Дядо Коледа на прага чака, ФЕВРУАРЧЕ с подарък да зарадва!

• 57 981
  • 560
  •   1
Отговори
# 420
Привет! Минавам да ви почерпя, днес имам рожден ден. Надявам се, че сте добре Peace.

# 421
Галини, честит рожден ден мила  Hug
  bouquet

# 422
Я, какъв хубав повод да се разпиша, макар и на патерици Simple Smile

Гале, честит рожден ден! Да илядиш Simple Smile

# 423
Галееее, на много големи патерици, ама сега влизам за пръв път от седмица... То и татко ми е роден на твое ден... Да си жива и здрава!!!
Момичета много е заорала тази темичка, само погледнете заглавието - почнали сме я още през пролетта, а то есента дойде... Mr. Green
Ние сме в Сандански от 6-ти, надявам се на Явката да му се отрази добре въздуха тук, че ми писна от неговите спазми и кашлици, а зима иде и вирусииии. Така решихме - тука да поседим, нали уж въздуха е най-благоприятен за такива пробеми.
Миленче, близо сме до теб Wink Не зная кога точно ще се връщаме - в събота ще е май, ако не е по спално време, може и да измислим нещо да се видим - драсни на ЛС някакви координати...

# 424
Янче  Hug , от снощи си мисля за вас с Явката и къде сте се изгубили. Явно си прочела мислите ми и ето ви  Wink . Дано ви се отрази добре Сандански. И аз взех да го мисля като вариант, макар че не съм го обсъдила с ММ, но Ради си кашля от юли месец и няма никакво намерение да спира да кашля. Ще чакам отзиви дали се е отразило добре на Явката.

# 425
Бобчо, от веднъж едва ли, но тръгвайки пиеше вентолин и проспан, тук ги спрях, не виждам нужда да ги пие, спи спокойно, не кашля, ако много се измори или разплаче  - тогава кашля. Напролет - пак, този път мисля да отидем и до санаториума за консултация и евентуално за някакви процедури, каквито там има?!?! newsm78

# 426
  • София
Кафенци?  Joy

Тук съм да знаете... Heart Eyes От работа се реших да пиша. Крисчето се гледа със свеки във вкъщи една седмица, че отпуските свършиха, а яслата почва от 16.09..... Та така имам си "гостенка" и доооста работа.
Пишете как я карате, какво интересно около вас има. Днес бе първия септемврийски дъжд и някак ми стана есенно. А от понеделник трябва и по-рано да ставам за яслата, че нали сме новодомци, а яслата си е на старото място и ще е цяла схема  hahaha Поне Криската ще е хепи, че ще се движи с трамвай за 3-4 спирки (надявам се зимъска да не се разболява от него..)
До скоро!

# 427
Янче мила, би било супер да се видим, обаче уикенда сме на Рилслкия манастир на една хижа  Peace  Hug

# 428
Споко, Миленче, нашето се не губи! На нас толкова ни хареса, че напролет пак ще дойдем Laughing

# 429
Здравейте сладуркииииии  Heart Eyes
Много ми е трудно да почна този пост... толкова време не съм се появявала, че много ме е срам  Embarassed то от срам отлагам сума време да се отчета тук, а пък толкова много ми липсвате всички  Hug Надявам се отново да ме приемете тук  Hug
Да почна с добрата новина - Йони е добре, откакто не ходи на градина, лошата е, че се налага пак да почваме старата песен на нов глас, но го преместих в нова детска градина, да видим дали там ще е по-добре. Голяма борба беше с таткото, който се инатеше като магаре, че била по-далече, все едно той ще го носи на гръб до там... но в крайна сметка здравия разум надделя... или поне се надявам да съм взела правилното решение. И тъй като много отложих разговор с Директорката на ДГ сега ще могат да го приемат от 25 септември, а аз се бях настроила, че ще ми е малкото "учениче" от понеделник.
Надявам се есента да ни събере отново тук и да продължим да си споделяме за нашите пораснали февруарчета  Hug
Целувки на всички и бързо оздравяване на всички болнички дечица  Hug

# 430
Дейзи, Hug, добре дошла отново, пак ще ме се осладят кафетата с твоите постове.
Момичета, къде се изгубихте?! И във фейса ви почетвам, ама тука ми е по-така...
Ние сме добре, пу пу пу!!!
Каката тръгна успешно на училище, Явор си ходи на ясла, аз съм вече работник, след 2-седмичен отпуск. Почивката ни се отрази добре, доволни сме всички, дано е имало полза за Явор, пък живот и здраве - напролет - пак!
Наде, въпросче към теб - вярно ли кораба "Радецки" прави турове в съботите?! Четох някъде, ама newsm78 Много ми се ще да повозя децата на него...
Е, драснете по някой ред!

# 431
Янче, имаше такова нещо,но ще трябва да погледна и да се обадя!
Ще се радвам да ми гостувате Hug,само да сме здравички Praynig

# 432
Привет сладурки  Hug Hug Hug
Оредяли са тук редицита, а пък аз във фейса изобщо не намирам време да ви нагледам  Confused Надявам се предстоящото лошо време да ни събере отново тук  Hug
Аз да ви се оплача - днес с неистов рев се оставихме за първи път в новата детска градина и ми е много тъжно  Cry очаквах рев, но Йони надмина очакванията ми... говорим си за ДГ от много време и вече се беше примирил, че ще ходи, но днес до последно искаше да ме примоли да си го взема - само повтаряше аз да ходя на работа, а баба щяла да го гледа  Cry мъчна работа... дано скоро свикне и да не се разболяваме често и сериозно  Praynig
Пожелавам здраве и бърза адаптация на всички градинарачета тази година  Hug

Целувки   bouquet

# 433
Дейзи  Hug - оредяли или не редиците, аз всеки ден си наглеждам дали няма някой нов пост
Дано Йоани бързо привикне към новата ДГ и групичка, и най-вече да е здрав ви пожелавам.
Ние сме добре засега, с мрънкане и рев всяка сутрин ходим на яслата, както и с пазарлъци че отиваме на работа и т н , ама рев или не, нямам друг избор.
Аз си дремя тука на работата, примем по някоко гражданина на ден, скарвам се съответно със същите няколко  Laughing за да  ми минава по бързо деня и така, все една и съща при нас.

# 434
  • София
Стига с тия кафета, една бира от мен  Mr. Green

Радвам се че все пак има писания  Peace

Общи условия

Активация на акаунт