Дядо Коледа на прага чака, ФЕВРУАРЧЕ с подарък да зарадва!

• 57 993
  • 560
  •   1
Отговори
# 330
Какви са тези бели череши?!?! newsm78
По вашия край не са ли черни повечето - Кюстендилски?!

# 331
Черни си имаме да, за ядене, ама белите са бав за сладко, те са розово-жълти на цвят де, но са по-твърди от червените  Simple Smile

Баш е те такиванки са:

# 332
нашите са ей такива. Сладкото вече е направено Wink

http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://2.bp.blogspot.com/-v4z … 9QEwAA&dur=11

Ние сме добре, като изключим 4те кътника, които избиват едновременно ooooh! та си има и тя нейните моменти.
Махнахме памперса, сигурно стана повече от месец, а другото е, че снощи я пуснах и без нощен да спи(успешно беше), престраших се, но пък като се буди суха повече от 3 седмици какво да направя.
Каних се на плаж да ходим, то пък взе, че ми дойде, ама ще стане тези дни.
Отиваме сега с ММ да полея насажденията и да приберем ако има някаква реколта. Crazy

# 333
# 334
Виждам, че черешите са актуални, все пак са в сезона си.
Миленче, снимката ти ми напомни за детските ми дни - имахме и ние една такава череша на лозето на времето - ранна и викахме, те даже жълтееха. Какво катерене падаше по нея...
Браво на напредналите с памперса или по-точно - без памперса, защото ние не сме от тази партия, а вече трябва сериозно да се заемем с този проблем. Особено в тези горещини, само ги мъчим децата, ама инатче бе - снощи го оставих без памперс - изпишка се върху "Мечо" - големия плюшен мечок, който сега се чудя дали да не пъхна в пералнята?!?! newsm78

# 335
Браво на Красито за махането на памперса - ние все още сме си с памп, ама вечер като си я забера от детската го махаме и до лягане стои без. Ако не я подсещам периодично да кляка някъде, забравя и мокри гащичките, но ако мама я подсеща - не е проблем, суха си е. Явно трябва повече тренировка, ама мама я мързи.....
Тук при нас е адка жега Sad , пък и аз днес с дънки на работа....умирам ви казвам   Nature Sunny  sport027

# 336
Охх, и тук е ужасно топло, а аз съм се боядисала, увила съм си една хавлия около врата и се варя в собствен сос... sweating  Отивам да се мия... Sunglasses

# 337
Охх, и тук е ужасно топло, а аз съм се боядисала, увила съм си една хавлия около врата и се варя в собствен сос... sweating  Отивам да се мия... Sunglasses

браво Миленка, поне се грижиш за себе си, макар и в собствен сос  Wink
после да минеш да покажеш една снимка, макар и във фб

п.с. фейсбук групата ми изчезна, тоест публикациите в нея , има ли друг с такъв проблем?

# 338
Там са си Боби, поне аз ги виждам... Rolling Eyes

# 339
Боби, то и аз не я подсещах много, а се оказа, че и тя не харесваше това канене през 30 мин за пиш и ми пикаеше нарочно в гащите 5 мин след подканянето. После почна да реве ако я карам и някак сама почна "мамо аз кажа тебе" и след това сама си казваше.
Отчет 2ра вечер изкарахме без памп и без фалове, пу пу.
Иначе мойта може да отказа памперса, ама бибата не ще и там ще видим зор  Mr. Green

Довечера заминаваме на палатки на плажа. Дребната няма да я взема, че си я познавам и знам какво ще стане.

# 340
Аууууууууууу, палатка на плажа - мечтаааааааааа!
Смятам тази година и ние да палаткуваме на джуая на плажа - така и така ще сме на морето, ще си натоварим палатковите истории и на 30 юни вечерта ще спим на плажа, така мисля да го направим, пу пу пу, дано не ми се объркат плановете. Само че ние с децата, няма кой да ни ги гледа Mr. Green

# 341
  • София
Здравейте, скъпи момичета!!
Не съм ви забравила - нищо, че все изчезвам....! Wink
Да почерпя за рождения си ден, че получих поздравления от вас във ФБ и колкото и да е лудница у нас в момента, трябва да ви кажа наздраве и голямо благодаря!! Peace  bouquet
Ставам на 45!! Shocked

Всъщност истинска торта няма да има (поне аз незнам да има) и пиене също, но с вас нека има!! Sunglasses След малко излизам на сладкарница и гостита с приятели и сестра ми и ММ и т.н....! Wink

# 342
Честит рожден ден Илинка!
Да си жива и здрава и безкрайно щастлива,обичана и винаги многооо Желана!
Хубав Празник и още по-хубави емоции ти желая Hug  bouquet

Тук е егати жегата Crossing Arms
Бенджи с теб сме на една вълна, и ние прибираме реколта от градинката,а вчера си хапнахме първата салатка от домашни доматки и краставици!
Иначе вече имаме картофи,лук,тиквички и моркови Simple Smile

С Борянка обаче ми е все по трудно да се разбирам, невъзможна е ooooh! и си го отнася като стой та гледай,от обясенения и повтаряние не вдява,защото е заета да се тръшка и да истерясва,а аз още повече и се чувствам отново най-лошата майка на света!
Този филм съм го гледала веднъж със батко й и сега пак, тръшканици,инати и ииии Бобчо и тя е като Ради,като си науми че няма да се облича дадена дреха,няма начин да я убедя ooooh!
Те така оплаках ви се!
Благородно завиждам на всички които им предстои моренцетооо, я ни огрее нас, я не ...
но до септември има време Rolling Eyes
Чао и до скороо Hug

# 343
Илиянка, хайде честито и тук!    bouquet Оказа се май, че вчера не съм влизала изобщо тук ...  Rolling Eyes

Моят син любим днес след сън реши, че не иска да му слагам памперса и по този случай се изпика пред банята. Още нямам смелост да купя пет гащока и да се хвърлям в дълбокото!  Mr. Green Като го виждам, че изобщо не мъцва по отношение на изхождането и изпадам в ужас какво ме чака!

Завиждам ви и за градинките и за моренцата. Ни градинка имам, ни море ще ме огрее /не че с Бобо бих си изкарала кой знае колко приятно .../

Хайде бай от мен!  Kissing Heart

# 344
  • София
Мнооого сте мили!! Пак да благодаря и тук! Hug
Скоро - като дойде следващата вълна непоносима жега, ще се качим вече в Драгалевци при майка ми и който иска от вас да заповяда на гости на хлад -  със или без деца! Mr. Green Там е много скучно за мен, защото е над селото и всичко ми е далече и ММ като вземе колата и остана сама с дете / деца и няма градинки, познати там.... нищо...!
Жената, която гледа Али не иска да идва там, че няма удобен транспорт и ще съм заточеник май май... Wink
Нещо ми беше депресия вчера (уж сатурнова дупка...), но ме държи и днес и даже ми се повръщаше - незнам дали е от нерви или умора или жега или какво....
И на мен ми се ходи на море, но май скоро няма да ни огрее... Най-много , ако се осмелим да пуснем Дария за няколко дни с майка ми в Созопол... Но тя като е там предимно по работа, аз се притеснявам, че няма да я гледа като хората.... Тя нали все е болна. Сега още си има проблем с бъбреци и пикочни пътища, а и има уртикария от 4 дни и не трябва да се показва на слънце. ooooh!
Утре ще направя експеримент да ходя на раблота с 2те деца и да ги оставя в детската градина, като ходя, за да преобувам Али (и тя си е още с памперс)! Скоро ще го махаме, но все отлагам заради куп други неща... Нали уж трябва да е спокоен момент и да си е всичко наред та да не се стресира детето...

Общи условия

Активация на акаунт