Дядо Коледа на прага чака, ФЕВРУАРЧЕ с подарък да зарадва!

• 57 980
  • 560
  •   1
Отговори
# 435
За бирата си трябва и мезе подобаващо:

Mr. Green

При нас нищо интересно. Баща му го изведе малко, че видя, че е заплашен от смачкване и така ...

# 436
Два дена ме няма и сте изписали света...
Бях на първата си командировка, от както се върнах на работа - 2 дни в София и едва успях да видя 1 МОЛ - някакъв си Парадайз, ама то... newsm78 много скучна работа в него, то няма кой да напсуваш, с извинение - празен, празен... Някой каза, че бил най-новия,  ама нещо ... Не че аз си падам много по МОЛ-овете - напротив, яд ме е, че не отидох с колегите на кино, а се водих с колежките по магазините hahaha
ММ се е справил подобаващо през тези 2 дена с децата, абе добре си е така, да се откъснеш за малко...
Дано Йоани свикне бързо с ДГ и най-важното - дано да няма болести!!! Последното важи за всички дечица и за майките им, разбира се.
Скапана съм, щот и шофирах с личната си кола, че "служебни за жените няма", а ние 3 колежки от нашия край, абе... аман от мъжка власт!!! Очите ми са на понички, че и курса на компютри, абе... Да не ви се оплаквам, добре беше.
Взимам си от биричката и мезето и ви пожелавам страхотни почивни дни!!!

# 437
  • София
Здравейте момичета,

дойде ред и аз да драсна два реда.
При нас нищо ново, продължаваме да се надяваме за място в ясла, продължавам да търся работа - за сега резултат никакъв.
Изкарахме прекрасно лято на вилата, отрази ни се много добре и на двете.
Вече сме си вкъщи и е скука, самички по цял ден.

# 438
Йо-хо-хо... дайте и една бутилка ром, че с този кучи студ навън.... бррр

Аз се поизгубих пак, че се вкарахме в първия филм от сериала - Градински вируси и екстри... Взехме и приза за най-бързо разсополивило се дете - изкарахме само два непълни дни и вече бяхме на опашката в аптеката... Сега Йони е добре вече, но с таткото се чудехме какви еквилибристики да правим тази седмица, че помагачите ни и те се натръшнаха от същия вирус, а и двамата не можехме да отстъстваме от работа... голяма сага ви казвам... добре че, колегите са ми разбрани, та работех по половин ден и се нагласяхме някак си. Следващата серия от филма предстои другата седмица като го пусна пак на градина и от сега не ми се мисли какви ще ги съчиняваме... абе, да има оправяне и бързо и лесно да ни се разминават болестите, пък другото все ще го натъкмим някак си  Rolling Eyes
Ятце  Hug добре, че ти е харесала командировката. Наистина е хубаво да се откъснеш... и на мен ми предстои подобна командировка, но отсега ми се е свило сърцета в какъв момент ще ме свари  Confused
Бобчо от кога къдрокоската ходи на ДГ  newsm78 явно някои дечица наистина трудно свикват, дано поне сте здравички.... сигурна съм, че ще дойде ден, когато и уикендите ще плачат за градината Crazy
Пчеличке Бобо ходи ли на градина  newsm78 съжалявам, сигурно вече си споделила, но аз така се откъснах тук и не съм много в час  Embarassed
Рени, Йоанка  Hug Hug

Уфф, скапа ни се нета... дано успея да публикувам:roll:

Копвам си от вчера поста и едно допълнение

Чухме се със Надето преди минути и ме помоли да предам, че са минали на очен преглед за Бубето, на който без разширяване на зеницата излизат отново високи диоптри. Сега цяла седмица ще разширяват зениците с капки и на 11 октомври отново са при доктора за да уточнят окончателните стойности и да поръчват очила. За съжаление са си забравили зарядното на компа и няма да може да влиза в нета цяла седмица, тъй като ще са в Златоград. Който може да пише за това във фейса, че нямам достъп в момента...
Съжалявам, че така телеграфно, но съм на работа и се правя, че обслужвам клиенти....

# 439
Една седмица никой не пише, та реших аз да взема да драсна някой ред.
Дейзи, дали Надето вече има новини за окончателната диагноза за диоптрите, вчера трябва да са минали на прегледа newsm78
Ние сме добре, слава богу - здрави, засега, не смея и да се похваля, че идва времето на вирусите, сополите, кашлиците... Дано тази година да сме по-устойчиви, пожелавам го на всички дечица, пък и на майките и татковците!
Ежедневието ни е завъртяло - един на училище, друг на ясла, ние - на работа, аз се опитвам да съвместя и на народни танци да ходя, малко ми е трудно, но ще се мъча да съм редовна. И така я караме.
Драснете по някой ред с новинка, че аз продължавам да обичам да си чета и пиша във форума... Heart Eyes

# 440
Хайде да се разпиша и аз, заради Дейзи  Янчето  Hug
Ние бяхме болни първо с ММ, съответно после и Радосветка, та тя една седмица не ходи на ясла, ама сега преди мако я изпратих. На мен днес ми е почивен ден, че в събота бях на работа, та затова имам и време да ви понагледам замалко докато си пия кафето.
Хайде и на вас по едно да сипя и да бягам по задачки

Хубав ден и седмица на всичк и се отбивайте по-честичко тук  Hug

# 441
Ей ме на Hug
Янче, потвърди се диоптъра и на двете очи е 5,50 и това на апарата, през който си подлагаш брадичката и гледаш! Слава богу беше спокойна ,а сестрата беше много мила и добричка и я предразположи и разгеле зяпа там през "бинокълчето",беше й интересно и така! Очилцата ми се обадиха че са й готови  и са ги изпратили,отчакваме ги утре! Не ми се мисли как ще бъде с тези лупи,че доктора й изписа максимално високи диоптри по 5 за всяко оченце Sad а една приятелка,като ме притесни,че трябвало да искам максимално изтъняване на стъклата,че заради високия диоптър щели да й тежът и да я боли глвичката евентуално и направо ми се дорева! Дано да не е истина,обждах се във оптиката и уж ме успокоиха,че понеже очилцата са по-малки( в смисъл детски), били изрязани доста стъклата, а и евентуално като ходим януари,може да го е свалила( дай боже Praynig) и да се сменят стъклата! Абе,дано да ги носи,че е толкова опъка моята маймунка,че нерви не ми останаха вече!
Незнам вашите дечица как са,но това чудо едвам го изтрайвам вече, пълен бойкот е на всичко,обличане събличане, хранене,  и като ми каже Ама защооооо Twisted Evil,а да не ви разправям как се държи със батко си, нищичко му не дава, иска залъка от устата да му вземе ooooh!
Хайде стигава ви викам,че съвсем ще ви откажа да влизате тук Mr. Green

Адиии,ако чете тук да смени заглавието че Пролетта отдавна мина и замина вече Laughing
До скоро милички Hug

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 15:50 от nadejdata

# 442
  • София
Добро ви утро. По едно кафенце и айде на работа  Mr. Green

Докато изчаквам началото на работния ден чета кулинарни рецепти и се оказа, че сос Болонезе дето мисля че правя не е това хихи колко съм залюхана...

# 443
Понаминава и Ади оттук,
вкъщи съм си с двете деца. Малкия ходи една седмица на ясла и пак е болен, днеска си го оставих да видим до къде ще е я докараме. По предната седмица бяхме на АБ и инжекции... ooooh!
Баткото пък лепна гъбички от една котка и сега и него лекуваме. Че в косата са гадините и сега ходи като Слави Трифонов  Mr. Green

Наде, дано януари свалите очилата  Hug Ще си ги носи Бубата, ще видиш.  Hug
Венци е същия звяр, казах аз във Фейса  Laughing
Бобчо, айде дано вие издържите повече на яслата, след боледуването! Peace

Дайте предложение за заглавие и ще го сменя! Ама викам да се понапънем и да я изпишем вече таз темичка Heart Eyes

# 444
Е защо да сменяме заглавието, спокойно ще си изкараме с него до следващата пролет... Mr. Green Майтапа настрана, ама наистина е така...леко ми става понякога носталгично за времената, в които се скъсвахме да пишем тук/включая и аз, и аз все по-рядко се вясвам/, изписвахме тема за отрицателно време...аз лично нямам логично обяснение защо не пиша, не съм работеща да кажеш, да не ми стига време, ама с фейса някак ще се повторя, ако и тука захвана да пиша как сме, що сме, то не че толкова нови неща има де, преди зъбчета, думички, захранване - по-има за какво да си чешем езиците, а сега... Sunglasses надявам се всички са добре  Peace Hug

# 445
Между другото случайно надникнах при януарските мами, тяхната темичка е започната а 22-ри септемрви и за няма и месец са на 16-та страничка, евала им правя, пишат си значи  Grinning

# 446
Верно требва да се напънем и да я изпишем темата..
Ето, аз почвам - естествено ще се оплаквам. Днес както си седяхме с колежките в офиса на клю-клю и се оплаквахме, колко не ни се работи в петък следобяд и колко ни мързи и както си беше спокойно и лежерно, ми звънна телефона - сестрата от яслата. Явор бил повръщал на обяд и в 15ч пак, да съм си го взела. Сви ми се сърцето, какво ли му е, а съм без кола, ММ дава заявки - не може, та с един колега си го прибрах и newsm78 Може и да е повръщал, щото са му прали пижамата, ама от както съм го взела - нищо му няма, вече 2 часа. Яде си, пи си, ака си - нормално, сега беснеят с кака му, весел си е newsm78
За втори път ми се случва тая сестра да ни звъни в петък следобяд с някакви оплаквания на Явор, които после не се проявяват у дома newsm78 Има нещо друго - ние го взимаме последен в 17,40ч, другите деца, най-много някое към 17ч да го вземат, всички останали още в 16,30 си ги прибират и те стоят заради нас само, даже ми го свалят облечен на партера и те облечени - направо си тръгваме, а те заключват сградата. Та ММ си мисли, че само ме вкарват във филми, на детето нищо му няма, само да си тръгнат в петък по-рано... Ако е така, ще ги .... #Cussing out #2gunfire #Cussing out
Е, оплаках се Laughing
Наде Hug, носите ли очилцата?!
Миленче, ще обсъждаме номерцата, дето ни спрягат малчовците - сигурна съм, че са пълни с изненади всичките.

# 447
Айде и аз да спомогна за изписването с оплакване! #Cussing out Пак сме болни, пак сме на АБ, пак буха като магаре и вече ми ПИСНААА! Скоро няма да го пускам май на ясла. И педката каза, че с тоя негов имунитет хич не е за там.... Ми то хубаво, ама аз така скоро няма да мога да си търся работа. Няма кой да ми го гледа....
Наде, давай снимка на Бубата с очилата!  Heart Eyes

# 448
Само телеграфно да кажа - на мъника нищо му няма - ни повръща, ни разстройство, яде, пие, ака нормално, на тая сестра ще и .....

# 449

Общи условия

Активация на акаунт