Дядо Коледа на прага чака, ФЕВРУАРЧЕ с подарък да зарадва!

• 57 982
  • 560
  •   1
Отговори
# 405
Хубави новини Наде, че ТМ се възстановява. Да ти кажа - стойте си там, при тоя хлад, че тука не се живее направо, а в комбинация с Дунава при вас сигурно е ад!
Ние сме, да речем, Ок! Каката е на почивка със свеки във Вършец и мисля утре с Явката да ги навестим за уикенда. Иначе - от вкъщи на работа и обратно, в тия жеги нищо не ми се прави - нито ми се готви, нито ми се чисти, върша само задължителните неща.

# 406
nadejdata, я взимайте свекъра, ТМ и малките бандити и идвайте към Бяло море Hug
Браво на Бубата, че хапва!
Ние почиваме активно. Моят ММ се изкъпа с телефона си и ключовете от колата още първия ден! Сега за първи път го виждам без телефон и то вече седмица. Мисля, че така се почива (ама си има компютър, де).
Лора след деня с много повръщане и температура се оправи от раз, но повече не можем да я накараме да доближи нито морето, нито басейна ShockedЯвно самата тя си го свързва по някакъв начин.
jatze, малко ти завиждам за работата Sick. Отвреме-навреме изпадам в ужасно състояние, като осъзная, че си нямам работа - психологически ми е проблемът, но ми става много гадно.

Хубав ден на всички от нас!

# 407
Къде сте дружки????

# 408
Тука сме...
Нещо не намирам време да пиша, пък и няма много за четене...
Кремена, почивай си, не мисли за работа, рано или късно пак ще започнеш трудова дейност. Разбирам те много добре, че ти липсва ангажираността, аз също съм активен работник и не мога да си пилея времето в нищоправене, но от време на време е нужна и почивка.
Бобчо, как е Ради?
Песл, четеш ли ни, в БГ ли си още?!

# 409
Янче  Hug Ради е добре, уже спряла кашлицата според баба и, че нали от петък са заедно на балкан. Живот и здраве в петък може да идем да ги видим и да останем за уикенда, но това ако не ми мине котка път естествено.
А иначе и там си проявява същите инати - не искала да се облича и ходела боса  ooooh! , отделно и не иска да говори с мен по телефона, явно не и липсвам грам....

# 410
И аз тук  Peace В събота захващаме ремонта, ще разбиваме една стена и лека-полека поприбирам посудата от кухнята по кашони..

Аз пък уж бях активен работник, обаче след толкова стоене в къщи грам не ми се почва работа, оня ден отивам на обед до един магазин, набързо като приспах младежа - то като ми се приспа, само се прозявам, отвикнала съм от всякакви работни навици, не знам как ще почвам евентуално напролет работа/то не че търся де.../ Blush Laughing

Иначе за протокола на морето изкарахме добре, не беше почивка за мен, но не съм и очаквала друго да кажеш  Sunglasses Сега нямам търпение септемрви да забегнем живи здрави след като направим кухнята за някой ден на планина  Heart Eyes

# 411
Спокойно, Миленче, ще се настроиш бързо към работа. Аз също последните седмици преди да се върна, Явката на ясла, аз по цял ден се шматкам, полегвам, чудех се, как ще свикна, но бързо се настроих после. Успех с ремонта! Ти си знаеш - чакаме снимки Simple Smile
Явор почна да покашля, направо #Cussing out, две седмици ходи на яса и вече почнаха вирусите...
Аман вече!!!

# 412
  • София
С удоволствие от работното място си пия кафето с вас  Blush

Иначе ново, ново кво ново  newsm78 Крисока при свеки 20 дена, после 1 седмица на море с нас. Ние поприключваме с нашия ремонт- без нокти от търкане останах и с мускулна треска (който не прави упражнения така е  Blush). И в събота и неделя ще размонтирваме и монтираме мебели (пиша в множествено число, ама да се чете в единствено демек мъжа ми  hahaha).
Лек ден момичета!

