Дядо Коледа на прага чака, ФЕВРУАРЧЕ с подарък да зарадва!

• 57 985
  • 560
  •   1
Отговори
# 180
Дейзи, честит рожден ден и тук  Hug Моите също са без особен режим. Само когато големия е на градина си лягат към 22 часа и понеже стават рано (Криси спи леко и се буди) за два-три дни свикват.
Какъв е тоя вирус пак  ooooh! Всичките натръшка, че и усложнения ще прави гадината  #Cussing out
Всички да оздравяват бързо и леко  Hug
Абе момичета, може ли да съм такъв карък?! Колко 85 годишни дядовци инвалиди шофьори познавате? Нито един, нали? Е вече знаете, че има един. Един единствен и той баш мен ще уцели! Днес се оказа, че не си платил вноските на Граджанската отговорност и съответно няма такава. Аман!  ooooh! Да знаете, че в КАТ ни помнят и ни познават вече. Влизаме и единия служител казва: "О, почва да руши КАТ"  Laughing , няколко му казаха "Здрасти!" ... Абе помнят ни! Като добавим и нарушителя ...  Laughing Сигурно песни ще се пеят за нас.
Ходихме на хомеопат най-после. (И там се прояви). Даде им по един модел "бонбонки" и каза задължително да и се обаждам ако има някаква промяна. Денем, нощем, събота, неделя - няма значение. Да звъня. Само офицялните празници сега да и пиша във ФБ съобщение. Дето се вика - моя е!  Laughing Ще видим какво ще се получи. Не смея да се надявам особено.
А, да питам майките ползващи хомеопатия шоколад и ментова паста за зъби не ползвате само докато давате някакви "бонбонки" или по принцип сте ги извадили от употреба? Цяла туба детска паста за зъби имаме и ми се струва, че има мента в нея. Бива ли да я хвърля? Каква паста за зъби ползвате?

# 181
Абе Булче, не песни,ами Оди ще пишат за ВАС Laughing
Прости ни че се посмяхме на твой гръб,но ти и Благодарим че внасяш малко "хумор" в "Битието ни" Mr. Green Hug
Абе дет се вика, ги привиличате с магнит "хубавините" си в живота!

# 182
Здравейте мамчета и дечица! Hug

Дейзи, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много спокойна и щастлива!  Hug

Ятце, Наде, да оздравяват бързо северозападните дечица.  Hug

Бобчо, сигурно съм, че Ради си е много щастлива в яслата, ама това с тоалетите ми е дълбоко познато. И с двете ми моми беше (с малката й сега е) пълен кошмар с тези претенции.  newsm78

Булче, дано има ефект хомеопатията при вас. Нямам думи за историята с дядката.  #Crazy

Боса Нова, дано успееш да се наспиш. И ние ще имаме един почивен понеделник, но нас ни чакат гости, 2 рождени дни и най-важното ходене на църква по нощите, та най-много ме притеснява как ще се държи младият господин. Ето и тази вечер ги водихме на църква и той вдигна всички на ура. А най-смешното беше като пръцна звучно и вместо да се засрами поне 5 пъти извика силно "Пръц". Аз се надявах, че понеже е на български (а българи нямаше), никой няма да го разбере. Но една кипърка ми каза после, че си е запушвала носа, за да не се изсмее на глас - много ясно са си го разбрали.  Joy

Приятен уикенд на всички - насладете се на хубавото си време, ние сме още със зимните якета.  Hug

# 183
Почерпка от мен по случай моя имен ден!  Mr. Green

Честито на всички, които празнуват днес!   bouquet

# 184
Момичета, имам в листата си с приятели едно момиче - Катя Христова, подозирам, че е мамата с ник нейм Катерица, но не съм на 100% - сега виждам снимки от изписването на един сладък бебок Стефчо от преди 4 дни  Laughing Да им е честито и дано не се бъркам, но със сигурност е мама от тук  Peace Heart Eyes

# 185
Момичета, имам в листата си с приятели едно момиче - Катя Христова, подозирам, че е мамата с ник нейм Катерица, но не съм на 100% - сега виждам снимки от изписването на един сладък бебок Стефчо от преди 4 дни  Laughing Да им е честито и дано не се бъркам, но със сигурност е мама от тук  Peace Heart Eyes

да и е честито, ще чакаме да мине да се похвали като и остане време Simple Smile

хайде честито и на всички именници днес - живи, здрави и много щастливи  Hug

# 186

Йее  Crazy  Party Да са живи и здрави! Честито да им е!

Явор на Ятце, Лили, Лена, а и другите именници днес - да сте ни живи и здрави прекрасни цветчета, дръвчета и тревички  Hug  Hug  Hug

# 187
това откраднах от друга темичка, Миленка правилно ни е подсказала Wink
Здравейте мамчета и томбачета , на бързо да се отчета!
На 24.04. в 9,30 ч. родих момче - Стефан Т - 3,320 кг и 51 см. Вече сме си в къщи даже всичко мина чудесно , но ще пиша повече утре като изпратя какта на ясли.
Целувки и успех на всички. Hug

# 188
Хей, момичета, благодаря за честитките по случай именния ден на моя малчо! Да сте живи и здрави и вие!
Ние си бяхме на село, не са се прибирали вътре по цял ден, само за следобеден сън, като в събота милия удари 4 часа сън, нали последните 3 денонощия хич не сме спали, навакса си! Аз хич не си починах, че все по петите му вървях, но ... малко разнообразие. Чудя се през почивните дни дали пак да не запрашя, че ми писна с никаквите градинки в този град, ама ще видим. ММ не му се ходи, при все че е неговото село hahaha
Наде, пиши как е Бубата, то и Явор първите два дни вдигаше до 38,8 най-много, на 3-ия и 4-ия ден удари до 40-така, дано вас да не ви стига и вече да сте добре!!!
Песл, много се смях на "Пръц" Joy, ще го разберат, я!
Булче, ти роман можеш да напишеш за "бедствията" и "авариите" около вас, като съм сигурно, че ще стане бестселър!
Хайде да се стягам за излизане, докато не е напекло съвсем!

# 189
Янче Hug
И на Борянка не й се размина АБ,защото пак вдига Т 39 и започна да я боли ушенцето и когато я заведохме на УНГ,каза че е възплаено, Аспирираха й нослето,че милата е със задна хрема и толкова се мъчи, в последствие започна и Гадната кашлица ииии да е всичко пълен комплект й растът и долните 2 кътника и е едно мрънкане, няма Апетит, боли я коремче, и кашля, едвам е ходила вчера и оня ден Cry Едва днес е по-добре, и започна пак да се закачат с батко й,което за мен е добър признак Praynig
Кашлицата продължава, но слава богу за сега по-слабо от вчера,но пък е качестена ooooh! #Cussing out
А тя през цялото време  искаше да я гушкам и нося,не се е откъсвала от мен и бяхме без сън няколко нощи, а ако заспи,аз немога че многоооо Хърка и иии така!
Егати вируса, направо ми повали детенцето Sad
Дано да живне по-скоро Praynig
Янче, дано и вие да вървите на оправяне Hug
Завидях ти за ходенето на село, нашата бабушкера пак е подивяла (Свекърва на свекърва ми) и не ми се ходи на двора #Cussing out
Уважавам Възрастните хора,но казвам Ви такова чудо не сте виждали, такъв енергиен Вмапир и такъв дявол! Толкова тормози единственния си син (свекър ми и свекърва ми),че не е за разправяне Twisted Evil, направо да я  #2gunfire
А ние нама къде да отидем тук, а на двора си е супер, заградено,има малки зайчета и пиленца, люлки,колелета на децата и така си играят,но това чудо ни побърква #Cussing out
Ох извинете за отклонението,но ми дотежа ииии винаги прави скандали като почне жегата и Преди Великден вече 5 години подред!
Стига съм ви занимавала с глупости и семейни битовизми!
Отивам да й давам АБ-то и да я приспивам,дано да поспим!

Дано да няма други болнички Praynig Hug

# 190
Наде, мила, съжалявам че и на вас не се размина АБ. Но щом мисли вече за игра - ще се оправи Бубето! Той и Явор вече е добре, днес започна и да похапва с апетит, което мен лично ме радва много, че ми отслабна много с тия болести, тази зима.

# 191
  • София
Влизам да ви пожелая весели Великденски празници! Да сте живи и здрави и да направите хубави софри  Hug
Днес пътуваме и ще пиша след празниците най-вероятно, освен ако не уцеля кафе с wi fi bowuu

# 192
Весели празници, момичета!
Наистина, пак много се разболедувахме напоследък. Вероятно и аз ще се включа пак след Гергьовден.

# 193
Ей, на къде се разбързахте всички, я тук идвайте
И марш на болестите !
Аз утре имам да ви черпя, другия ден пак... , май ще си поднасям софрите и ще си ги вдигам после  newsm78

# 194
Бобчо, черпи си, аз ще съм тук да си похапвам от твоите софри Heart Eyes
И около нас всички приятели заминаха или ще заминават, ние си оставаме почти сами, та се чудя дали да не хвана пътя и аз към вилиджето, демек - селото newsm78, ще се почудя още малко, таман до утре hahaha

Общи условия

Активация на акаунт