Ние още се излежаваме от следобедния съм (в частност Радосвета)
и аз се възползвам от това, че да драсна два реда.Вале, как е Влади? Боли ли го, как се чувства с гипса? Дано бързо му зараства и да няма никакви последици

Аги, и при вас само тъжни неща са се скупчили, ама след всеки залез идва изгрева, не се отчайвам ТМ ще си намери работа и ще сте по-добре всички. А за недоспиването - знам какво ти е, хем аз ставам в 6.40 сутрин и вечер си лягам максимум в 10.30 - 11 часа и пак съм непълноценна до обяд, а следобяд пък хич не ме търсете - изкарвам го в прозявки и колежките само ме бъзикат

Янче, това с домашните не звучи никак добре, ама трябва да се помага, не може иначе. Дано да си по добре вече и гадния вирус да не се връща при вас повече.
Конкретно за Радосвета да се оплача - 6 дни АБ Фоксеро, днес 5-ти ден АБ Зинат - кашлицата си продължава. Утре сутрин сме на преглед и дано поне хриповете да са изчезнали, че ще гръмна и лекарката и мен ще си гръмна. Писна ми през 10 дена болести. И междувременно да питам, вашите педита изписват ли някакви изследвания преди да предприемат драстичните мерки а АБ -то, че ние играем на налучкване...от този щом не и е минало за 5 дни, а вижте от тоя дали ще мине
, направо съм бясна. Ако при следващо разболяване(дано утре се окаже че сме оздравяли) ни натресе поредния антибиотик ще се разправям с нея, повече без изследвания - ПКК, антибиограми, секрети и т н няма да разреша да ни тъпче с отрови!
(само как звучи),не ни прави антибиограма или някакви допълнителни изследвания.Решава кой АБ ще изпише и това е,но факт че им действа на децата.По принцип Зината е силен и би трябвало да намали значително кашлицата до сега.Дано утре да е ок с прегледа и да не се налага друго лечение.Аз за кашлица давам много боров мед,чай от борови връхчета,клеева т. и сега най-новия сироп който ни изписа е Еуреспал,тъй като и дребния на фона на всичко кашля.За сега горното има ефект и то значителен.

Може пък да мине проклетата адаптация към ДГ най-после....! Валерия, и Али е така - в ДГ е ангелче и само слуша всички, а после на нас ни го връща тъпкано!
Какво му става от едно известно време,протестира ли,що ли......От 2 нощи обаче е сух,затова сигурно компенсира денем.
,което ще рече 2 месеца с болнични от 300лв,то да ти е кеф.

.Моите диванета много ще и се зарадват,но сме с кожени дивани и малко мисията на този етап е невъзможна.Трябва да избирам или диваните или котето