Дядо Коледа на прага чака, ФЕВРУАРЧЕ с подарък да зарадва!

• 57 991
  • 560
  •   1
Отговори
# 195
Тука съм, много ме е срам, че не съм писала пак отдавна  Sad И да знаете, обаче, че това не значи, че не ви мисля!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За тукащните ни писаници имам нужда от релаксираща обстановка, като например рано заспал Симо, мъж на дежурство и предстоящ уикенд/ваканция и т.н. Sunglasses Като сега например  Party
Хубаво да си ви прочета, спокойно...
Не като ежедневието ми напоследък  #2gunfire Тагадък, тагадък и после малко дък #Crazy
Ама да не се оплаквам предпразнично, идва почивкаааа Party
Сега набързо по това което запомних Crazy
Първо радвам се, че Явката и Бубата са на оздравяване и викам стига толкова с болестите #2gunfire Crossing Arms И за Булчините младежи същото!
Булче, казвай какви бонбончета за какво ви изписа госпожата хомеопаТ и давай да се чудим заедно за пастата, щото верно има логика да не трябва да се дава. Аз все повече почвам да им имам вяра на тез щуротии, въпреки, че съм още скептична. Хем за сега го карам на боаронска, дето нали не била читава. Симо пие Цинабсин, вкарах допълнително Насехил, че почна задна хрема и лека кашлица пак, витамини, Алое Вера и еуфорбиум Crazy И цяла седмица, даже 10 дни вече държим положението, ама нещата са ни напред, ни назад. Което май е добре всъщност, щото той нали е много болнав и обикновено бързо се влошава  newsm78. Отделно мен ме подкара едно ужасно гърло с темп и лека хрема и се почнах удърно с хомеожен 9 и прополис и май също увладях положението Thinking
Та да ви кажа почвам да вярвам и мисля и ние да търсим добър хомеопат....
Стискам палци дружно за всички ни да няма болни!!! Praynig Praynig Praynig
Дейзи, по темата със заспиването..може пък да не е много зле сега като идва лято да си ляга по-късно. Ще си играе до по-късно навън и на по-хладно, а ти ще имаш повече време да си го виждаш...Симо ми заспива в 8.30 в работни дни, аз се прибирам към 6 от работа и не ни остава много време Cry
Йоанка, какво ви е било на пишката, аз съм изпуснала  Tired
Бобче, айде тази малка къдрокоска да спира с реването преди ясла Praynig
Пчелицата верно не е показала причОски... Crossing Arms
Булче сори за инцидента ви с колата  Sad Аз ей така като пострадах от един индиец в Дубай, който реши да се престроява пред мен в шест-лентово кръгово, без да даде мигач...дотам бях с шоферските си изяви. Сега си чакам тъпия кмет да осее целия град с вело-алеи и така да спасявам природата Crazy
Иначе голям смях с "Пръц" и мазилката у варненския КАТ  Joy Да ме прощавате майките, сигурно не вие е било до смях в ситуациите, ама аз лично се хилотих с глас  Joy Просто си ги представям какви са били картинки  Heart Eyes А Криско с тез честни сини очи как ли може да омайва полицаи Heart Eyes
И с Бубата смях с шапката и снега  Joy По този повод, днес люлям Симо на една люлка и нашият като завея поглед нагоре, гледа, па вика: Тва е небето! Викам: да, мамо, това е небето...Нашият гледа гледа, пък после замечтано: искам сняг! И аз шах! Как може да иска човек сняг в това време хич не ми го побира мозъка. Но моят иска. И на цъфналите дървета им вика "ето сняг"  Crazy Не знам дали в тази връзка сме и луди фенове на глухарчетата, но те определено са ни любимите растения и е голям зор да мръднеш, ако намериш глухарчета по пътя.
Това от мен. Мисля рано да си лягам, ама първо да си изгледам Анатомията Whistling
цун

# 196

и В ОТДЕЛЕН ПОСТ ГОЛЯМО ЧЕСТИТО НА ДЕЙЗИ ЗА РОЖДЕНИЯ ДЕН, НА ПЧЕЛИЦАТА И ЯВОР ЗА ИМЕНИТЕ ДНИ И ЗА БЕБЧЕТО НА КАТЕРИЧКА
ДА СТЕ ВСИЧКИ МНОООГО ЗДРАВИ И ХЕПИ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 197
хайде да мина да ви почерпя, пък дано някой до утре мине от тук и наистина се почерпи Simple Smile
днес с ММ празнуваме 3 години съвместен живот, почерпете се, и нека изкараме така заедно поне още 50 годинки

# 198
Бобчо, с тая почерпка няма как да не се появя!  Flutter
Честит празник, дано изкарате още дълги години в любов и разбирателство!   bouquet

# 199
Бобчо, нали ти обещах, че ще се черпя за твое здраве Heart Eyes
Страхотна дата сте си избрали за начало на съвместния живот. Пожелавам ви да сте винаги задружни, много да се обичате и уважавате с ТМ!

# 200
Боби - няма как да остана безучастна  Sunglasses

Честита ви годишнина, бъдете много много щастливи и задружни винаги  Hug

# 201
ОООО и аз тук за почерпката  Laughing и разбира се да честитя Годишнината на Бобчо Hug
Да сте живи и здрави и да живеете в разбирателство,любов и хармония,а малката Ради да Ви радва,а вие да я слушате Laughing Hug
Тук е егати жегата, Борянка се наспа рано рано и сега обикаля и подскача! Слава Богу вече се оправя,още подкашля,но се надявам да мине скоро Praynig
Аз нямам никакв настроение за Великден след бабушкерския скандал Twisted Evil и сега ми е смотано, ще викам свекърва ми тук да боядисваме яйцата,мисля да направя едни бабини курабийки и да купя от Лидъл некъв френски козунак със нещо като бяла глазура ,не ми се меси пак!
Утре се надявам да скубнем малко до Враца,че трябва да си купя едно друго,а и на Бубата тениски и некое клинче, а всичко е толкова скъпооо,а парите свършихаа Mr. Green
Та така, айде стига глупости ooooh!
Зелдичка, успех със махането на памперса и Браво на Миленка Hug

# 202
.

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 03:19 от lena1

# 203
Благодаря ви за пожеланията милички. Хайде днес нещо по-различно, че съм именничка  Wink

# 204
Тази трапеза не е за изпускане!
Бобчо, хайде отново да отворим торбата с хубавите пожелания - Да ти е живо и здраво името, жива и здрава да си и ти! Само радост да има в очите ти и любов и щастие в сърцето ти!

Наде, завидях ти за Врачанския пазар - това си е класика в жанра да се разхождаш из магазините в "Пробива"...
Аз още се чудя да замесвам ли домашен козунак, ама ще се почудя още ден-два и в събота може и да се пробвам, тогава смятам и яйцата да боядисваме с каката, на Явор ще му се размине и тази година, като си помисля, какви може да ги сътвори...
Мислех да не се хваля, щот след хвалби после всичко се разваля, но ... снощи бяхме в парка, на едно капанче, поръчахме си пици, биричка и успяхме да си ги изядем и изпием на воля - децата си играеха около нас, те също похапнаха, пиха по един студен чай и всички останахме доволни!

# 205
Никой не се е отбивал днес тука, освен аз да метна по една салата, пък някой може да мине да си бодне.  Mr. Green

Днес с Бобчо и баба му ходихме на църква, минахме под масата, даже мога да кажа, че младежа се държа доста културно предвид възможностите си.  Mr. Green

УТре ще мацам яйца, ще правя козунак, весел ден ми се очертава.

На всички много  Hug от мен.

# 206
Лил - бодвам една доматка моменталически ше знаеш  Peace Аз пак съм на диета... TiredПети ден...само на фрешове...аз съм мазохист, обичам около празници да си налагам такива наказания, нещо кат наказание, задето съм се тъпкала...сега в неделя ни яйца, ни агнешко...ама така е, като се сещам все в оследния момент... Sunglasses

Браво за църквата, ние не успяхме, а щеше да му е интересно гаранция, ма много жега ми се видя, а и кат знам аква лудница е там... Whistling Сега пък гледам се кани да завали...

Весели празници на всички  Hug

# 207
И аз удържам фронта с диетата, засега за един месец съм - 3 кг. Малко са ми малко, като че ли, ама поне нещо свалям. Козунак обаче ще си хапна, наумила съм си го, даже няма да изпитвам вина, така сме се разбрали със съвестта ми!  Mr. Green

# 208
 Лили, и аз  минавам да си хапна от салатката, че кой луд бяга от тая красота Simple Smile
Браво на Бобчо за доброто държание, все така послушен да е!!
А на Миленка и теб ви завидях за килцата Simple Smile - продължавайте в същият дух!

# 209
Ти след вчера мърдаш ли още?  Crazy Свеки как е? Много я мисля тая женица.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт