Момичета от морето - как е водата?!
Конюктивита се скри след 3-тото капане на капки, на ясла сме си, кашляме, текат ни сополите, но няма кой да го гледа. Иначе е шестак - яде и играе за трима!!!
Войля льо кафенце: 

), че иначе доста се бях сдухала, че нашият от яслата ги учи тези номера
Но по наблюдения е фифти фифти ситуацията-явно всички влизат във възрастта на отпора и борбата за независимост

Много искахме да останем да се бунтуваме с народа, ама нали Симче си ни чакаше вкъщи 
Нали ви разказвах как умря от страх на Великден и оттогава все като чуеше от някъде звънене се спичаше. И съответно ние му ги показахме на живо, обяснявахме, пуснахме клипчета в ютюб. И нещата се обърнаха на 360 градуса
Сега обяснява на всеки, който иска да го слуша, как камбаните правят зън зън, мрънка да гледа клипчета и върха на сладоледа беше тази сутрин като засече църковно предаване по Нова и седя да го гледа 

Страхотно се е получило с командировките ви и най-вече, че ви е останало време да се "срещнете", направо благородно ви завидях!!!
Незнам всъщност защо все по-редичко се вясвам в мамата, във фейса някак ми стана по-арно, като напуснаха толкова много мамита, с които бях свикнала, пък и знам, че всички пишете и там и може да прочетете това, дет имам да кажа, струва ми се, че някак се повтарям, ако и тука го пльосна, де да знам...
Просто отделям време понякога, което бих могла да отделя на него, стигнах до този извод, та скоро ако зачезна безследно да знаете защо е, искам и на себе си да покажа колко мога да устискам без комп, със сигурност няма да умра 
ей го сайтчето:
Май веднъж вече ти се заканвах, че ще ти прибирам кредитната карта за съхранение 

Чак не можех да се позная като се погледнех отстрани-нещата, които му казвах изобщо не бяха вярни, а не знам защо му ги казвах
Може вече да вика 'о-та'вка" и голям смях му е, даже почти не иска да го носим, вървеше си за ръка съвсем културно хаха

).
с дечко разбира се (той море още не е виждал милия) и ще му покажем любимо местенце така.
сама се хиля честно...после като се замислих то си е за плач, такива пръжки от сега такива думички да казват...ама родна действителност какво да се прави... 
, посе майките прибирахме колИте, чаветата...иначе днеска рано-рано се прибрахме , че в 11 вече не се дишаше навънка, тука има една градска градина, дето е сянка, та лятото повече там го водя , той катери пързалки, рози пясък, аз кибича на някоя пейчица и блея.... 

, за сега имаме 4 кончета играчки, фигурки, книжки с коне, гледаме клипчета с коне,а тук на една голямааа поляна има една кобила с малко конче и много му се кефим като го види ииии разбира се иска голям Кон,това го повтаря на лягане и на ставане 
и сега се чудя къде да я заведем да я метнем на некое пони или конче,но като я знам колко е страхлива ще си останем със мерака
, а пък и немога да се взема в ръце и да започна пак диети, досадно ми е
, а трябвааа

, както и всички останали от оределите редици на форума - Йоанка, Миленка, Зелда... 
... винаги има кой да плакне очи. Пу пу пу, умре циганката дето ме хвалеше

Симо взе като по чудо заспа малко преди 10, та сега имам 2-3 минутки 
Много се радвам за напредъка с акането

Имам една травма от детската градина, която и до ден днешен помня
Имах си едно малко конче като желязно такова, малко и не знам защо си го бях занесла в детската градина и още повече не знам защо съм ходила в стаята на лелките, където се обличаха и си го бях забравила на една масичка. Леглото ми беше точно срещу вратата на стаичката и като ни сложиха да спим си видях кончето вътре в стаичката. Този ден седях 2 часа и събирах смелост да изтичам да си взема кончето, докато никой не гледа, но ме беше страх да не ме хванат и да не отнеса някой шамар. Никога на спях на обяд и винаги бях на прицел от лелките като смутител на реда. И седях и го гледах и ме беше страх и така и не отидох. После не знам защо не съм си го взела като сме станали, но като го потърсих в крайна сметка беше изчезнало
Ей много страдах, още помня 
Хайде да им направим рок група

. Дано все да са ни такива весели и музикални дечицата, че без музика е скучен и сив живота според мен
, даже и в момента опустушавам последната меденка от една кутия 

Нито слуша, нито вдява, направо в чудо се видях!