Сега ще видите като се оправи времето как ще живнем и ние и ще ни дойде настроение.

Тази година какво се случва с тези гадни вируси... да пекне вече това слънчице и да ги умори!!!
съжалявам, че на патеричка
добре че, Дарето вече е здравичка, а за поведението й просто незнам какво да те посъветвам. Все пак и двете ти кукли са в такъв период от възрастта си, че на теб и таткото никак не ви е лесно... търпение... и това ще мине 
и пак се втресох, че мога да занеса поредния вирус вкъщи... въпреки имунизацията! вече се превръщам в маниакален хипохондрик и само дебна хората, с които контактувам служебно да не проявавят някави болестни симптоми... зададе ли се някой кихащ и кашлящ, и директно излизам от офиса, и никак няма да се учудя ако вече ми направят забележка за това... май трябва да се въоръжа с маска за лице и да я включа към работното си облекло 

А отделно изкарахме откачен уикенд, в който се чудехме на Симо какво му е- първо вдигаше Т, после имаше сополи, после някакви пъпки му излязоха, пък и ревеше от болка или в ухото или в зъбите, пък май и от афта...да не се повтарям-аз във фейса вече се оплаках 

Целувки на бременното коремче, а Марти да го похвалиш какъв голям мъж вече е станал
Последния хомеопат, при който ходехме, обърна специално внимание на това какво е поведението на Йоан в различни ситуации и тогава си дадох сметка, че и той е доста срамежлив и трудно допуска непознати да му говорят или да го закачат. Определено е интроверт, или поне напоследък е по-затворен и саможив. Както вече казах, може и това да си е етап от развитието
какво стана с работата?
Аз пък не мога да ви следа във фейса, че на работата ми е ограничен достъпа, а пък вкъщи е абсурд... Пишете моля как са сладурките, ще ги изписват ли вече... макар че за пневмония май си държат твърдо по 7 дни 

. Росен на антибиотик и сироп за кашлица, цвети на фервекси и ефизол. Оплаках се
.
То и нашата сага в работата край няма, всеки ден чакаме, като започваме в понеделник с трепети, така до към сряда, в четвъртък и петък вече ни е всьо равно, особено ако шефа го няма, както се случи тази седмица 

. Миналата вечер се случи същото. Мразя да става така, защото после 2 седмици не мога да я убедя че тя си има нейно си легло и не трябва да спи до баба си
,ужасно ме е страх от болести и вируси

,аз пък с кеф я оставям тези днеи при свекърва ми на обяд да спи,че ние започнахме с ремонта на Кухнята и ми е супер ,че така свикнаха една с друга!