виждам леко раздвижване тук, което много ме зарадва

Ади, дано скоро преминат всички болести и гадости при вас, Венци да закрепне и да тръгне на ясла, а ти да си намериш хубава работа

Янче, я им тегли по една бърза на тия смотанячки
, знам какво ти е, тъй като и аз бх в същата ситуация преди 2 седмици, само че при нас проблема е че не иска да спи, затова звънят в петък в 12 часа....ами много кашля, ела да си я вземеш ако можеш
А иначе ми викат, че щели да я наказват, задето не спяла и будела и другите деца.Наде, чакаме да кажеш как е Борянка с очките, свикна ли с тях, носи ли ги, казва ли че вижда по добре. И през януари като идете се нсдявам диоптера да е много по слаб

Тия дето склоро не са се вясвали тук, да вземат да ударят по едно рамо за изписване на темата, че сигурно скоро ще ни я затворят поради ниска активност.....

Аз няколко седмици работя в събота и почивам в понеделник, ама то каква почивка братко мили - днес прозорци ще бърша
Ради я заведох на яслата, после минах да си пусна млако изследвания през лабораторията и сега се подмотавам напред назад, ама няма замърдане, днес ще се чисти

Довечера сме и на детски рд, Радосвета не е много ентусиазирана, тъй като момиченцето, което ни кани е голям темерут с извинение и не общува с никой, ама нямаме избор - ще идем да не се сърдят, пък ако не ни хареса ще се върнем бързичко

Хайде хубав ден мацки и успешна седмица на всички

П.С. Брей, минахме на 31-ва стр

Бабата и дядото вече съвсем изнемогват и не може постоянно да го гледат, а и в днешно време не можем да си позволим много да отсъстваме от работа... Ситуацията е повече от патова и те разбирам в каква безизходица се намираш. Трудно е да постигнем баланс и да преценим правилно кое е най-добре за детето и това да се вмества и в нашите планове за професионална реализация. Дано бързо намериш решението за вашата ситуация.

)
за 5 клас, ей голяма гадост, ще ги побъркат тия дечурлига 

бързо да се стабилизирате. Прегръдки на къдрокоска и да оздравява скоростно.
,а лекар след това няма и аз като Дейзи треперя,ако недай си боже се случи нещо накъде да хващам