Дядо Коледа на прага чака, ФЕВРУАРЧЕ с подарък да зарадва!

• 57 997
  • 560
  •   1
Отговори
# 315
Лили, и аз искам да махна памперса - мисля си на морето, че ще сме в една база на бунгалца, 10 дни и смятам да го пусна там като отвързан - да тича на воля по гащи. Ще пикае, аз ще пера и така, докато се научи да казва. Само дано времето се оправи, че наближава и нащата почивчица и ме е страх, да не се спечем от студ и до море да не припариме...
Момичета от морето - как  е водата?!

Конюктивита се скри след 3-тото капане на капки, на ясла сме си, кашляме, текат ни сополите, но няма кой да го гледа. Иначе е шестак - яде и играе за трима!!!

# 316
Ехо  Hug
Ето ме извънработно време, гледам да не ви изпускам Hug Войля льо кафенце:  Wink

Хубаво, че от време на време научавам, че деца, които не ходят на ясла са почнали да са по-бойни (Пчелице  Hug), че иначе доста се бях сдухала, че нашият от яслата ги учи тези номера  Tired Но по наблюдения е фифти фифти ситуацията-явно всички влизат във възрастта на отпора и борбата за независимост Close
ЦЕлата ни държава май се бори за независимост, само дето не ни пускат  Twisted Evil #2gunfire
Ние сме добре горе долу. С мъжо бяхме в София вчера и двамата по съвпадение на командировка и като си свършихме работите респективно се отцепихме от колективите си и тайно се срещнахме за кафе и разходка, като избягали младоженци бяхме  Joy Много искахме да останем да се бунтуваме с народа, ама нали Симче си ни чакаше вкъщи  Heart Eyes
Симо е някакъв фен на църковни камбани станал   Crazy Нали ви разказвах как умря от страх на Великден и оттогава все като чуеше от някъде звънене се спичаше. И съответно ние му ги показахме на живо, обяснявахме, пуснахме клипчета в ютюб. И нещата се обърнаха на 360 градуса  Grinning Сега обяснява на всеки, който иска да го слуша, как камбаните правят зън зън, мрънка да гледа клипчета и върха на сладоледа беше тази сутрин като засече църковно предаване по Нова и седя да го гледа  Crazy
Май ще го водим на асамблея  Joy
Бягам аз. Цун цун  Hug

# 317
Мислех си, че само аз ще си пиша на 22 страница, но ме спасиха - Зелда Hug Страхотно се е получило с командировките ви и най-вече, че ви е останало време да се "срещнете", направо благородно ви завидях!!!
Ние с ММ нещо пак си опънахме отношенията, не знам какво става напоследък, но не вървят нещата, както преди години, дали заради децата наистина всичко се променя и "някой" не може да свикне и си търси свободата пак, не знам... Няма да се оплаквам повече.
Явката пак му свирят гърдите, алергия ли ще излезе пак, не знам, дано като сменим климата на морето и да вземе да се оправи, че ми писна, честно! Аз също съм болна, точа едни сополи, храчки... картинката е цветна отвсякъде!!!
Момичета, пишете и тук, атмосферата е по-различна от фейса - там нещата някакси се размиват, поне аз не го харесвам съвсем. И там ви чета, но тук по-обичам Embarassed

# 318
Да драсна и аз освен, Янчето ме смили милата, как призовава да пишем и тука  Hug Незнам всъщност защо все по-редичко се вясвам в мамата, във фейса някак ми стана по-арно,  като напуснаха толкова много мамита, с които бях свикнала, пък и знам, че всички пишете и там и може да прочетете това, дет имам да кажа, струва ми се, че някак се повтарям, ако и тука го пльосна, де да знам... Laughing

Иначе честно казано скоро съм решила да си дам една дъъъълга почивка от интернет изобщо, защото напоследък и нашите отношения с мъжо понакуцват чат-пат и фейсбука има доста голяма роличка май май, и от не от негова страна  Peace Просто отделям време понякога, което бих могла да отделя на него, стигнах до този извод, та скоро ако зачезна безследно да знаете защо е, искам и на себе си да покажа колко мога да устискам без комп, със сигурност няма да умра  Mr. Green

Зелдич, много ти завидях, е нещо такова ни трябва и на нас - да отидем някъде непринудено, без уговорки със седмици преди това... Sunglasses

Трябва да си купя нови слънчеви очила спешно, че старите дадоха фира, а си и бяха на годинки де, та трябва до Софето сигурно да ходя, тук няма избор, намерих един сайт, някой ако има идея дали са хубави, не съм решила по нета да е, че аз с мерене едвам си харесвам, пък така...ама знае ли човек, може за проба и от там едни да поръчам  Simple Smile ей го сайтчето:

http://www.tkmaxx.com/women/sunglasses/icat/1913&view=&b … cat,4,shop,1,1913

# 319
Миленка, на теб май не ти е толкова фейсбука ядяч на време, колкото ровенето в сайтове за пазаруване  Grinning Май веднъж вече ти се заканвах, че ще ти прибирам кредитната карта за съхранение  Mr. Green Майтапа настрана-подкрепям отцепването от нет, дано успееш! Иначе сайта на ткей макс е як и наистина там нещата са най-евтини, аз в Англия само от тях пазарувах, включително и очила  Heart Eyes
А иначе представяте ли си колко сме го закъсали, щом се радваме, ако някоя иде на кафе и разходка на спокойствие с мъж си  Shocked Ма то си е баш така-това си е събитие, а хич не трябва да е така  Sad
Наистина трябва да се обръща внимание на такива неща, че връзката страда  Tired
А ние как се карахме напоследък, включително и на почивката-ужас ви казвам  ooooh! Чак не можех да се позная като се погледнех отстрани-нещата, които му казвах изобщо не бяха вярни, а не знам защо му ги казвах  Rolling Eyes
Както и да е...
Идват жегите-какво сте планирали за забавления, освен почивките. Те почивките лесни..въпросът е какво ще правим в ежедневието  Rolling Eyes В тази връзка-водих Симо на протест снощи и много му хареса  Joy Може вече да вика 'о-та'вка" и голям смях му е, даже почти не иска да го носим, вървеше си за ръка съвсем културно хаха
Но то не може всеки вечер на протест, нещо друго требе да се прави  newsm78

# 320
  • София
Добър ден момичета  Heart Eyes
Традиционното кофи от мен
Относно комп- вечерно време не използвам, че не стигам до него. Иначе за отчужденост и при нас го има, има и дразнене, заяждане...
Добре ще е да прочета за летни идеи, аз само събота и неделя мога нещо да направя (ама и желание не винаги имам  Blush).
От сряда до неделя съм оф от работа тази седмица,а кратко бягство до Созопол съм наумила от 1-4 август та да видим  newsm78 с дечко разбира се (той море още не е виждал милия) и ще му покажем любимо местенце така.

# 321

Може вече да вика 'о-та'вка" и голям смях му е...

Joy сама се хиля честно...после като се замислих то си е за плач, такива пръжки от сега такива думички да казват...ама родна действителност какво да се прави... ooooh!

За ежедневни забавления - при нас  е тегаво, с постоянно работещ татко...обикалям си като самотна майка и това си е, водя си го я до Благоевград/миналата седмица на зоопарка/, вчера бяхме на Рилския манастир на пикник 6 семейства на реката, тоя път с таткото, който както другите мъже си пийнаха порядъчно... Sunglasses, посе майките прибирахме колИте, чаветата...иначе днеска рано-рано се прибрахме , че в 11 вече не се дишаше навънка, тука има една градска градина, дето е сянка, та лятото повече там го водя , той катери пързалки, рози пясък, аз кибича на някоя пейчица и блея.... Whistling

# 322
Кафенцеее, капучино или кой квото иска да си взима Hug

Добро утро дружки Heart Eyes Hug
Не съм се вясвала от 100 дена сигурно,но покрай гостито и грижите с акането на Борянка  съвсем ми се изпари желанието Confused
Сега слава Богу е добре, всеки ден си ака, тя сяда на гърненцето и ме привиква аз да седя до нея и да й "пазя" коремчето (слагам си ръка на коремчето й докаато ака),а после викаме и пляскаме многооо яко когато свърши работа и сме суперрр щастливи и двете Mr. Green

Ей голямо нещо са децата, тя очаква моята реакция и е безкрайно доволна,когато види че съм на седмото небе от щастие от това което е направила Mr. Green Laughing Rolling Eyes

Да ви кажа колко голяма фенка е моята Борянка на Конете Crazy, за сега имаме 4 кончета играчки, фигурки, книжки с коне, гледаме клипчета с коне,а тук на една голямааа поляна има една кобила с малко конче и много му се кефим като го види ииии разбира се иска голям Кон,това го повтаря на лягане и на ставане Joy
Аз й казвам че няма къде да го сложим толкова голям кон,че няма място в апартамента hahaha и сега се чудя къде да я заведем да я метнем на некое пони или конче,но като я знам колко е страхлива ще си останем със мерака Laughing

Много съм се затъжила за моя роден край и чакам с нетърпение да си отидем!
за море не ми се мисли,че с тия кила дето си натрупах ме е срам Blush, а пък и немога да се взема в ръце и да започна пак диети, досадно ми е Crossing Arms, а трябвааа
Хайде стига с глупостите
Целувам Ви всички и ви чакам на раздумка Hug Hug Hug

Толкова ми липсва Лорррррррииииииииииииииииииииииии
Вземи пиши бе момиче, че обявявам бойкот Crossing Arms
Как е Бобо Praynig Heart Eyes Hug

# 323
Наде, голям кеф да те прочета тука Hug, както и всички останали от оределите редици на форума - Йоанка, Миленка, Зелда... Hug
Това с кончетата може да се уреди - около нашия град има такива услуги, заповядайте.
А за морето и килата - хич и не ми дреме!!! Мойто мъж си ме харесва с тия кила, а вече отдавна не търся одобрение от чужди мъже, въпреки че като разхвърлям дрешки и си покажа горните прелести... Joy hahaha Joy... винаги има кой да плакне очи. Пу пу пу, умре циганката дето ме хвалеше hahaha Mr. Green hahaha
Та моренце, живот и здраве, след 10 дни ще видим.
А пък моето малко мъжле певец ще става, като майка си. Той приказките още не може да оправя, но по мелодия разбирам коя песен пее, има усет, спазва тактове, темпове, ритъм, страшен слухар е. И явно в яслата пеят, защото изпълнява песни, дето вкъщи не съм ги пускала. Сладур!

# 324
Ехой

Само набързо тук  Hug Симо взе като по чудо заспа малко преди 10, та сега имам 2-3 минутки  Rolling Eyes Аз у фейса вече се оплаках, че от седмица-две моето магаре както си лягаше с кокошките и заспиваше веднага, изведнъж взе да седи до късно и да се караме да си ляга  Confused
Днес май се измори повече обаче, защото още повече от обикновено се тръшка навън  #Cussing out
Цитат
Да ви кажа колко голяма фенка е моята Борянка на Конете
Викам по-добре кончета, отколкото камбани  Crazy Много се радвам за напредъка с акането  Party Party Party
И аз бях и съм голяма конска фенка  Crazy Имам една травма от детската градина, която и до ден днешен помня  Sad Имах си едно малко конче като желязно такова, малко и не знам защо си го бях занесла в детската градина и още повече не знам защо съм ходила в стаята на лелките, където се обличаха и си го бях забравила на една масичка. Леглото ми беше точно срещу вратата на стаичката и като ни сложиха да спим си видях кончето вътре в стаичката. Този ден седях 2 часа и събирах смелост да изтичам да си взема кончето, докато никой не гледа, но ме беше страх да не ме хванат и да не отнеса някой шамар. Никога на спях на обяд и винаги бях на прицел от лелките като смутител на реда. И седях и го гледах и ме беше страх и така и не отидох. После не знам защо не съм си го взела като сме станали, но като го потърсих в крайна сметка беше изчезнало  Cry Ей много страдах, още помня  ooooh!
Извод- със страх до никъде не се стига...
Янче и моят е много музикален  Sunglasses Хайде да им направим рок група  Crazy Party
Айде, че пак се отнесох  Rolling Eyes
Цун

# 325
Къде сте момичета???

уж по цял ден се моткам в работата, и пак не стигам до вас, та рекох днес да отделя малко временце за любимия форум  Hug

Като чета за музикалните ни деца, и нашата нали е в отбора на вечно пеещите и тананикащите, та си мисля че не рок група, а цял рок отбор можем да съберм Simple Smile . Дано все да са ни такива весели и музикални дечицата, че без музика е скучен и сив живота според мен
За късното лягане - Ради заспива от 22.30 до 23.00 . Слагала съм я и към 22.00, ама се търкаля, става ляга, миналата вечер даже по някое време каза че била гладна и искала "нещо да обядва" . Сутрин естествено и е по-трудно ставането за яслата, инцидентно и закъсняваме няколко пъти, но все пак се оправяме някакси.

Янче, завиждам ви за ранното моренце, ние чак през август живот и здраве може да отидем да се цопнем.

За Борянка и кончетата и Симо и камбаните - мисля, че всяко дете си има някаква слабост, и трябва да се горедеем с това. В последствие това може би ще се превърне и в хоби.

Аааа, и за фигурата за морето забравих да кажа - ММ иска да съм поотслабнела малко до август, ама не виждам как може да стане това чудо на чудесата  newsm45 , даже и в момента опустушавам последната меденка от една кутия  Crazy

Радосветка е добре, с изкллючение на леко покашляне в последните дни, но то и аз днес съм без глас и го отдавам на климатика дето по цяла нощ върви, ама то иначе няма сън. Активно след ясла от 17 до 21 часа кара колело, кола, триколка, количка с бебе и т н, тост не се спира, мен съответно ме мързи да ходя по нея, та това го вършат баба и и дядо и, и се оказва че се виждаме с нея само когато спим  Laughing и сутрин като я приготвям и карам на ясла . Драмата ни с обличането сутрин все още продължава и не зная до кога ще е така, но все повече се ядосвам и обвинявам че явно аз е правя нещо както трябва  newsm78
хубав ден на всички и се надявам макар че е лято да има повече пишещи мами, че да има с какво да се разсейвам отвреме на време. Мисля ви всички, не ви забравям, да знаете  Hug

# 326
Хоп - троп!

Докато звяра спи, мама се наплюска и сега да попиша на пълен стомах /въпреки, че напоследък доста се отпуснах на ядене май .../

Не знам за какви тръшкания говорите, но моя син го хванах днес, че въобще не му пука от нищо! Оставих го пред входа на притворена врата и седя вътре и го гледам през прозореца, ми искам да ви кажа, че въобще не се впечатли и си тръгна по тротоара нанякъде!  ooooh! Нито слуша, нито вдява, направо в чудо се видях!

Нещо много ме мързи да ви се оплача ...

За късмет днес го поведох при една позната в тяхното клубче, където съм ходила само с кола, та сбърках спирката, та през квартала, та на тролея, та пак пеша до там, толкова съм изкукала, че няма накъде!  Blush

Хайде, изчезвам аз, на всички много  Hug

# 327
Хайде и аз в кюпа.
Всяка е откраднала от времето си в различни части на деня - аз сега отмарям, след като съм заредиа фурната с манджорното, Явор уж се заиграва сам на пода и уж е идилия, ама не съвсем - до сега вика и навиква къде му е някоя си кола - е, аджаба, от къде да зная точно коя кола от хилядите търси?!?! Укроти се с "Чарли и числата" по Бейби ТВ. От няколко дни пак му го пускам, че нещо взе да се зомбира с Картуун-а.
Аз не ви се "похвалих" май, че покрай Явката и аз се разсополивих, гърло, сега кашлица, даже и надолу слезе, дано не заора по-на дълбоко, че баш преди моренцето...
Рок бандата направо сме я сформирали!!!
Хайде наистина да взема да видя коя кола иска...

# 328
Ето ме пак по същото време, на същото място като вчера, но форума също не е мръднал hahaha
Къде сте момичета?! В тия горещини...
Ние с Явката пак сме си двамката вкъщи сами, каката не знам споменах ли, я пратихме на село, таткото закъснява и ние редовни - сами.
Ето нещо подходящо за сезона

# 329
И аз тук - варя сладко от бели череши, сефтето и на тях, както преди 2 седмици на ягодите, дано ми се получи... Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт