Дано е някой зъл комар, а не шарка...!

Първият път като отидох бях на 16 и излъгах, че отиваме организирано на екскурзия от училище и ходихме даже на стоп

Дано повече никога такива притеснения

Дано и при вас се оправят нещата малко по малко. А дотогава-много сила и кураж от мен 

Това да се чува! За съжаление, аз с моя характер не мога и да си представя, че може да ми е почивка с 2 деца, където и да сме...
Но много се радвам на хора, които го умеят! 
Сега съм на вълна протести всеки ден и влизам само в ФБ , и то колкото да видя съмишлениците ми какво ново са постнали!
Голяма съм манячка! Супер еуфория ме обхваща в тълпата - с обща цел!:lol:
Добре ни отчиташ на протестите, въпреки че аз още не зная, какво точно трябва да се случи сега на политическата сцена, далеч съм от тези неща, някак си не ги отразявам на преден план, а не бива, но...
, много си го обичам, сякаш ме зарежда. През тези 10 дни се чувствах много добре, никакви тъмни мисли не са ми минавали и ми беше адски релакс, пу пу пу, дано ме държи до следващото море 

) Радосветка на ясла, след работа вкъщи пак на работа и така
, ама скоро време виждам светлината в тунела и бягство към морето. Сега точно гледах ваканционо селище Жасмин в Китен и си мисля дали няма да е най удачно да сме там, тъй като е затворено, има детски кът и т н и т н.... ама все още го обмислям де