Дядо Коледа на прага чака, ФЕВРУАРЧЕ с подарък да зарадва!

• 57 984
  • 560
  •   1
Отговори
# 390
Брех и Теди се появилааа Hug
Целувки на Светулкооо Heart Eyes
Ако вземе и Булчето да се появииии Naughty Hug
Янчеее, друго си е при мама,ама почти свърши и ми става многооо мъчно,а като гледам колко са остарели милите и как  се изгърбват от работа..

Абе от началото на месеца не може една страница да изпишем Naughty
Така чеее идвайте тук на отчет! Hug

# 391
Привет по нощите,ако ме помните все още тук,онази дето все я мързи и затова не драсва и ред.
Обаче да ви призная,тегли си ме да си надзъртам и това си е,хубави спомени имам от тук.
при нас ново,ново,няма кой знае какво.Правихме разместване,че пари за ремонт все не се събират,но поне Лина отиде барабар с леглото си в детската.Ще кажете-хубаво,ама на моменти съжалявам.Вечер не мога да ги накарам да млъкнат със сестра й,ту на криеница с завивките играят (в тъмното обаче),ту не могат да се надприказват...
Морето и тази година ще го гледаме на картичка.Убедих се,че докато не започна работа,все така ще е трудно,но здраве да е.
преди близо 2 месеца при Лина се появи заекване,ей така от нищото,нямам спомен от нещо да се е изплашила.Ужасна работа,за отрицателно време започнах да се питам,къде отиде моето дете,което така хубаво и разбираемо говореше.Направихме консултация с една много мила логопедка,която по нейно мнение заключи-функционално заекване.След месец,спазване на режим и някои правила,изчезна постепенно.От няколко дни обаче,пак ми прави впечатление,но дано само да не се задълбочи отново.
Друго,друго няма какво,всичко си е по старо му.
Добре дошла на Кремена-мама и на Теди!
Наде,малко остана,дано не е нещо сериозно.
Миленка уцели шестица с почивката  Wink
jatze,много неприятна ситуация  Hug
На всички отпускари,да се насладят на почивката.

Айде,лека от мен!   love001

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 00:52 от Ст@ни

# 392
Няма спане и това си е,добро утро  smile3507

# 393
Да взема да драсна и аз 2 реда и отивам да полегна, че днеска от рано е напекло и яко ме мори... Sunglasses Ходихме на нашия парк с малкия и една дружка с бебе, та голямо тичане, пързаляне, рев да иде в басейна, ама не се бяхме подготвили и не успя... Grinning После хапна малко пържени катрофки и легна пребит в нас  Mr. Green

Иначе добре ни дойде наистина новината за моренцето, че покрай идващия ремонт кой знае дали щчхме с ММ да сколасаме, а и той като цяло не си пада много по ходене на море, та екстра и на него му дойде, че няма да трябва да ни води, обещал ми е после септември 2-3 дни някъде тримцата на планинка  Peace

Подготвям младежа със слънчеви бани всеки ден, обмислям дали да не взема както миналата година спрей 30-ти фактор, а не 50... newsm78 Той не е от най белите, ама пък баш началото на август ...ще помисля и ще реша, понеделник сме на София да доплатим моето и петък се изстрелваме живи здрави   grinning039

Радвам се, че Теди се е появила, макар и за малко  Hug

# 394
Привет от Китен 
Добре сме, кашлицата продължава,  но спрях да я лекувам. Мойта водолейка с изключение н първият ден не се потапя над глезена, за беля на майка  и,  която вече яко е изгоряла от стърчане на брега на морето. Виличкките иначе са хубави.
Радвам се че и Теди се разписа.
Янче, оздравя ли?
Миленка, аз съм изуснала, я кажи къде отивате?

# 395
Тук съм.
Оздравях, горе долу, то и Явката го хвана, ММ, каката - всичи минахме, само дето Явор най-дълго го изкара, беше много отпаднал, даже вчера се притесних, само полегваше, няма апетит, те играе, та днес не го пуснах на ясла и вече от днес е на педала Laughing Дано да е наред вече всичко, живот и здраве утре е "ученик".
В работата съм страшно натоварена, дните минават като миг.
Бобчо, дано смяната на климата да ви е повлиял добре и да не кашля Радето вече!

# 396
Все се каня и аз да се разпиша, ама то като няма какво, само глупости да плямпам не върви ...
Днес се пробвахме без памперс с младежа и подозирам, че доникъде няма да го докараме, ама да видим. Сега спи и честно казано като се сетя, че след малко ще стане и ми се изправя косата!  Tired

# 397
Привет!
От два дена сме на ясла, като изключим, че сутрин се дърпа, тръшка и реве като магаре и не ще да ходи, всичко е наред. Аз им казах, че вече сме без памперс и го държат без памперс, два дни не е се напикавал, даже казват, че и на спане не му слагат и не се е напикал още newsm78 Как го постигат това #Crazy, явно не пият много много. Вечер като го взимам е спокоен и няма проблеми, ама сутрин е ад - качвам го до 3-ия етаж на ръце, не ще да влезе, да ходи, сяда на земята и почва да реве и да вика "Не искам!".
Тия дни в работата ми е доста напечено, отделно сме в лека конфронтация с колежката, ама ще видим.
Лили, успех с памперса!
Наде, прибрахте ли се?!

