ВИСЯЩОТО КАФЕ

• 25 000
  • 456
  •   1
Отговори
# 225
Сега прочетох (във ФБ) за идеята и за предлагането на висящи екскурзии  Crazy Предполагам, ще има доста мераклии и кандидати Mr. Green
Аз, аз! Само да е някъде на топло.  Grinning

# 226
Два билета за Рио за мен, моля!

# 227
  • Талант на 2012,2013 г.
.

# 228
  • София
Днес гледах , по една от телевизиите репортаж за идеята.Одобрявам идеята , бих участвала. Но в репортажа ,от една закусвалня пак мангалите мааха безплатни закуски.Явно поредната добра идея , ще бъде опорочена заради  тях...

# 229
Сега прочетох (във ФБ) за идеята и за предлагането на висящи екскурзии  Crazy Предполагам, ще има доста мераклии и кандидати Mr. Green
Като стигнете до висящите апартаменти и аз ще се направя на бедна.  Laughing

# 230
  • София
Някъде ако  виси Брат Пит , да ме има предвид Laughing

# 231
„Висящи билети” в Пловдивската опера

Ето тука тарикатите на дребно няма да имат интерес Laughing

# 232
Днес гледах , по една от телевизиите репортаж за идеята.Одобрявам идеята , бих участвала. Но в репортажа ,от една закусвалня пак мангалите мааха безплатни закуски.Явно поредната добра идея , ще бъде опорочена заради  тях...

Това, за жалост, е видно още в зародиша на идеята. Поне сред хората, запознати с нашата действителност. И да съжалявам и да не- все едно- тя, действителността, все си остава същата.

# 233

Щом така дискриминирате циганите, то аз предлагам висяща екскурзия до острова на Робинзон Крузо САМО за цигани, многодетно семейство, не по-малко от 12-членно.  bowuu
Забравих да спомена, че е еднопосочна.

# 234
Ехх, да можеше да се събираме веднъж седмично да чистим квартала си, след което да сядаме и да окачваме /пием (по съвест) висящи кафета...

# 235
  • Стара Загора
Аз съм за висяща почивка-на море   grinning039
    http://www.dnes.bg/obshtestvo/2013/03/25/niamash-pari-za-more-na … a-pochivka.183716

# 236
То тогава да се наредим на опашката за нуждаещите се.  Mr. Green Че родителите ми не са ходили на почивка от десет години. Tired

# 237
http://news.plovdiv24.bg/423469.html

Висяща опера в Пловдив

# 238
  • n/a

Това вече е страхотна идея.

# 239
А така,пък на мен идват да ми пробутват разни абонаментни карти за представления,да се набутвам.

Общи условия

Активация на акаунт