ще питам за бирената мая. Може пък да има ефект. Те по тялото почти изчезнаха, ама това първото и голямото в главата, още не минава! И хапчета пием и мажем и скубем космите
Дано не се разболее БубааЯтце, имаше ли обаждане вчера?

Сега ни чакат едни много дълги дни на гледане и възстановяване.

, дано да минава бързичко и да зарастне правилно, а нали знаеш че ние сме тук и ще се моли за Влади за пълното му възстановяване,а на теб кураж и влизай по-честичко да ни информираш и споделяш

.Не действат ли плодовете като круши и сливи на Борянка,за да не се напъва.Не вярвам да се увеличи диоптъра от напъването,ама все пак не съм много веща.А за лекарствата които са ти изписали нистина са много паричките,но дават ли някаква гаранция,че ще имат ефект?
)
Знам, че изчезнах тотално, но не съм спирала да си мисля за вас, а това , че има много за разправяне и твърде малко време, само ми пречеше да се завърна...
Вече не издържам. Изчезнах лятото, защото у нас настана хаос, тъй като майката на Иво съвсем се влоши след операцията от тумора на мозъка и почина в хоспис около месец по-късно, а после Иво се преби на брейк *(явно от нерви и избушване) и го оперираха и ми се разказа играта на Драгалевци с децата и него на патерици... В един момент майка взе Дария на море поне, та това беше по-добре, но вкъщи пак си беше лудница, а и Иво си загуби работата (макар и временна беше от помощ...) и въобще....

Всъщност, кат станат много гадостите, то ти направо става смешно накрая!
При нас няма наказания, нито някакво насилие и са по 10-14 деца в група. Съответно и по-рядко боледуват! 

Особено с две деца, мъж, някоя баба и "добра" колежка, в съчетание с някое здравословно неразположение е равно на зло зелено човече 
Дано поне сте здрави!
Не е истина! Откак тръгна на ДГ сигурно целият квартал знае кога влизаме и излизаме...