Дядо Коледа на прага чака, ФЕВРУАРЧЕ с подарък да зарадва!

• 57 987
  • 560
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Е то не трябва ли да има температура все пак....? Rolling Eyes
Дано е някой зъл комар, а не шарка...! Peace

# 361
Здравейте майчета и дечица!  Hug

Аз се разписах нещо тези дни.

Бенджи, Бобчо, наистина беше страшничко.
Скрит текст:
Най-вече ме стресира локвата кръв и това, че окото беше пълно с кръв, но просто човек се мобилизира в такива ситуации и действа по интуиция. Сложих му веднага суха хавлия да понамали кръвта и звъннахме на 999. Това май беше излишно, защото сигурно можех и сама да го закарам до спешното, но се бях много изплашила. Абе, да не разказвам повече, важното е, че всичко мина. Интересно е, че и досега не иска да се качва на колелото си. Те му залепиха едни специални лепенки - не знам в България ползват ли ги (steri-stripes) или нещо такова - имали ефект като при шиенето. Та още си е с тях, въпреки че докторът в спешното каза, че до 3-4 дни щели сами да си паднат. Водих го при нашия доктор в понеделник с надежда, че той ще ги махна, но той ми каза да ги мокря и да чакам да паднат. Та сега така си ходи. А нашият с кървящата физиономия в спешното, докато чакахме доктора за втория преглед ме кара моля ви се да го снимам с телефона (добре че никой не ме видя - ще ме помислят за луда). Както и да е, като че ли са неизбежни тези случки, но дано не се повтаря вече. Не знам споменах ли преди, но съм имала подобен ужас с голямата кака, но тогава се стигна до шиене в Пирогов. Не се притеснявайте - има хиляди деца, които никога не изпадат чак в такива ситуации и ви пожелавам вашите всички да са от тях. Аз просто съм по-лежерна майка и си кусам попарата, но важното е, че всичко се оправя. Пак написах ферман, извинявайте.  Hug

Ятце, дано не е шарка и утре вече да сте на морето. Аз май ти имам координатите от преди, но ако не, ще ти пиша на лични, като си дойдем. Чакам с нетърпение северозападната ни срещичка.  Hug

Бобчо, сладур е твоята щерка - не мисля, че съм виждала дете заспало на гърне досега.  Joy

Аги, приятно прекарване на Дария на морето!  Hug

Всичко най-хубаво!  Hug

# 362
Да пиша и тук - да, на морето сме, пъпкато завяхна, не беше шарка, но понеже в града ни масово върлува - се притесних...
Като изключим днешния дъжд, всико е на 6!

# 363
  • София
Йеееееее!!! Grinning Браво на вас!! Къде точно сте?
Утре Дария заминава и тя на море с майка ми! Много се радвам за нея, защото там според прогнозите времето ще е супер - без да е чак жега! Sunglasses

От мен добро утро на всички (малко добър ден вече) и едно кафе от мрачна любима София! Wink

# 364
Аги, на Шкорпиовци сме, в бунгало. Базата си е Монтанска, правен и е някакъв козметичен ремонт, става.

# 365
  • София
Къде е това? Никога не съм чувала това име... Докога сте там? Хубаво е времето, нали...? Само днес го дават да вали май май.... Wink

# 366
 GrinningНа 40 км под Варна, над Обзор Grinning

# 367
Здрасти от мен  Hug
Днес по изключение не съм на протест  Rolling Eyes Някакъв ураган се вие навън и е луд студ  Sick
Как е по морето? Ще има ли Джулай? Много обичам Джулай, стара хипарка съм  Heart Eyes Първият път като отидох бях на 16 и излъгах, че отиваме организирано на екскурзия от училище и ходихме даже на стоп  Shocked Shocked Shocked Не знам с какъв акъл пубертетски съм била, но поне уж се успокоявам, че Симо няма да успява да ме баламосва, че уж съм стара пушка  ooooh! ooooh! ooooh!
Песл, настръхнах като прочетох  Tired Дано повече никога такива притеснения  Praynig Praynig Praynig
А иначе много те разбирам за натоварването с неща за които никой не те кара. И аз съм така, и на мен мъж ми ту ми се смее, ту ми се кара-голямо шоу става...
Аги Hug Дано и при вас се оправят нещата малко по малко. А дотогава-много сила и кураж от мен  Hug
И последно, че Симо ми затваря компа, докато ме кара да правя вятър на перката на въртолета му... Crazy
Да знаете някой, който да ми препоръча класически хомеопат в Пловдив?

# 368
ОООООООО, даааааааа!
Навила съм телефона, ще го посрещаме, малко пенсионерски, в смисъл, не можем да бодуваме до утрото, че Явката не го интересува джулая и сутринта в 7 ч. ще се ококоли, но ще го видим, надявам се...

