И да знаете, обаче, че това не значи, че не ви мисля!

За тукащните ни писаници имам нужда от релаксираща обстановка, като например рано заспал Симо, мъж на дежурство и предстоящ уикенд/ваканция и т.н.
Като сега например 
Хубаво да си ви прочета, спокойно...
Не като ежедневието ми напоследък
Тагадък, тагадък и после малко дък 
Ама да не се оплаквам предпразнично, идва почивкаааа

Сега набързо по това което запомних

Първо радвам се, че Явката и Бубата са на оздравяване и викам стига толкова с болестите
И за Булчините младежи същото!Булче, казвай какви бонбончета за какво ви изписа госпожата хомеопаТ и давай да се чудим заедно за пастата, щото верно има логика да не трябва да се дава. Аз все повече почвам да им имам вяра на тез щуротии, въпреки, че съм още скептична. Хем за сега го карам на боаронска, дето нали не била читава. Симо пие Цинабсин, вкарах допълнително Насехил, че почна задна хрема и лека кашлица пак, витамини, Алое Вера и еуфорбиум
И цяла седмица, даже 10 дни вече държим положението, ама нещата са ни напред, ни назад. Което май е добре всъщност, щото той нали е много болнав и обикновено бързо се влошава
. Отделно мен ме подкара едно ужасно гърло с темп и лека хрема и се почнах удърно с хомеожен 9 и прополис и май също увладях положението 
Та да ви кажа почвам да вярвам и мисля и ние да търсим добър хомеопат....
Стискам палци дружно за всички ни да няма болни!!!

Дейзи, по темата със заспиването..може пък да не е много зле сега като идва лято да си ляга по-късно. Ще си играе до по-късно навън и на по-хладно, а ти ще имаш повече време да си го виждаш...Симо ми заспива в 8.30 в работни дни, аз се прибирам към 6 от работа и не ни остава много време
Йоанка, какво ви е било на пишката, аз съм изпуснала

Бобче, айде тази малка къдрокоска да спира с реването преди ясла

Пчелицата верно не е показала причОски...

Булче сори за инцидента ви с колата
Аз ей така като пострадах от един индиец в Дубай, който реши да се престроява пред мен в шест-лентово кръгово, без да даде мигач...дотам бях с шоферските си изяви. Сега си чакам тъпия кмет да осее целия град с вело-алеи и така да спасявам природата 
Иначе голям смях с "Пръц" и мазилката у варненския КАТ
Да ме прощавате майките, сигурно не вие е било до смях в ситуациите, ама аз лично се хилотих с глас
Просто си ги представям какви са били картинки
А Криско с тез честни сини очи как ли може да омайва полицаи 
И с Бубата смях с шапката и снега
По този повод, днес люлям Симо на една люлка и нашият като завея поглед нагоре, гледа, па вика: Тва е небето! Викам: да, мамо, това е небето...Нашият гледа гледа, пък после замечтано: искам сняг! И аз шах! Как може да иска човек сняг в това време хич не ми го побира мозъка. Но моят иска. И на цъфналите дървета им вика "ето сняг"
Не знам дали в тази връзка сме и луди фенове на глухарчетата, но те определено са ни любимите растения и е голям зор да мръднеш, ако намериш глухарчета по пътя.Това от мен. Мисля рано да си лягам, ама първо да си изгледам Анатомията

цун

Аз пак съм на диета...