Дядо Коледа на прага чака, ФЕВРУАРЧЕ с подарък да зарадва!

• 57 952
  • 560
  •   1
Отговори
# 480
Ехоо, как сте милички?

Ние още се излежаваме от следобедния съм (в частност Радосвета)  Wink и аз се възползвам от това, че да драсна два реда.

Вале, как е Влади? Боли ли го, как се чувства с гипса? Дано бързо му зараства и да няма никакви последици   Hug

Аги, и при вас само тъжни неща са се скупчили, ама след всеки залез идва изгрева, не се отчайвам ТМ ще си намери работа и ще сте по-добре всички. А за недоспиването - знам какво ти е, хем аз ставам в 6.40 сутрин и вечер си лягам максимум в 10.30 - 11 часа и пак съм непълноценна до обяд, а следобяд пък хич не ме търсете - изкарвам го в прозявки и колежките само ме бъзикат  hahaha

Янче, това с домашните не звучи никак добре, ама трябва да се помага, не може иначе. Дано да си по добре вече и гадния вирус да не се връща при вас повече.

Конкретно за Радосвета да се оплача - 6 дни АБ Фоксеро, днес 5-ти ден АБ Зинат - кашлицата си продължава. Утре сутрин сме на преглед и дано поне хриповете да са изчезнали, че ще гръмна и лекарката и мен ще си гръмна. Писна ми през 10 дена болести. И междувременно да питам, вашите педита изписват ли някакви изследвания преди да предприемат драстичните мерки а АБ -то, че ние играем на налучкване...от този щом не и е минало за 5 дни, а вижте от тоя дали ще мине  #2gunfire , направо съм бясна. Ако при следващо разболяване(дано утре се окаже че сме оздравяли) ни натресе поредния антибиотик ще се разправям с нея, повече без изследвания - ПКК, антибиограми, секрети и т н няма да разреша да ни тъпче с отрови!

# 481
  • У дома... някъде
Здравейте  Hug
Влади е добре за сега,вече не казва да го боли ръката,не се спира и полудява доста у дома,а като излезем се разхождаме само и на някоя поляна да събира шишарки,защото няма как да играе на друго.Не си изразходва грам енергията и е доста буен и своенравен както и други писаха.

Агилея,и малкия откакто е на детска градина е много зле положението в къщи.Там твърдят че много слуша,но в момента в който го водя или вземам от градина е жива истерия и тръшкане. ShockedСутрин трудно става и може би за това е доста крив,но вечер пък не му се тръгва от там.Аз и баща му се караме като направи някоя пакост,той си се хили точно като това човече  Mr. Green и не ни взема на сериозно.

А каката също е подготвителна група,но у дома изключително рядко пише някакви домашни от сорта на букви или цифри.Тя по принцип си ги знае и дори понякога се опитва да чете сама,но дори и да не можеше забелязвам,че поне за сега определено има интерес към ученето,да видим до кога. Mr. Green
Бобчо,нашата "педка"  Crazy(само как звучи),не ни прави антибиограма или някакви допълнителни изследвания.Решава кой АБ ще изпише и това е,но факт че им действа на децата.По принцип Зината е силен и би трябвало да намали значително кашлицата до сега.Дано утре да е ок с прегледа и да не се налага друго лечение.Аз за кашлица давам много боров мед,чай от борови връхчета,клеева т. и сега най-новия сироп който ни изписа е Еуреспал,тъй като и дребния на фона на всичко кашля.За сега горното има ефект и то значителен.

И на последно място да питам има ли дечица,които все още се напикават нощем или на следобедния сън?От известно време слагам памперс нощем,който на сутринта е мокър,случва се и следобяд да се изпуска.А ми се струва големичък вече за това,в сравнения с каката,която на 2г вече не знаеше какво е това напикаване и памперс.

# 482
  • София
Добро утро, скъпи момичета!! Grinning

Аз съм на работа и мога само да си мечтая за такова кафе с гледка и въздух..., но дано на някой да се случи! Wink

По принцип се лекуваме при хомеопатка, но и тя и педиатъра ни са ЗА пускане на биограми, секрети и т.н., ако се стигне чак до АБ! Но и двамата само в краен случай стигат до АБ. Но и ние сме страдали от АБ напосоки! Както и от поредица АБ един след друг и след месец проблеми с цистити, бъбреци и други подобни.... Sad
Да се похваля, че тази нощ се спа у нас! Почти до 6 часа! Peace Може пък да мине проклетата адаптация към ДГ най-после....! Валерия, и Али е така - в ДГ е ангелче и само слуша всички, а после на нас ни го връща тъпкано! Twisted Evil
За напикаването - ние (срам голям! Embarassed) още сме с памперс Нямах сили да се преборя с нея лятото заради драмите у нас и хаоса (защото освен споменатото имах и още усложнения в обстановката) и накрая оставих всичко на детската градина - дано те поне успеят. Нали са ни малко децата в група... Но те май не си дават много много зор и засега сме си с памперс... Дано й писне и сама реши да го махне скоро! Mr. Green Имам 1 приятел от Америка, който си дойде с детето и сам го гледа и така направи и стана номера от самосебеси... Wink Един ден просто решила , че не иска памперс и това е.
Айде да ходя, че днес поставям пиеска на Асембли (като час на класа - общ за у-щето) и пак са ми паднали декорите нещо в залата и трябва сама да се оправям с черни найлони и страховити къщички и прилепи.... Twisted Evil Пък и часове имам след час -два и трябва да измислям игри и щуротии....
Валерия, извинявай, но не разбрах - как е паднал Влади толкова лошо, че чак има счупване...? Мислех, че кат са малки е по-леко и гъвкаво всичко.... Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 04 ное 2013, 09:18 от agileya

# 483
Хайде и аз да се разпиша!

Илианка, Валерия, съжалявам за преживяванията ви, дано скоро всичко се нареди!

Ние сме болни и двамата с Бобчо, засега не нещо сериозно, но си е гадничко ...
Ще жуля чайове с мед и лимони да видим дали ще помогнат, мразя да пия лекарства.

Иначе и ние сме от напикаващите се и нощем и денем и следобяд ... Не иска да каже и това е, казва след като се е напикал или наакал, не мога да разбера това детище.

Бобчо, вие как  сте?

Ставам да пооправя тука, макар че имам бонусче - МЦ и съм като пребита, освен че ме боли гърлото!  ooooh!

# 484
Лили, това с бонусчето много ме разсмя - моето е на изчерпване вече, за радост на ММ Laughing
За памперсите и напикаването - от няколко дни ми се иска да не му слагам нощния памперс, защото сутрин е сух, но първия опит завърши с напикаване и намокряне на кревата, след което му сложих на следващата нощ памперс - събуди се нощта да пишка. Снощи пак не му сложих памперс - отново напикаване, е, не зная, а иначе следобяд го слагам смело без памперс, като пишка преди спане непосредствено. За акането е драма - казва, но си иска памперс, а като се заинатя и не му сложа и го карам да седне на гърнето - стиска. Страшен инат е... много рядко ака на гърне, трябва вече много да е на зор и да не съм му сложила памперс. Драма е още, но вижда му се края.

# 485
  • У дома... някъде
Оф,при нас дребния вчера се напика 2 пъти от които единия път беше с тортичка в гащите..... SickКакво му става от едно известно време,протестира ли,що ли......От 2 нощи обаче е сух,затова сигурно компенсира денем.
Агилея,има и такива дечица дето сами отказват памперса като решат,така че може пък при малката това да е начина.А и като казваш че сте малко деца в групата би трябвало да ги научат бързо на гърнета и тоалетни.Ние вече гърне не ползваме,ходи си на тоалетната и това стана от 2 месеца откакто е на ДГ,а не на ясла.
А за Влади и аз бях стъписана като казаха,че сме за гипс,но това е положението,не можа да се размине с охлузване само.Обикалял е пясъчника с баба си,държан за ръка отгоре на гумираните подложки където се сяда,но се подхлъзва на разпиляния пясък,пада и се удря в ръба на гумираната настилка явно директно в рамото.И така се счупва костта...
Пчеличке,оздравявайте  Hug

# 486
  • София
Здравейте, момичета!!
Нещо много сме зачезнали всичките...! Wink
Валерия, как е Влади? Ужасна случка...! Бях спокойна досега, че поне не са чупливи на тази възраст, а то....
Някой дали помни сайта за евтини снимки...? Помните ли - когато обсъждахме кой има извадени на хартия снимки и кой не, стана дума, че били много изгодни и бързи...? Rolling Eyes

# 487
Аги, за Бг ли питаш? Че аз съм поръчвала от китайшъните и идват малко бавничко  Wink

ние сме добре засега (пу-пу), дано и занапред да е така че кака ви планира 2 командировки и не ми се ще да ги провалям задари болно детенце

# 488
  • София
Много благодаря, но наистина за БГ сайт говоря. Peace Имаше един, от който няколко момичета бяха доволни. Бях го запазила на комп. си, но после се наложи да преинсталираме и всичко се загуби...  Confused
И аз бях доволна до скоро, че Али ходи на детска гр. и е здрава, но сега сме леко болни. Нищо особено - само хрема и кашлица докато спи. Wink
Каква командировка, Бобчо?
Дано и другите деца са добре! Къде сте, бе хора...?????? Shocked Grinning

# 489
  • София
Здравейте,

вярно, темата хич не върви нещо Simple Smile
Ние още се адаптираме в яслата - 2 седмици в къщи, първо конюктивит после ангина.
Сега всичко от начало и така. Нищо ново при нас Simple Smile

# 490
Аги, бг сайта е www.snimkitevi.com

# 491
  • София
Ееееее, мноооого благодаря, Ади!! Hug
Съжалявам, че сте с ангина сега, Рени.... Много тъжно с тези болести... Но като гледам как е при нас сега, май тепърва започва сезонът на болестите. Нали по Коледа идва пикът! Wink Та аз затова като видя първи признаци ги спирам да не ходят, за да не се влошат. Но пак си откарахме на практика близо седмица вкъщи - уж, за да размине!
Като гледам, май всички са вече във ФБ и затова тук не влизат... А на мен там някак ми е по-безлично... Незнам защо, като там имаме всички снимки и т.н., но някакси не ми е същото.
Айде, приятен ден! И по едно кафе за разкош:
 Wink

# 492
  • У дома... някъде
Здравейте,дами! Hug
Днес ходихме на поредния преглед на Влади и доктора махна гипса.Ръчичката изглежда добре,за сега леко я движи и като че ли още не може да свикне,но е по-добре,за да не се натоварва.Не са ни пращали на контролна снимка,тъй като нямало нужда да се облъчва отново,разчитаме на опита на лекаря с напипванията.Аз много настоявах,но той наистина ни увери,че не е проблем направлението за снимката,нито да си платим,но наистина няма нужда.Дано е прав.Ще ми удължават болничния и се очертава чак след празниците да съм на работа  #Crazy,което ще рече 2 месеца с болнични от 300лв,то да ти е кеф. ooooh! ooooh!

Иначе и той изкара миналия месец конюктивит,каката също.Цялата градина беше пламнала с този вирус.Сега зимата ще е пак пиков сезон за кашлици и тем подобни.Дано се задържим здравички.

Нямам търпение вече да украсяваме елхата,но мъж ми не е съгласен все още,било рано.Друго си е и малко снежец да завали както го дават тези дни. Nature Snowman santa2

# 493
Уж и аз не обичам фейса, но съм се занемарила и тук не съм влизала...
Радвам се, че гипса на Влади вече е в миналото, зарастнала е ръчичката, на децата бързо им минава...
Не е хубаво, че е имало болни дечица, а още по-лошо е, че и сега има болни..., дано не е вярно че към Коледа се влошават нещата с вирусите, че то какви празници ще бъдат?!?!
Ние, да кажем, сме добре - децата, уж - здрави,Явор изкара една он неговите кашлици със спазми "на крак", не съм го спирала от ясла - че кой да го гледа, нали да не изпусна работата аз hahaha, болничен не си взех. То той не беше толкова зле - само кашляше и редеше сополи от време на време, останалото си беше в ред - не вдигна температура, не падна тонуса му, апетита си го имаше, общо състояние - екстра, та си пи сиропчетата и на ясла...
Най-новото при нас предстои, ако не ни мине котка път, ще си имаме котка у дома! Laughing Но за това ще пиша след 1-2 дена, ако се случи нещо.
И така, края на работния ден наближава и ще ви пожелая прекрасна вечер с нещо за топлина и уют:

# 494
  • У дома... някъде
jatze,искам и аз котенцееее  Heart Eyes.Моите диванета много ще и се зарадват,но сме с кожени дивани и малко мисията на този етап е невъзможна.Трябва да избирам или диваните или котето  Mr. Green,че и столовете в кухнята са такива. ooooh!Иначе не ми пречи за тоалетната,преди пясъците много миришеха,а сега с новите тоалетни на топчета нищо не се усеща.
Каква порода е котето?Пиши пак като си увеличите семейството. Peace

Айдеее,аз чакам първия сняг  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт