От одавна не съм писала тук,но нещо веремето не ми стига.
Вече си имаме малка кукла на 10 дена.

А аз съм зле закъсах с гърдите и вдигнах вчера 41 градуса и сега съм на АБ

Вчера купихме на Марти колело и сега се учи да го кара.
. Купих изопринозин таблетки и започнах по 1/2 да и давам, но не зная колко време и как се дава... Ама карай, дано да има някакъв ефект, на обяд мисля и ксилометазолин освен физиологичния разтвор да включа, че да може в понеделник да си иде на ясла...Иначе не ми се мисли, пак отпуски, болнични 

Иначе си ви мисля 
Свърза ли се с консултант по кърмене? Трябва да се действа бързо да се увладее положението, че може и по-зле да стане:-( Викай някой да помага! А за баткото не знам какво да те посъветвам
Предполагам, че постепенно ще свикне, а дотогава трябва да сте много нащрек. А ако това е някакво успокоение-всички на тази възраст стават по-агресивни, нали са в бебешки пубертет 
Агресията му е към мен и мъжо, т.е. като нещо ни се ядоса направо идва и ни забива по един шамар я по буза, я по ръка, я къде свари 
Аз за реални такива операции не знам резултати, но нали с Бобчето гледаме Анатомията на Грей и там постоянно има мозъчни операции с изрязване на тумори с успешен край. Верно е сериал и сигурно е смешно да давам такива примери, но съм убедена, сценаристите често взимат готови описания на истински медицински случаи...
Сега им е много интересен, той много ги обича и им се радва и съответно и те се постоплиха. И за първи път онзи ден го взеха цял ден у тях с преспиване на обяд
Вече цял месец не е бил на ясла заради 2 карантини и заради морето и вместо да е пушка здрав ще тръгва пак така хъркащ и пак всеки ден ще му треперя
Освен това съм махмурлийка и добре, че Симо се загледа в Маша, както почти никога напоследък, та мога да лежа...А мъжо си спинка 
А Марти изисква много внимание в момента, ако ти не можеш - някой друг да те смени, че освен ранния пубертет, ще изпита рано или късно и ревност. На всички ни е ясно, че сега ще отделяш повече време на малката кукла, но той не го разбира това... Кураж!!!
- "не искам тая блуза, не искам тоя панталон, не искам тия чорапи, не искам тоя потник, не искам тея обувки..." и това е до безкрайност - аз само сменям с други и други, даже тя сама си ги взема и си ги прибира по шкафовете. Изнервям се максимално, на всичкото отгоре и често заради тия капризи закъснявам за работа. И насила я обличам някой път
, тя дърпа и бута, аз муша и така. Абе кошмар някакъв. И после започва не иска на градинка, не иска на градинка....
А ми трябва чисто удостоверение от НАП за липса на публични задължения и е един омагьосан кръг на игра на нерви...