Дядо Коледа на прага чака, ФЕВРУАРЧЕ с подарък да зарадва!

• 57 973
  • 560
  •   1
Отговори
# 450
 Hug

виждам леко раздвижване тук, което много ме зарадва Simple Smile

Ади, дано скоро преминат всички болести и гадости при вас, Венци да закрепне и да тръгне на ясла, а ти да си намериш хубава работа  Hug

Янче, я им тегли по една бърза на тия смотанячки  #Cussing out #2gunfire , знам какво ти е, тъй като и аз бх в същата ситуация преди 2 седмици, само че при нас проблема е че не иска да спи, затова звънят в петък в 12 часа....ами много кашля, ела да си я вземеш ако можеш  #2gunfire А иначе ми викат, че щели да я наказват, задето не спяла и будела и другите деца.

Наде, чакаме да кажеш как е Борянка с очките, свикна ли с тях, носи ли ги, казва ли че вижда по добре. И през януари като идете се нсдявам диоптера да е много по слаб  Hug

Тия дето склоро не са се вясвали тук, да вземат да ударят по едно рамо за изписване на темата, че сигурно скоро ще ни я затворят поради ниска активност.....   bowuu

Аз няколко седмици работя в събота и почивам в понеделник, ама то каква почивка братко мили - днес прозорци ще бърша  Sick
Ради я заведох на яслата, после минах да си пусна млако изследвания през лабораторията и сега се подмотавам напред назад, ама няма замърдане, днес ще се чисти  newsm28 newsm75 newsm79

Довечера сме и на детски рд, Радосвета не е много ентусиазирана, тъй като момиченцето, което ни кани е голям темерут с извинение и не общува с никой, ама нямаме избор - ще идем да не се сърдят, пък ако не ни хареса ще се върнем бързичко  Wink

Хайде хубав ден мацки и успешна седмица на всички   love001

П.С. Брей, минахме на 31-ва стр

# 451
  • София
Айде и аз тук да ударя едно рамо  bowuu
Какви са тия средновековни методи бре, наказание че не спи?! Нямат ли зала за игра, който не спи да играе за да не пречи на другите? луди хора еййй

# 452
  • София
Здравейте,

днес сме за първи път на ясла за цял ден. Сутринта много плака Весето, стоях 30 мин с нея там. Сега от напрежение ме боли главата. Чудя се - ще свикне ли изобщо?
Дали ще иска да спи на обяд с другите деца? Надявам се няма да има наказания ако не иска!
Гледам си обявите в джобса без резултат обаче.

На болните желая скорошно оздравяване.

# 453
Четири поста за един ден!!! Това си е постижение, нямаше как да пропусна и да не се разпиша.
Бобчо, на тази сестра ще и се върне тъпкано още този петък - в 17.55ч. ще отида да го взема. Не стига, че като го взимам те вече са го облекли, обули и свалили на партера, което според мен не е редно!?!
Рени, дано всичко е било наред днес с вас и да е минала добре яслата!
Наде, дай инфо как сте?!!! Свиквате ли с очилцата?!!
Е, това от мен.
Нека седмицата започне!

# 454
  • София
Добро утро  kaffeetrmker_2

днес пак се разделихме с плач в яслата. Вчера деня е минал добре, не е яла, играла е с децата и е спала на обяд. Днес ще видим как ще бъде.

# 455
Eeee няма как и аз да не се отчита при това раздвижване тук  Party

Ади  Hug много добре те разбирам, мила... и ние сме така... днес Йоани е за първи път на ДГ от две седмици, през които изкарахме върлуващия грип + поредния бронхо спазъм, с който отново се ошашкахме  Cry Бабата и дядото вече съвсем изнемогват и не може постоянно да го гледат, а и в днешно време не можем да си позволим много да отсъстваме от работа... Ситуацията е повече от патова и те разбирам в каква безизходица се намираш. Трудно е да постигнем баланс и да преценим правилно кое е най-добре за детето и това да се вмества и в нашите планове за професионална реализация. Дано бързо намериш решението за вашата ситуация.
С мъжо скоро точно това си коментирахме и така и не успяхме да отсечем кое е най-правилното решение сега. Йоани трудно свиква в градината... плаче сутрин и са големи уговорки, докато се оставим. Жално-жално гледа баба си, сърди се на нас, но пък през деня в градината е спокоен и което е по-важно за мен - храни се пълноценно! Положително е и, че го занимават през целия ден с подходящи за неговата възраст игри, ходят на театър, учат се да рисуват и да познават буквите и цифрите... изобщо съм много доволна от леличките там. С баба си по цял ден гледат филмчета  Confused а пък мен постоянно ме врънка да го водя да кара колело или пък да се катери по някакви ужасяващи соц катерушки  Rolling Eyes Другата страна на медала са вирусите, разбира се - миналата година след втори бронхо спазъм го спрях от яслата, тази година успяхме да устискаме 1 месец и пак ми направи криза, която слава богу по-бързо овладяхме, но пък е факт!!! Просто незнам какво да правя... Ако отново го спра от ДГ, изобщо не се виждам напролет как ще се придумвам да тръгне отново... той отсега се пазари с леля си или с баба си за да го гледат... познавам си детето добре и мисля, че ако изчакаме още малко ще му е по-трудно да свикне. Всяка вечер след ДГ разказва какво са правили, споделя че му е било хубаво, че е спал, обещава че на следващия ден пак ще ходи, но сутрин настава драма  Rolling Eyes уффффф, дано мине!
То пък и аз какъв ферман написах...
Другото, което исках да споделя е че почваме курс с бронховаксом за подсилване. Друг някой ползвал ли е? А някой да има впечатления от Умкалор?
Рени успех с намирането на работа  Hug и дано малката сладурка бързо свикне  Hug

Целувки на всички - малки и големи  Hug

# 456
Ех, че приятно да има какво да четеш и въвфорума.... Hug
Дейзи, няма как да избегнем вирусите, но аз съм на мнение, че в детските им е по-добре за развитието, стига да не стигат до крайности с болестите...
Явката също правеше спазми, нали затова го водихме на Сандански - да диша хубавия им въздух, а и започнахме курс с едни прахчета, които според нашето педи, дават резултат - Сингулар. Пием ги вече втори месец - вечер, преди лягана, всяка вечер... не, няма се хваля, че..., но разпитай за тях, друго не пием.
Рени, как отидохте днес на ясла?

# 457
Тук сме но ми е смотано нещо,ама кога ли не ми е било!
Благодаря че ни мислите Hug

Борянка учудващо за мен свикна много бързо с очилцата и ги сваля сам вечер,когато вече й писне,но явно си вижда с тях и ги търпи милата ми палава маймунка!
Слагаме й едни стоперчета зад ушенцата,иначе леко й се смъкват на нослето,но свикна й със тях и вече почти не ги сваля, но като ги "захвърли" някъде,където й падне и съм в паника да не ги настъпим  ooooh!

Иначе си е все толкова дива и дразнеща,спрямо брат й,ама кво да я правя Незнам Thinking
От понеделник пак е на градинка и днес съм решила да я оставя да спи там да видим дали Камилата или камиларя Laughing (до сега не е спала там и ми е малко спечено и очаквам всеки момент да ми се обадят,но дано да спи Praynig)
Иначе не мрънка почти,като я водя, само като й кажа колко е интересно там и че в къщи няма какво да прави и уж се съгласява и започва да нарежда :
- Колко е интересно там... децата разхвърлят,а аз помагам на госпожата да подрежда Laughing
Аз:
- еее само ти ли помагаш на госпожата,бе мамо и тя:
- и другите деца Laughing
Да върви там и да е сред себеподобни,че не ми издържат нервичките напоследък Rolling Eyes
Лошото е че след последното боледуване(първо след ходене на градинка преди 1 месец) започна да се напишква при следобедния сън,а това не й се беше случвало от както бяхме махнали памперса за сън,т.е. от Януари newsm78

Иначе неотстъпва с яденето диването,сутрин не яде там и затова вече 2 дена иска вкъщи да си хапне няколко залъка и да пие чаша с ПМ,а вчера на обяд е яла да не повярваш само пиле с ориз (а предния ден хляб и торта от РД на детенце),ще видим слеобяд дали е яла Praynig

Другооо че синът ми пак е болен от поредния вирус и е със Т и почти не яде,само на препечен хляб кара,но се надявам скоро да се оправя,че немога да се справям професионално с преподаването на уроци Blush за 5 клас, ей голяма гадост, ще ги побъркат тия дечурлига ooooh!. добре че свекърите се занимават със него поне със ученето!

Сега  да кажа и за вас по нещичко Laughing
Рени, Ади, дано скоро да си намериМ работа,че и аз съм на същото дередже,направо ми омръзна само да искам от ММ и да съм зависима,а на хоризонта няма нищооо още по малко че и в малкия град си е направо чудо,ако пъкне нещо подходящо Crossing Arms
Янче, тия госпожи вашите са направо за убиване, може ли така да шашкат родителите, я се оплачи на директорката Naughty
Дейзии, милият Йоани, но моите наблюдения са че момченцата по-трудно свикват или от тези които познавам и са около мен, всичките ревът много продължително време ,та даже и вечер,а и синът ми беше така...
Да вземе вече да свиква викам и да не боледуват тия дребосъци Praynig Hug
Бобчо и при вас с тия лелки май не върви, кви са тези хора бе... очаквайте скоро включване и от мен Laughing
Да нацелуваш Къдравелка ,хубавелка и го давай по-лежерно със прозорците Laughing Hug

Айдеее стана ферман,ама да има кво да си четете, пък и всички,които ми четът публикациите Wink

# 458
  • София
Добър ви ден момичета-кокичета,

днес отидохме почти без плач, имаше малко мрънкане но това не го броя.
Много ме притеснява факта, че Веси не иска да пишка в градината и стиска цял ден. Не иска и да яде, не знам какво да направя за да премине тази серия.
Аз днес се отписах от НОИ и отидох да си подам Декларация №7 за осигуровките, оказа се, че НОИ от 1 Септември ми е спрял здравното осигуряване а не от 25 до когато бях регистрирана, та се изръсих непредвидено за 1 месец да се осигуря.

С работата не знам как ще се оправяме момичета, не само в малкия град но и в големия е трудно когато имаш малко дете, работодателите го приемат за престъпление явно?

На всички деца пожелавам здраве и бърза адаптация в градините, на мамите доходоносна работа Simple Smile

# 459
 Hug Hug Hug за всички, които се разписаха тези дни

ние сме си вкъщи БОЛНИ.... с аб, вентолин и хюмекс.... Аман вече  #Cussing out , цяла нощ Радосвета беше с Т и кашля без спирка....

# 460
Ох, защо пак тези болести...
Бобчо, дано бързо да ви мине!!!
Аз пък като дойде петък и вече имам страхова невроза - само си поглеждам телефона, да не звънне сестрата от яслата...

# 461
Ятце и аз днес съм на педал  ooooh!
Бобчо ужасТТТТ  Tired бързо да се стабилизирате. Прегръдки на къдрокоска и да оздравява скоростно.
Рени просто нямам думи за тази парадоксалната българска история със здравното осигуряване! Когато е безработен човек, но с право на обезщетение от борсата ти поемат здравните, след което вече когато нямаш никакви доходи се оправяш сам и изобщо не ми е ясно как хората се осигуряват  Tired Дано Веси се отпусне вече да се храни в градината, че да ти е по-спокойно  Hug
Наде браво на нашата умница, че си носи очилцата. Дано следващия очен преглед покаже подобрение  Hug Как е баткото? Тези вируси, верно ще ни уморят.
Ятце чувала съм за този Сингулер, но ми се струва от тежката артилерия... ама кой знае  newsm78 тук в Смолян е някакъв кошмар да ти направят качествена консултация и съвсем съм се спекла... ще направим сега този курс от 10 дена с Бронховаксома, да видим дали ще му понесе, пък по нататък ще го мислим...

Целувки на всички  Hug

# 462
Бобчо  Hug аман вече.
Ние още си допиваме АБ. Следобед сме при педката да видим, каква сме я свършили. Следващата седмица със сигурност пропускаме, за по-следващата ще си помисля. Може направо да го пусна , като пусна и батко му. Че нали и той си е вкъщи вече цял месец, заради гъбички от котка. Още не сме ги уморили гадините  #Cussing out
Дейзи, аз давах на Венци Бронховаксом. След първия прием, първата година, ми се стори че имаше ефект, понеже изкара по-леко зимата. Ама сега последния прием беше Септември и не виждам никакъв ефект.Дано при вас е положителен ефекта.
Ятзе, дано този петък пропуснат да те викнат  Mr. Green

# 463
Здравейте,бихте ли подкрепили моето съкровище? Simple Smile
https://www.facebook.com/nai.foto.dete?sk=app_314315191998306&app_data=548

# 464
Хайде на Съботното кафенцеее Hug

Мале,Бобчо
като те чета и настръхвам,защото и Борянка се обажда да подкашля и незнам какво да я правя,но работата не отива на добре,защото имахме бактерия в носа преди 1 седмица и явно не се повлия от капките за нос със Гентамицин и ме е страх че е започнало да слиза надолу и да не направи беля, а ММ вика че и да я заведем на лекар ще й кажат че няма нищо, а обикновенно втасва в събота следобяд Sad,а лекар след това няма и аз като Дейзи треперя,ако недай си боже се случи нещо накъде да хващам ooooh!,много кофти така...
Чудя се дали АЦЦ сиропче или прахче ще помогне, защото от време на време само се обажда,но е влажна,а и ММ започва вируса на баткото със гърло  и съвсемм...
Аман от болести!
ДАейзи и аз едно време пих Бромховаксома,но заедно със други имунностимуланти предписани по схема от Имунолог и имаше ефект! Дано и при вас даде ефект Praynig Hug
Ади,ако можеш на баткото да му даваш да пие Бирена мая,на мен само това имам чувството че ми помогна и нещо имунностимулиращо,но питай и лекар за бирената мая,дали могат да я пият дечица Peace Hug
Янче,какво стана newsm78
Ставамм
Хубав ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт