Дядо Коледа на прага чака, ФЕВРУАРЧЕ с подарък да зарадва!

• 57 986
  • 560
  •   1
Отговори
# 375
Привет и от нас  Sunglasses

Изкарахме една бърза херпангина/както писах във ФБ, ама настина много бърза, колкото да не успеем да дойдем на срещата  #2gunfire/, обаче така и така бях обещала да ходим на София, та си ходихме двамцата на Джъмбо, та пак беще доволен младежа  Heart Eyes

Завиждам ви за почивките, ние за сега мислим края на лятото, ММ ще излезе целия септември отпуска, ама и ремонт тогава ще правим, та ще го мислим как да се съчетаят двете неща времево  Peace От меец съм на вълна "кухни" и прочее маси, столове, само гледам, набелязвам и така  Sunglasses

Цунки на всички, макар и да не пиша , мислено сме с вас  bowuu

# 376
Ха, пораздвижи се малко темата, прескочихме страницата Laughing
Бобчо, търсете затворена база с детски кът за децата, така и вие ще можете да си починете - детето пред очите, а вие си седите. Вярно че ние сме с две и каката отнесе голяма часто от забавлението на Явор, но...
Миленче и ти, като Надето ще готвиш в нова кухня, значи, завидях отново!!!
Ние вече сме си вкъщи, аз от сутринта - познайте какво правя - прехвърлям дрехи от пералнята в сушилнята, 3 до тук, има още hahaha Готвене, чистене... много гнусно, ама какво да се прави - живот!
Сега се настройвам за ежедневието, което ме очаква и леко ми е гадничко, но ще свикна! Отпуска съм и тази седмица и после - на работа, пък и ще съм сама, пък се и очаква и много работа...

# 377
Ехаааа ,Янче много ми стана готино като ти четях постовете за моренцето Hug, радвам се че ви е харесало и сте могли да си починете!!! Радвам се че и на Явката му се размина шарката Heart Eyes

Миленкааа, много се радвам и за теб и за това че ще си имаш нова кухня! Аз дори не съм си мечтала за такава,защото надминаа отчакванията ни Crazy, но пък е толкова приятно да ти се случи! Да са живи и здрави свекърите че удариха едно финансово рамо,че иначе нямаше и да я помиришем Laughing,а сега са вече пенсионери и удрят само "хранително" hahaha рамо собствено производство в което и ние взимаме много дейно участие!
Нали знаеш че ще чакаме снимчици!! Hug
Радвам се че на Ванчето му е минало леко ангината Heart Eyes, оф мамини душици,дано повече да не боледуват Praynig Hug
Ние се подготвяме за пътуване до моя роден край, толкова ми липсват милите ми родители и сестричката ми,но скоро ще се видим Praynig
На връщане от Злтоград ще водя Бубата на очен лекар,че сериозно си криви дясното оченце и се моля да се оправя бързо Praynig
Когато не пищи, не истерясва и слушка е голямо бонбонче Heart Eyes,но разбира се се случва рядко Crazy
Продължава да е голям фен на конете и всичко свързано с тях и сме решили да я водим да гледа едни понита близо до Златоград Laughing
За ясла мисля да я пробвам август месец Confused
Но това е тема,която не обичам,защото ме плаши до смърт Confused Rolling Eyes
За моренцеее ЕХХХХХХ ,може би септември, за да е по-евтинко,че на една заплата трудно се оправя 4 членно семейстов,пък било тя и на служител в АЕЦ,което е само мит че са високи,поне в нашия случай, добре че го караме от скромно по-скромно Laughing
Янче ние си мислим за едни вили на АЕЦ на Кранево,а храната ще си я приготвям сама,защтото ме е страх с тия деца,а и селото ми изглежда много зле и не ми се рискува! Вие какс е храните по морето момичета newsm78

Агии Hug,радвам се че Дари успя да отиде на моренцето,дано и вас да ви огрее Hug
Бобчо, местенцето към което сте се ориентирали,изглежда страхотноооо,но май скъпичко ми се видя newsm78
И аз си мечтая за нещо такова,не че това на Кранево не е добро,заградено е но все още няма никакви забавления за децата,поне една люлка и пързалка да бя1ха сложили иначе комплекса е страхотен!
Ставам,че Борянка стана и иска да пишка Laughing

# 378
  • София

Добър ви ден мацки  Heart Eyes
Влизам нелегално от офиса така да се каже, че имаше мейл че са забранили социалните мрежи в работно време  hahaha Имаме бъг в нашата програма и реших да се възползвам  bowuu
Една и съща е при нас, работа, ясла, ремонт и т.н. Тъй като отново август яслата ще почива, реших морето да е на 2 пъти- на отиване до свекито за 4 дена в Созопол (обичам го това място и искам да покажа на детето колко е хубава, въпреки че не е като едно време) и когато го прибираме за 7 дена в Ахтопол. Дано няма промяна в плановете и така да се разведрим, че имаме нужда, толкова сме си омръзнали и вечно бързащи че  Sick
Иначе много нартод не пише тука- Теди, Евилчето на  първо четене и други мои любими съфорумки- дано се разпишат и кажат как я карат

# 379
Радвам се, че и други ще ходят на море, Наде, кво му е на Кранево, със сигурност е по-развито от Шкорпиловци, но впечатленията ми са от преди 11 години hahaha А на морето децата си ги хранех в стола на базата, въобще не съм готвила, миналата година пък се хранехме на едно заведение с обедно меню, каквито са бол по морето, не съм имала проблеми, пу пу, досега.
Явно не само при нас яслите и градините почиват по 1 месец, голяма дивотия е това, да се чудеш кой ще ти гледа децата, кой работодател ще ти даде накуп цялата отпуска?! Явор му предстои да го гледа майка ми, която се опъва и не ще с нощно преспиване да го вземе, та все още сме в преговори. Вярно, че селото е на 8 км от града, ама всеки ден да пътувам сутрин-вечер, не ми се ще. Но в крайна сметка и това е вариант Sad

# 380
Въййй, последната публикация е от преди 5 дена... Shocked Тегава работа малеее...Да драсна набърже, докато чистя, малкия го взе дядо му за час, да не повярва човек чак... Wink

Кака ви след 3 и половина години без цигари реши от днес пак да ги захваща.. Blush да видя дали ще успея да отслабна, с тази цел взех това яко тъпо решение... Whistling Ама ще се крия от ММ, че знам каква ще е реакцията... Blush Не ме бийте много, рекох и отсякох, мисля да се огранича до 3-4 макс на ден, да видим... Rolling Eyes Чак ме е срам , като ви го пиша, ама да си кажа, да ми олекне, яе ми е толкова гузно пусто... Sad

И така...обмислям дали да не отскочим до морето с малкия двамата, имам една дружка в Бургас, постоянно ме кани, не работи по цял ден, и ние така, чудим се къде да се свираме, та сериозно го обмислям като вариант  Peace

Драснете по нещичко, макара и да няма какво, е така, за спорта  Sunglasses

# 381
Въйййй Миленка,ако ми беше близо, такъв бой щех да ти хвърля! Бива ли толкова време да не си пушила и пак да ги подкараш!!!! СРАМОТА Twisted Evil

Мен пък толкова ме мързи, та чак и дебела ще си умра от мързел Sick, демек ме мързи и диета да почна Mr. Green, та ако видиште хипопотам на плажа да нзаете че съм аз Embarassed
Трябва и багаж да оправям ,че скоро ще заминаваме към ЗЛ.,амам ме мързиииии Laughing
Днес ходихме с Борянка до двора  при свекърите,че тук е толкова пусто, поигра си детето на заградено и хубаво дворче,аз си сготвих манджата от изцяло домашно произведени зеленчуци - лук,морков,картоф и тиквичка,копърче и оризче + масълце за разкош и стана егати вкусотийката,после си дойдохме в апартамента за обяд и сега се излюпи от сън милата!

Трябва да подавам декларация за самоосигуряване,но пак ме мързи, трябва и да запиша Бубата на ясла,нооо ме мързи Mr. Green,абе с две думи егати мързела ме е налегнал hahaha,дано да ми мине скоро Crazy

Дано да не ви е домързяло да пишете от моя Мързелив пост Joy

Отивам да се задействам,че време неостана, ей сега ще се завърне ММ и ще ме скастри Laughing

Миленкааа,ако се вейнете до Морето по новата магистралка, ехеее ей го къде е  Sunglasses
Завиддд,а на мен хич не ми се пътуват 550 км до Златоград,що ли няма самолет до там Crossing Arms
Айде стигат ви глупости, ставам Hug

# 382
Хелоууу, къде сте мацки?

Цепи ме ужасно главата и влязох, да се разведря тук, а то какво - няма никой в последните дни.  Naughty
Я бързичко да минете на отчет всички тук!
Радосветка от днес сутринта ме сюрпризира с кашлица и сега не знам какво да я правя - на лекар ли, сиропи ли.... хич не ми се ще точно преди морето да се разболява  Whistling
Хайде оплаках се!
Хубав ден на всички  Hug

# 383
Ох, Бобчо, дано само да се е прокашляла, тези истерии преди морето са ми до болка познати, знаете...
А иначе, наистина форума ни запустя.
Аз ще разкажа набързо за моите перипети последните дни. Както може би знаете, не помня споменавала ли съм, яслата на Явор почива 4 седмици - първите две бяхме по морето, аз отпуск, няма проблеми, но тази и следващата няма как - пратих го на моето село, което е на 6 км от града, като изрично поисках там и да си нощува, защото не мога всеки ден сутрин вечер да тичам, макар и на толкова късо разстояние или по-точно - не искам да тичам, да си свикне детето и така... Всичко наред, в неделя вечерта го заведох, оставих и... в понеделник следобяд майка ми ме сюрпризира, че се е разболяла, много е зле, вдигнала кръвно... отидох взех си го след работа. Мъжът ми се наду - видиш ли "майка ти не иска да го гледа!" Във вторник сутрин и звъня - по-добре е - да го доведа, карам го аз. В края на работния ден - зле ми е, вземи го, прибирам си го... Сещате се въздуха у дома, колко се нажежи... От вчера вече е с преспиване, ще видим до кога...
Оплаках се, хайде да работя, а?

# 384
Ехооооо, гледам още пролетната тема е жива, явно трябва да се отчета и аз, та да се мине към лятната тема Mr. Green.

При нас много новости, много промени, но най-същественото е, че напуснах работа след близо 10 години на едно място и сега отново имам време за семейството и.....форума! Само дето вас ви няма също Twisted Evil.
Моята девойка иначе е здрава като цяло, гърне не признава, но с тоалетната са се харесали, та може и да се спогодят съвсем до края на месеца.
На моренце ще ходим през август - толкова късно го планирахме заради ангажиментите ми в работата, то кой да знае, че от юли ще съм официално безработна! Вече нямам търпение, децата също, само за това говорят и броят дните.
Желая на всички приятни почивки, без болни деца!

# 385
Кремена, радвам се че се разписа, малко сме дето пишем тука, бавно се нижат темите, ама ние пак си обичаме форума Mr. Green Сега като безработна дано се включваш по-често и пожелавам скоро да си намериш по добра за теб работа  Hug

Ние продължаваме да боледуваме, снощи имаше Т, не съм я мерила, но дадох нурофен и след час се изпоти и спадна, гласа е почти го няма, продължава да кашля, но силно се надявам до понеделник да се оправи, че болна на море не искам да я водя  Sad

# 386
Бобчо,как е Ради,дано вече  да е добре и да сте отпрашили за моренцето!
Ние сме си в Златоград при мама и тати и ми е много добре!
Кременааа,явно си усетила че съм мислила за теб и взе че се разписааа,видях те и във Фейса и иииии много си готина!
А за Лора,нямам думи прекрасна малка госпожичка!

Борянка сериозно си криви оченцето и вече нямам търпение да идва 31.07 да я водим на преглед!
Времето ми свърши за съжаление,така че ви казвам до скоро включване!
Пишетееееее Naughty Hug

# 387
Ето ме, Наде - пиша...
Аз снощи примрях от гадене, болки в стомаха, повръщане..., явно съм лепнала вируса, дано само Явката не го лепне, че ни предстои от другата седмица да стартираме пак на ясла.
Сутринта, ни жива ни умряла се дотътрих на работата, като предупредих мениджъра, че ако се влоша - си тръгвам. Не бих и дошла, ама нали колежката е отпуск и само аз съм в офиса да обслужвам клиенти, а тия дни си идват, та затова се жертвах. Нагълтахсе с хапчета, прахчета, какво ли не още, сега съм малко по-добре, само не съм си доспала.
Добре дошла отново на Кремена, липсваха и нейните постове, дано сега по-често им се наслаждаваме.
Бобчо, на морето ли сте?
Наде, не се притеснявай за кривенето, не е нещо супер гадно. Каката ни е с очила от едногодишна възраст, заради кривене - обикновено далекогледство. Като започна да носи очилцата, го коригира много бързо. Как е при мама и тати, радвам се за вас, дано и до моренцето стигнете!!!
Миленче, честито за спечелената почивка с брат ти! Май във фейса прочетох, но е хубаво, че с Ванко ще се разведрите някъде.
И така, цял следобед пиша този пост, направо...

# 388
ето ме  Simple Smile

Представяте ли си, че нямаме много работа, та нагледах форума.

Нищо ново при нас - Светли ходи на ясла, ние работим. Бяхме си малко в БГ, че яслата беше в отпуска.щ
Още сме с памперс, но поне не се налива със сок, както преди.

Морето пак ще го пропуснем.
Ще ви Чета на фейса, Че ми е по-лесно там.

Лек ден на всиЧки!

# 389
  • София
 Hug на Тедииии.
Аз броя дните до отпуската (макар първата да е много малка, ама пак се нещо  hahaha).
За жалост нашата работа край няма и ремонт върви отделно  ooooh!, разходките след ясла ми гълтат времето за домашната работа и все съм в пропуск  Joy
До скороооо  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт