При нас нищо интересно. Баща му го изведе малко, че видя, че е заплашен от смачкване и така ...
много скучна работа в него, то няма кой да напсуваш, с извинение - празен, празен... Някой каза, че бил най-новия, ама нещо ... Не че аз си падам много по МОЛ-овете - напротив, яд ме е, че не отидох с колегите на кино, а се водих с колежките по магазините 
добре, че ти е харесала командировката. Наистина е хубаво да се откъснеш... и на мен ми предстои подобна командировка, но отсега ми се е свило сърцета в какъв момент ще ме свари
явно някои дечица наистина трудно свикват, дано поне сте здравички.... сигурна съм, че ще дойде ден, когато и уикендите ще плачат за градината 
съжалявам, сигурно вече си споделила, но аз така се откъснах тук и не съм много в час

а една приятелка,като ме притесни,че трябвало да искам максимално изтъняване на стъклата,че заради високия диоптър щели да й тежът и да я боли глвичката евентуално и направо ми се дорева! Дано да не е истина,обждах се във оптиката и уж ме успокоиха,че понеже очилцата са по-малки( в смисъл детски), били изрязани доста стъклата, а и евентуално като ходим януари,може да го е свалила( дай боже
) и да се сменят стъклата! Абе,дано да ги носи,че е толкова опъка моята маймунка,че нерви не ми останаха вече!

Ще си ги носи Бубата, ще видиш. 

надявам се всички са добре
Може и да е повръщал, щото са му прали пижамата, ама от както съм го взела - нищо му няма, вече 2 часа. Яде си, пи си, ака си - нормално, сега беснеят с кака му, весел си е 
Има нещо друго - ние го взимаме последен в 17,40ч, другите деца, най-много някое към 17ч да го вземат, всички останали още в 16,30 си ги прибират и те стоят заради нас само, даже ми го свалят облечен на партера и те облечени - направо си тръгваме, а те заключват сградата. Та ММ си мисли, че само ме вкарват във филми, на детето нищо му няма, само да си тръгнат в петък по-рано... Ако е така, ще ги ....

, носите ли очилцата?!
Пак сме болни, пак сме на АБ, пак буха като магаре и вече ми ПИСНААА! Скоро няма да го пускам май на ясла. И педката каза, че с тоя негов имунитет хич не е за там.... Ми то хубаво, ама аз така скоро няма да мога да си търся работа. Няма кой да ми го гледа....