# 413
Здравейте мамчета и дечица!  Hug

Привет и от нас - ние вече почти месец сме в България и малко ви поизгубих края, но днес съм се сетила за Северозападната дружина и влязох да напиша някой ред.

Ятце, тук сме до края на месеца и много ще се радвам да се видим - например другата или по-другата седмица. Ще ти пиша на лични да ти оставя телефоните си тук.  Hug Виждам, че Надето са имали патила и все още са в другия край на България.

Ние почиваме активно и ни е много добре. Бяхме на море, но ние и тук сме си като на море - по цял ден на плаж, постоянно си имаме и компания и децата много добре се забавляват (а аз живот си живея с моите добри родители - приказката мама меси, мама носи е валидна на 100% при мен, да са ми живи и здрави родителите).

Надявам се всички да намерите време да си починете това лято и дано не се чува вече за никакви болести!  Hug

Поздрави от нас!  Hug

# 414
Песълс Прибрахме сее Hug Ще говоря и аз със ММ,дали можем да скокнем до вас, че до скоро не смеехме да си дойдем,но ей го къде е близко си ми!
ММ вече е по-добре,аз се скапвам от работа , правя домати, от утре започваме чушките и така,да не говоря и за домакинската работа и ревливата и тръшкаща се Борянка,която ме изкарва извън нерви,амааа Tired
И аз имах разни болежки,които не могат да установят от какво са ми newsm78 и утайката ми е ускорена,ама от къде иде нямам си идея Rolling Eyes
При Личната ходих и тя ми казва ами сигурно те е болял ЗЪБ Rolling Eyes, че ме болят ставите.... ами така е ще те наболяват вече #Cussing out и така, направо се моля да ми няма нищо и да не опирам до болница! Покрай проблемите  с ММ си изпуснахме часа за очен лекар на Буба,както и тръгването на ясла и сега чакаме нова дата за яслата и така и това ми е на главатаама важното е да свикне... Ха дано Ама Надали ooooh!
Ствам,че трябва да я къпя, а ме болят вече кокалите от прумора!
Целувкии Hug

# 415
Наде, Песл, да се нагласим за 24-25-ти, а? Ще се чуем тази седмица по телефоните...
Ние този уикенд го давахме почти лежерно, на гости тук, на пикник там и у дома нищо не свърших, къщата е нагоре с краката, ама нищо де.
Наде, какви са тия приказки на лекарката ти - "...ами така е, ще те наболяват вече...", да не сме на 100 години, я...!!!
Мързи ме даже да пиша...

# 416
# 417
Леле, Лили, уплаши ме!!! Heart Eyes

Вярно много зарязахме форума, чак ми е жал, аз него си го обичам, фейсбук-а ми е много обемист за изчитане, с много коментари, много писане... Тук нещата са по...
Както и да е - пишете момичета.
Ние уж сме добре. Снощи успях някакси да забеля пишлето на Явката, обаче тази сутрин така се е зачервила и подула, направо ми писна от тези мъжки истории. Дано бързо да му мине, че не ми дава да го пипна. Днес ще му купя някакво мазило да му облекча болката.

# 418
Яне, аз не знам дали съм ти казвала, че водихме Бобо при Бранков, че нещо му миришеше урината по едно време та се притесних /оказа се, че било от памперсите ...  Rolling Eyes/ и той каза, че ако до 3 години нищо не свършим да го заведем при него и той щял нещо си да му направи с лека упойка и да се оправят нещата. Та сега съм доста по - спокойна, поне знам какво ни чака. Тогава умрях от яд, че се ръснахме 50 лв за една минута преглед!  ooooh! Когато беше в Пирогов блях, та нека ми е ...

# 419
О, Лили, не знаех, че сте ходили - поуспокои ме и мен сега.
Ами аз като насиля малко и по-редовно като го правя, успявам да забеля, този път явно повечко съм насилила, та се възпали, минава му вече...
Но ако нищо не постигнем, трайно, и ние ще го водим при Бранков.

Общи условия

Активация на акаунт