Дядо Коледа на прага чака, ФЕВРУАРЧЕ с подарък да зарадва!

• 57 971
  • 560
  •   1
Отговори
# 465
Наде,  Hug ще питам за бирената мая. Може пък да има ефект. Те по тялото почти изчезнаха, ама това първото и голямото в главата, още не минава! И хапчета пием и мажем и скубем космите  ooooh! Дано не се разболее Бубаа

Ятце, имаше ли обаждане вчера?

# 466
Пу пу пу, никой не звъня, но аз си бях под напрежение, което не ме отпусна и след като го прибрахме, а бяхме уговорили свекърва ми да ги гледа през уикенда... Та, докато не пристигнахме на село стомаха си ми беше все свит, оставихме ги снощи и този уикенд сме сами с ММ, отдаваме се основно на мързелуване. Забравила съм какво е Нищо да не правиш и за Нищо да не мислиш...
Наде, оправяйте си!!! Hug
Ади,  това с гъбичките от котка, особено в косата е много досадно и неприятно. Аз съм имала, но само на кожа и помня, че е много упорито. Дано се оправите скоро.

# 467
Чакайте аз пак да се разпиша.
Не ни се размина с нищо този уикенд - след двудневната почивка за мама и тати нощта срещу понеделника в 2ч. Явор се събуди, че го боли коремчето и повръща до 4ч. три пъти. Естествено вчера си беше у дома с майка ми, не е повръщал повече, не е вдигал температура, акал е веднъж - първо твърдо, после малко рядко и това си е. Отказа да яде, но не сме го и насилвали.
Тази сутрин се събуди с мисълта за папкане, яде си много хубаво, но си го оставих и днес, че да не му дадат в яслата нещо, което да му раздразни стомахчето - явно е, че е някаква храна била проблема, защото ако беше вируса, смятам повече да се е разстроил?!?
Както и да е, важното е, че вече е добре...

# 468
  • У дома... някъде
Здравейте майчета!Незнам дали ме помните,но тъй като се очертава да съм близо месец в къщи с Влади,реших да се разпиша тук.В неделя беше на площадката с баба си и резултата от падането около пясъчника е налице-счупена раменна става и гипс. CryСега ни чакат едни много дълги дни на гледане и възстановяване.
След малко отиваме пак в болницата,за да видят накъде е тръгнала работата,дали правилно е сложен гипса и евентуално отново рентген.Стискайте ни палци.

# 469
Ех, Валеее Cry Hug Hug Hug
Всичко ще се оправи мила Praynig, дано да минава бързичко и да зарастне правилно, а нали знаеш че ние сме тук и ще се моли за Влади за пълното му  възстановяване,а на теб кураж и влизай по-честичко да ни информираш и споделяш Peace Hug Praynig

Аз май се сдобих със Коксартроза и ми е едно тъпооо, боли ме ставата,днес бях на преглед и ми правиха снимка,изписами лекарства за към 100 лв,които аз нямам и не искам и да купувам,защото от сега ли да започвам слекарства,ами като свършат... ще търся други методи на лечние!
Борянка не беше акала 4 дена и днес след много мъки и клизма се изака и така плакахме,толкова ме е страх да не се повиши диоптъра й от тези напъни,де да знам Confused
Хайде и аз се оплаках да му се невиди Crossing Arms
Янче,как е Явката,Бобчо- Ради как е,оправя ли се вече Praynig Praynig Praynig
Целувам ви милички,отивам да лягам че ми е криво Confused

# 470
  • У дома... някъде
Наде  Hug.Не действат ли плодовете като круши и сливи на Борянка,за да не се напъва.Не вярвам да се увеличи диоптъра от напъването,ама все пак не съм много веща.А за лекарствата които са ти изписали нистина са много паричките,но дават ли някаква гаранция,че ще имат ефект?

Наистина все по-често се замислям,че по важното от здравето няма!Ние си минахме прегледа,после сме другата седмица отново на преглед,следят да не се размества гипса и как е рамото,дали има отток и болка,снимки не правят за сега.Издадоха ми болничен за 1 месец от орт.комисия и след това може би ще го продължат.Добре,че поне засега няма да имам проблеми на работа,заради дългото отсъствие.

И честит празник на народните будители!

# 471
  • София
Благодаря! Wink
И от мен честит празник на всички будители!! (Не е нужно да си преподавател официално, за да си будител...! Peace)

Здравейте, скъпи приятелки! Hug  Знам, че изчезнах тотално, но не съм спирала да си мисля за вас, а това , че има много за разправяне и твърде малко време, само ми пречеше да се завърна...
Ще се опитам да наваксам поне криво-ляво. Дано сте добре...! Виждам пак здравословни проблеми нещо...
Моите и двете са здрави сега - ходим на училище и детска градина и работа накуп всяка сутрин (нали съм в училище и аз) и само 1 болест изкараха септември края и това беше май... Ставам в 5:30 сутрин, после на училище с тях и ги карам след работа и съм претрепана вече - а Али се буди всяка нощ откак е на ДГ...!!! #Crazy Вече не издържам. Изчезнах лятото, защото у нас настана хаос, тъй като майката на Иво съвсем се влоши след операцията от тумора на мозъка и почина в хоспис около месец по-късно, а после Иво се преби на брейк *(явно от нерви и избушване) и го оперираха и ми се разказа играта на Драгалевци с децата и него на патерици... В един момент майка взе Дария на море поне, та това беше по-добре, но вкъщи пак си беше лудница, а и Иво си загуби работата (макар и временна беше от помощ...) и въобще....  ooooh! Mr. Green Joy
Сега всички сме здрави и весели като цяло, а Иво си продава наследството в Люлин (което не е най-разумното, но....) и ще връща всичките ни купища заеми и дано най-после завърши НБУ. Още един супер удар лятото беше, че го спряха от защита заради поредната неуредица в тъпия им университет - машина за пари!
Бъдете здрави и щастливи, мили момичета!!
А - и Happy Halloween!!!! за вчера / снощи! Ние празнувахме като луди в училище!! Flowers Jack O Lantern Flowers Jack O Lantern Flowers Jack O Lantern Flowers Jack O Lantern af Misc Ghost Misc Ghost newsm36 newsm36 ukliam1 ukliam1 #Milti #Milti

# 472
Илиянка, съболезнования за свекърва ти ... Flowers Rose Въпреки всичко струпало ти се , отново звучиш супер позитивно, браво за което   bouquet

# 473
  • София
Благодаря, Миленка! Grinning Всъщност, кат станат много гадостите, то ти направо става смешно накрая! Mr. Green

Да споделя нещо - Али имаше куп гъбички на крачетата и се лекуваме само с хомеопатката и пробиотици и засега има уж ефект! Лятото се побърках с дерматоложката - направо й се беше излющила кожата , а после пак всичко почна отново!
И още нещо - като чета за ясли и ДГ се сещам - ако има хора от София и Младост 2 им е удобно и ви трябва частна детска градина, елате в нашата детска градина. По-скъпо е от държавна, но цените са по-ниски от другите частни градини в София (доколкото знам поне). Peace При нас няма наказания, нито някакво насилие и са по 10-14 деца в група. Съответно и по-рядко боледуват!

# 474
Илиянче, съжалявам за всичките мъки и страдания, които сте изживяли това лято Sad
Важното обаче е, че наистина звучиш позитивно и духа ти е на 6 сега. Вярвам, че ще излезете от тунела - светлината се вижда!!! Радвам се, че децата са добре!
При нас какво от последните дни - Явката си ходи на ясла последните три дни от седмицата, но аз в петък бях зле, даже следобяд не ходих и на работа, че много ме болеше стомах, имах и лека температура, ужасно лошо ми беше, явно е вирус и при всеки различно се проявява. Днес уж съм по-добре, само дето май в бъбреците леко ме удря, но засега болката е търпима, ще пия повече течности и дано ми се размине... Явор пък от снощи кашля, нали вчера го водихме при педи за направление за кръв и урина-исках да му пусна за всеки случай, та доки му удари една слушалка, каза че всичко е наред и... тази нощ започна да кашля и му се сгъстиха сополите май, та...
И така...

# 475
  • София
Здрасти пак! Simple Smile
Кофти работа, Янче.... ! Дано минете само с кашлица и сополи без нищо повече... Peace
Аз вчера нещо май се изхвърлих, че сме весели, защото днес съм много зле и се скапахме всички вкъщи (моето е заразно зло.....обикновено...)! Майка взе децата на театър, но и това свърши доста нервно накрая... - тя ги умее тези стресовите ситуации - където и каквото и да прави, все ще е с нерви и по трудния начин...
Много се нервирам на ММ и се разправяхме днес... Това с безработицата е голяма депресия и повод за разправии.... Особено, ако не ми се помага за домакинство, а аз и така съм грохнала заради това ранно ставане в 5:30 и заспивам като децата пред ТВ... Колко важен е сънят, да му се невиди...!! Никога не съм подозирала колко мога да изперкам, ако съм принудена да живея така... ooooh!
Ох, айде да не ви развалям имиджа за илюзорната Илиана...! У нас е ..... - Време за следобеден чай и вампирски сериали...! Twisted Evil

# 476
Хей, Илиянче, не обръщай другата страна - то нервите са навсякъде и аз се чудя понякога как още не съм изкукала #Crazy Особено с две деца, мъж, някоя баба и "добра" колежка, в съчетание с някое здравословно неразположение е равно на зло зелено човече Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy
Все си казвам - "Защо се ядосвам за глупости, които след половин час няма да помня, но за половин час ми съкръщават живота с два дни?!"
Още си точим сополи и покашляме - не е много, но има, дано си останем само с това...
Аз като не особено добра майка, не изведох и днес децата на въздух, а времето е прекрасно, но и у дома трябваше да свърша това онова и... то време за следобеден сън. Едва сега сколасах да сложа Явката да спи, дори вече заспа, а аз отивам да "пиша" домашно с каката по околен свят Laughing

# 477
  • София
Ооох, горката...! Sad Дано поне сте здрави!
Това с домашните ме хвърля в ужас....! Сега тепърва се почва при нас - нали сме подготвителен - но и сега е бреме... Уж обичали децата домашни, искали, били мотивирани.... Дрън-дрън! Confused Да видиш насила как се пишат букви на тази възраст! Само си късаме нервите и се пазарим и разправяме от петък до преди малко! Мноооого мразя да съм ангажирана с домашни и учене, защото ми напомня моето гадно детство и безкрайни задължения, стрес и насилие и не искам въобще да участвам в такива гадости! Като учител знам, че без домашни не става, но като родител съм против всякакъв товар! Sick
Ние бяхме навън малко, но без ММ като съм с 2те ми е трудно, защото Али е станала много независима и своенравна и не ходи по нас обикновено и пада голямо гонене - особено, ако тръгнем да се прибираме. А до вратата какви циркове ми прави.....!! #Crazy ooooh! Tired Не е истина! Откак тръгна на ДГ сигурно целият квартал знае кога влизаме и излизаме...
Вашите трудни ли са? При нас е очевиден бебешки пубертет...!! Sick

# 478
  • София
Време за чай...! Grinning

# 479
Мммммммммммммм............. апетитно!!!

Общи условия

Активация на акаунт