# 398
Янче още сме си тук,че в Понеделник оперираха ММ от апендисит(незнам дали се пише Embarassed) и сега още е в болница и се налага да останем докато се възстанови и сигурно още две седмици ще сме тук!
Така и не стигнахме до преглед на Борянка за очите и много ми е криво,че непрекъснато криви очите,ама да се оправи милото ми че много ми е притеснено,вече уж е по-добре!  Мен пък нещо ме съмняват моите бъбреци и сега си взех Феминела с червена боровинка и дано да помогне,че не ми се занимава и с мен сега,та така..
Интернета тук е ужасен и затова не се включвам често, а и постоянно тичам до болницата или по скоро си давам парите по таксита,че нали не съм шофьор и те така! Ама само да се оправим....
Целувам виии !

# 399
Добро утро!

Лили,само няма да се отказваш и ще се получи!
Янче,не се отчайвай със сутрешното тръшкане в градината,период е,ще мине.Повечето сме го минали,но си трябва постоянство.После ще дойде периода,в който няма да иска да го взимаш.
Наде,бързо възстановяване на ТМ!За теб и Бубето  Hug

Хубав ден !

# 400
nadejdata  Hug, стискам палци бързо всички да сте добре!

На нас ни остава ЕДИН ден до моренцето. Всички много се вълнуват. Децата броят дните всеки ден а аз стягам купища с багажи. Все едни се изселваме, не знам защо така. Хем няма да мкнем кошарка и количка. Не знам как миналата година сме се оправили и с повече багаж.

Иначе да се похваля миналия уикенд бяхме на сватба с ММ без деца във Велико Търново и то за 3 дни. Голям кеф!!!

# 401
Кремена-мама,представям си колко са нетърпеливи децата да дойде утре  Party.Да си изкарате весело и да се насладите максимално на почивката!
Миналата седмица сте били като двойка от червения килим,страхотни!

# 402
  • София

Ха сега добро утро! Завърнахме се след кратичкото море от Созопол ииии пак на работа........Искаааам пак, ама чак края на август ще да е  newsm78
Крисока бе учудващо кротък не, не сме се проявявали хихихи, само дето все във водата искаше, но иначе всичко беше ок. Това му беше първото море та за това с особено чувство тръгнах хихи.
Пишете как сте, как я карате дружки.

# 403
Знаех си аз, че ранното море не е на добре. Сега като ви чета - едни заминават, едни се връщата, други пак ще ходят и... #Cussing out Нагодина - края на август! Laughing
Набързо - добре сме, децата са здрави, ние на работа, Явор на ясла, каката от утре я пращам с баба и на Вършец - двечките да се почиват.
И така, нищо интересно при нас.
Наде, как е ТМ, Бубата?
Скоро се сещах за Булчето, не е се обаждала...
Браво на Криско, че му е харесало моренцето, а не като Явката - да го е страх!

# 404
Привет бандааа Hug
ММ е значително по-добре, пази се като бременна хлебарка милия,но си е коремна операция и го е страх,а мен два пъти повече! Оставаме още една седмица минимум тук и сигурно свекър ми ще идва да ни вземе,че на този дълъг път ни е страх да кара само той!
Бубата и тя беше малко болничка със сополи,малко Т и болки в едното ушенце  и коремчето и май и при нея ще се окаже от последните горни кътници,дето още се невидят ooooh!. Важното е че днес е по-добре Praynig,а пък и за моя огромна изненада,от както сме тук вече почти три седмици и отгоре взе да яде това дете пу-пу да ме не чуе дявола Twisted Evil
Явно аз съм взела да не й обръщам толкова внимание и да не й треперя и то взе че прояде, сутрин си е все такава мъка,ама съм доволна като изпие чаша мляко да видиш на обяд като й огладнее дупетооо,как скача сама на стола и си търси Laughing
Друго си е в планината, вечер като разхлади къмто 6-7 часа,а в къщата един хлад, а вечер направо си ства и студенкоо,не ми се мисли като се върнем в милата и прескъпа Северозападна БГ по-точно Дунаваската равнина при комарите и жегата ooooh!

За море вече не го мисля, макар че ММ не е е отказал,но здраве да е, да ме пита човек къде съм тръгнала, като ей го къде е Бяло море на къмто 60 км от Златоград Crazy

Кремена мама сега ми е наблизо Laughing
Ставам дружки и ви чакам на отчет Hug

Общи условия

Активация на акаунт