говора изоставал и му изписа някакво лекарство, което аз не смятам да му давам, че прочетох някакви не много хубави неща из интернет и така ... Подпомагало не знам си кво в мозъка и се започва дена доза, която в последствие се увеличава, но ако стане много нервен да се намали пак, което не ми звучи много безобидно и се отказах.

Аз пък обичам козунаци, особено с орехчета, ама нали съм на диета, чак на Великден, ако стават за ядене, да зарадвам коремчето малко и то да усети празника.  Mr. Green

На всички много  Hug

# 159
Лили, какво означава, че изостава с говора, че и даже хапчета за това изписват?!?! newsm78
Моят мъж като чу за хапчета за говорно изоставяне и newsm09, каза, че тия хора не са в ред.
А за да не сме като хората или по-точно, за да сме в крак с модата, вдигна температура Явката тази вечер - изведнъж стана топъл и 38,8, след приема на панадол за 30 минути вече я беше свалил на 37,6 newsm78, не знам вече какво става, утре ще се гледат с баща си, че аз нали ви писах по-рано - ще идва шефО...
Наде, то ние майките сме така - като има болни дечица около нас, сме на тръни, но като не ми е толкоз зле детето, си го пращам на ясла, той сополи точи 2 седмици вече... Но сега, като влезе и температурата - ще си го оставим, пък ще видим...

# 160
.

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 03:19 от lena1

# 161
Е, размина ми се, съкратиха един колега, много тъжно, защото беше свестен...
Утре сигурно ще си взема болничен, че Явката поддържа температура и ще си се гледаме, ще съм по-активна сигурно в следващите 2-3 дена.

# 162
Е, размина ми се, съкратиха един колега, много тъжно, защото беше свестен...

Теб бая ти се размина!  Mr. Green Все чакаш, чакаш ...
Жалко за колегата ти.

# 163
Да, жалко Sad, с него бяхме в една стая от както се върнах от майчинство и стяга сватба, и ми е страшно гадно за него... Sad

# 164
Приветствия!
Аз съм нещо като разведи-заведи-разходи услуги. Днес си закарах свекито последно на автогарата. Утре май ще съм почивка. Обаче с двете деца, голямото пак се разболява  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт