Моите също са без особен режим. Само когато големия е на градина си лягат към 22 часа и понеже стават рано (Криси спи леко и се буди) за два-три дни свикват.Какъв е тоя вирус пак
Всичките натръшка, че и усложнения ще прави гадината 
Всички да оздравяват бързо и леко

Абе момичета, може ли да съм такъв карък?! Колко 85 годишни дядовци инвалиди шофьори познавате? Нито един, нали? Е вече знаете, че има един. Един единствен и той баш мен ще уцели! Днес се оказа, че не си платил вноските на Граджанската отговорност и съответно няма такава. Аман!
Да знаете, че в КАТ ни помнят и ни познават вече. Влизаме и единия служител казва: "О, почва да руши КАТ" Ходихме на хомеопат най-после. (И там се прояви). Даде им по един модел "бонбонки" и каза задължително да и се обаждам ако има някаква промяна. Денем, нощем, събота, неделя - няма значение. Да звъня. Само офицялните празници сега да и пиша във ФБ съобщение. Дето се вика - моя е!
А, да питам майките ползващи хомеопатия шоколад и ментова паста за зъби не ползвате само докато давате някакви "бонбонки" или по принцип сте ги извадили от употреба? Цяла туба детска паста за зъби имаме и ми се струва, че има мента в нея. Бива ли да я хвърля? Каква паста за зъби ползвате?

Да са живи и здрави! Честито да им е!

Едва днес е по-добре, и започна пак да се закачат с батко й,което за мен е добър признак