ВИСЯЩОТО КАФЕ

• 25 000
  • 456
  •   1
Отговори
# 435
Сметката в ресторанта може да е 10 лв, кой е казал, че ходим до най-близкия Four seasons.  Laughing

Аз пък смятам, че след като правите нещо "добро" не е нужно да поставяте условия постфактум.
Купила му, после го набила, защото не направил това, което тя очаквала.
Шефът ти, ако ти даде заплата, а ти си купиш цигари, а не храна ...и той ли ще те набие?
Въобще как си позволявате насилие над чужди хора, в случая деца?
Искало това - купила си. Може детето да е с добро сърце и да иска да нахрани бездомните кучета?  Mr. Green  Утре ще поиска минерална вода, ще му купиш, обаче то ще си измие лицето с нея, а няма да я изпие... Какво? Ще му набучиш бутилката в гърлото с "пии мангал такъв"?  Thinking

По улиците освен просещи мангалчета, се разхождали и емоционално нестабилни лелки, биещи деца!  Crazy

# 436
  • на брега на морето
Утре ще поиска минерална вода, ще му купиш, обаче то ще си измие лицето с нея, а няма да я изпие... Какво? Ще му набучиш бутилката в гърлото с "пии мангал такъв"?  Thinking

По улиците освен просещи мангалчета, се разхождали и емоционално нестабилни лелки, биещи деца!  Crazy

Не си редовна.

# 437

Според теб храната за какво служи? И след като си поискаш храна, не следва ли да се нахраниш с нея?И най-вече, след като си я поискал и си изпросил чужд човек да ти я купи. Когато харчиш собствени пари, тогава прави с тях, каквото си искаш. Но да просиш и се подиграваш на хората с парите, айде нЕма нужда Stop

Шефът ти, ако ти даде заплата, а ти си купиш цигари, а не храна ...и той ли ще те набие?

Що за глупаво сравнение? Crazy Crazy Crazy

# 438
С тази разлика,че заплатата човек си я изработва и шефът му я дължи.А на просещото циганче никой не му е длъжен.Човекът решил да направи добро,а срещнал неблагодарност.

# 439
  • На земята, която е всъщност звезда.
Сметката в ресторанта може да е 10 лв, кой е казал, че ходим до най-близкия Four seasons.  Laughing

Аз пък смятам, че след като правите нещо "добро" не е нужно да поставяте условия постфактум.
Въобще как си позволявате насилие над чужди хора, в случая деца?
Искало това - купила си. Може детето да е с добро сърце и да иска да нахрани бездомните кучета?  Mr. Green  Утре ще поиска минерална вода, ще му купиш, обаче то ще си измие лицето с нея, а няма да я изпие... Какво? Ще му набучиш бутилката в гърлото с "пии мангал такъв"?  Thinking

Мда, а по форумите се разхождат лелки, за които отношенията в семейството и на работата са напълно идентични с отношенията между двама непознати на улицата, единият от които проси от другия. 

# 440
Ice Queen, нали не очакваш кокошка наистина да прояви вкус? Няма смисъл. Тук се дарява само след изготвяне на списък с препоръки към дарения. За да е по-интересно, списъкът се пази в тайна. А боят е възпитателен метод (за възпитание на чужди деца, при това). Който не слуша - му се взимат парите.

# 441
Никой не му е длъжен, ама циганчето не е заплашило с пистолет в слепоочието!? Голяма жена, пък с акъл на дете....че и се хвали как откраднала 50 стотинки от цигане!  ooooh!

Нямам какво да кажа повече!  Tired

# 442
Не прочетох конкретния случай, но... принципно.. Едно цигане, което са го пратили да проси пари, а всеки му купува банички, ми то, горкото, колко банички на ден може да изяде?

# 443
Не прочетох конкретния случай, но... принципно.. Едно цигане, което са го пратили да проси пари, а всеки му купува банички, ми то, горкото, колко банички на ден може да изяде?

Ми то, горкото, може да откаже, а не да си избира храна.

# 444
  • Варна
Не знам за вас, но аз няма да откажа едни висящи Джими Чу-та. Някой?  Rolling Eyes

П.П. За малко да забравя - 37 номер. Да не ми набутате някой 40-ти.

Последна редакция: чт, 11 апр 2013, 13:23 от Приятно ми е - Богиня!

# 445
Ice Queen, нали не очакваш кокошка наистина да прояви вкус? Няма смисъл. Тук се дарява само след изготвяне на списък с препоръки към дарения. За да е по-интересно, списъкът се пази в тайна. А боят е възпитателен метод (за възпитание на чужди деца, при това). Който не слуша - му се взимат парите.

Tired Tired Tired

# 446
Не знам за вас, но аз няма да откажа едни висящи Джими Чу-та. Някой?  Rolling Eyes

newsm78 Хм, аз пък мислех, че ти ще предложиш Джими Чу-та. 

# 447
  • Варна

А, не. Аз съм лош човек.
Прдпочитам да получавам. Особено пък, когато забележа толкова щедри души наоколо. Как да не се възползвам? Как?

# 448

А, не. Аз съм лош човек.
Прдпочитам да получавам. Особено пък, когато забележа толкова щедри души наоколо. Как да не се възползвам? Как?

В случая има един проблем. Щедрите души обикновено са по- беднички от нещедрите /то е логично/, и едва ли ще имат възможност за такива щедротии. Но ти не се отчайвай, дебни по магазините /знаеш за надеждата/.

# 449
  • Варна
Затова ли щедрите души така щедро набиват канчетата на нещедрите?

Общи условия

Активация на акаунт