# 369
# 370
От Джулай Ланч никой не е писал... Извинете ме за инглиша, който употребявам, ама срамота - 6 дни никакъв пост. Вярно - лято, почивки, отпуски, ама...
Хайде аз да ви разведря малко. Както знаете ние сме на почивка, фамилно, на моренце - е, няма такава почивка! Като изключим изблиците на Явката от време на време, не съм почивала така от години... Щом преди 1-2 дена се чудех, кой ден сме, коя дата, направо съм изключила от ежедневието у дома и ми е мноооого готино. Само четиримата, без кой знае какви ангажименти... Като се сетя как на малко да ни се развали почивчицата със съмнението за варицела, а сега колко ми е хубаво... Момичета, заслужава си! Вярно, че похарчихме куп пари, защото 10 дни са си 10 дни. Но не бях почивала 20 дни от 11 години. Последно 2002г. с ММ правихме такава ваканция и това си беше! След това - макс 1 седмица. Даже 2-та дъждовни дни не ми развалиха настроението и почивката. Да се спра, а?!
Ние още сме на морето, в понеделник си тръгваме, ще минем през Варна, където може би ще поостанем в морската градина няколко часа, така че - варненки!!! Ако имате в понеделник следобяд път към морската ви градина - може да се видим!
И, пишете!

# 371
  • София
Оооооо...! Браво браво!! Sunglasses Това да се чува! За съжаление, аз с моя характер не мога и да си представя, че може да ми е почивка с 2 деца, където и да сме... Sad Но много се радвам на хора, които го умеят! Peace
Дори не съм влизала тук оттогава и не си бях дала и сметка,. че никой не пише.... ooooh! Сега съм на вълна протести всеки ден и влизам само в ФБ , и то колкото да видя съмишлениците ми какво ново са постнали! Wink Голяма съм манячка! Супер еуфория ме обхваща в тълпата - с обща цел!:lol:
Дария още е на море с баба си (но ме съмнява, че баба й си е починала баш - макар и само с 1 дете!), но утре си идва и ревностите и крясъците ще се подновят с нови сили! Mr. Green
Само с Али в София си отживях! Особено като идва и бавачка почти всеки ден и мога да я викам по такива часове, че да ходя на протести, а и при приятели! Twisted Evil Работата ми нали е сезонна и сега почти няма нищо за правене в у-ще...
От ФБ знам за срещата в София и снимки видях, но ние бяхме с мнооого висока темп. и не можах. Днес обаче сме супер! Явно бяха зъби - но много зли!

# 372
Аги, ама и ти си почиваш, така като гледам Heart Eyes Добре ни отчиташ на протестите, въпреки че аз още не зная, какво точно трябва да се случи сега на политическата сцена, далеч съм от тези неща, някак си не ги отразявам на преден план, а не бива, но...
Дария съм сигурна, че добре си е изкарала тази седмица на морето, а ти баба и не я мисли, важното е на детето да му е било добре. Али каква е тази температура, дано наистина да са зъби, чета във фейса, че някаква херпесна ангина върлува или нещо такова newsm78
Последна вечер на моренцето newsm45 Weary smile3518, много си го обичам, сякаш ме зарежда. През тези 10 дни се чувствах много добре, никакви тъмни мисли не са ми минавали и ми беше адски релакс, пу пу пу, дано ме държи до следващото море hahaha
И пак да приканя дамите - пишете пишете пишете - къде ще почивате, почивахте ли вече...

# 373
  • София
Йеееее! Бравоооо!! Супер си! Дано има начин винаги да ти е така!! Peace
Али на следващия ден си беше ОК. Явно са зъбите. Колкото и да е странно.... И сега се оплаква на моменти от зъби, или корем, но после забравя...
Дария се върна - щастлива и доволна и превъзбудена, че пак си е у дома с нас! Hug
Айде, лека нощ сега! Wink

# 374
Добро утро

Само като чета на Янчето постовете, и все повече ми замирисва на морееее
Янче, радвам се че сте си изкарали прекрасно, постовете ти ме обнадеждиха и ми вдъхнаха надежда че може и ние да си изкараме добре само тримата  Heart Eyes

Аги, починала си си тези дни, а каката ви е изкарала добре - какво по хубаво от това, радвам се за вас Hug

При нас всичко си върви както обичайно - аз на работа ( Sick ) Радосветка на ясла, след работа вкъщи пак на работа и така  hahaha , ама скоро време виждам светлината в тунела и бягство към морето. Сега точно гледах ваканционо селище Жасмин в Китен и си мисля дали няма да е най удачно да сме там, тъй като е затворено, има детски кът и т н и т н.... ама все още го обмислям де Simple Smile

Хубава седмица приятелки и чакам повече включвания.

Общи условия

Активация на акаунт