Отговори
# 360
  • София
Ехе Тарантулке, кой като тебе, голям купон Laughing
Блонди, ето ги, там не си ли ги срещала, и аз съм ги виждала само в "за бебото" hahaha и ми бяха интересни да ги пробвам Flutter
Вик, браво на Деята, екстра е, не се притеснявай за см, може да не са я измерили правилно, те като мърдат Hug а тази ангина много странно, без никакви признаци, лоша работа, дано се оправя Confused и ние сме на консултация в четвъртък, започват ни гадния Синфлорикс Tired

# 361
  • Обетованата земя
Пак да пиша че забравих някои неща да кажа.  Mr. Green
Белверде, много сладък голичък Валерко  Heart Eyes
Екзо, дано оздравяват близнаците по-бързо.  Hug
Лино, по повод твоята умница да кажа и за моята, сега ме присети  Mr. Green Преди 3 седмици някъде мама беше на гости и беше й донесла една играчка -дрънкалка, със свирка. Естестено тя й се радва че дрънка, но Иво веднага й я взе и изпробва свирката, след което пак я дадохме на Теа с обратната страна, тя съвсем показно си я обърна със свирката към устата и я лапна, само дето не свирна.  Shocked Събра ни погледа, по-умни са отколкото ги мислим. Wink  Peace

# 362
Ааа, видях го лъвчетооо  Blush Ма много е сладък бе, Белверде  Hug
Дафи  Hug иди до някоя кухня и вземи седмичното меню, запиши продуктите с които ще направиш за цяла седмица менюто, отиди в някой магазин и запиши цените - сложи ги в лицето на свеки дето иска да плаща!!! 100 пъти ще ти е по-евтино и ще знаеш какво слагаш вътре  Peace
Гледате ли мачаааааааааа  Mr. Green

# 363
  • Варна
Аз не, ама чух мъжО да се подхилва преди малко откъм спалнята Mr. Green

# 364
Ние се приспиваме    Mr. Green пък на момчето не му се спи, само на майка му  Rolling Eyes

Днес ходих с малчо в молъ и видях на уайкики новите дрешки за бременни, ама много джиджаниииии, как ми се прииска пак да си бременея само ако може последните два месеца някак си да минат по леко при следващата бременност, че то не беше безсъния, болки в кръста, скорост на движение пет метра в минута и т.н. Simple Smile

Дафи вие също ли не обичате домашните пюрета? Аз на моя синковец му правих картофи, тиква, моркови и тиквички, е само тиквичките уважи - останалите за на мама манджите Simple Smile но определено си е по-скъпо сготовите пюрета Simple Smile аз лично се надявам да прояде и моята храна скоро, че то пюрета пюрета, ама не може само пюрета, сага за пет пестни пюрета с едно месо 8% оставих едни 20 лева еми аз можех половин био пиле да му купя с тези пари и да си го ядеееее колкото си ще, ама дали ще го яде знам ли го Simple Smile както и да е, исках да кажа че за мое най-голямо съжаление и ние сме на купешки пюрета, но свиквам Simple Smile не се и кърмихме колкото и се искаше, явно с храната ще сме така Simple Smile

Иглуб пиши бе душа, така ми е мъчно за твоята ръка, пиши как си, как се справяш с бебчо. Ще ходиш ли на лекцията? Да взема и аз да цъфна?

Диди малката матеа с всеки ден все по-красива става пу пу, а ти си и като по-голяма сестра:) (очаквам предложения за алкохолни почерпки след такава четка) Simple Smile шегувам се за второто, но не и за първото  Simple Smile

Белверде радвам се че си забелязала подписа, то е част от едно стихотворение, което слънчо сподели във фейса и аз толкова го харесах че се ентусиазирах и си направих подпис Simple Smile

И аз съм от майките които не са си показвали много много фейса, а пък уфоруму хич на съм, но тъй като е твърде обществено достъпна информацията тук, няма и да го покажа  Embarassed

Избрахме си фирма да се грижи за входа, скоро предаваме щафетата и свирим край на мача с моето домоуправителство, да живее капитализма Simple Smile така и така хич ме няма с такива организационни неща Simple Smile

Спи ми се , а малкия нещо не се впечатлява от това а и му изгубих биберона в мола, ще бъде дъъълга нощ Simple Smile отивам да се гушкамееее Simple Smile

# 365
И моя мъж се извика брутално  Mr. Green викам, ако събудиш Анди ще те видя аз тебе  Mr. Green
Абе чакай и тук да споделя разговора с ММ вчера  Mr. Green понеже ми закъснява/реално не ми закъснява де, щото февруари е по-къс, а заради едно лекарство ми казаха, че цикълът ми може да закъснее/, ама му викам на ММ: представяш ли си да съм бременна .. винаги съм била против абортите, ама..как ще се справим   Cry и той: луда ли си,  никакъв аборт.. ще се справим  Heart Eyes Heart Eyes и ми стана мило  Blush и си викам представяте ли си баш аз дето не съм фенка на породените да го изцфъкам още едно скоро скоро  Joy

# 366
Само аз ли ще давам жълтък към то 9-ти месец  Joy

Неее, и аз Simple Smile

Дафи Hug момичетата са ти казали преди мен, да не се повтарям, ама не позволявай да ти нареждат как да храниш детето си Naughty

Фери, ами с к'во ме ядосва Rolling Eyes ами с пуберските си изпълнения.Те хората правилно са казали: Малки деца, малки ядове Rolling Eyes Моя приятелка ме успокои, че сега се почвало Tired Иначе хубаво е че Крис е здрав Heart Eyes

Екзо що не потърси второ мнение? Те тия сиропи за нищо ги нямат Rolling Eyes

... да го изцфъкам още едно скоро скоро  Joy[/color][/b]

Супер ще бъде да изцфъкнеш Евелин Flutter

# 367
 Дафи, т.н.сондиране звучи страшно,но те всъшност пукват една ципа в ъгълчето на окото за 2минути работа,ще и сложат малко райски газ и за 5минути е готова.Бейбито на 3месеца му слагаха райски газ да му поставят спиналната упойка.Все пак има още време да масажираш Hug
Екзо какъв рахит Shockedти нали им даваше по 3-4 капки вигантол плюс този от АМ,не ми звучи реално пък и тая алергия едновременно и на двамата,пък и как я позна така по слух   newsm78
По тоя повод да кажа и нашия батко с някакъв фарингит,пратих го с ММ на педиатър и бам някакви боклуци за 30 лева,аз ако бях хич нямаше да ги купя ама ММ  Crazy
Фери и аз,мислех да замръзявам,но нали уж картоф не можело.
Да се похваля открих белега на рамото на бейбито от ваксината,сега ще ходя при ЛЛ да си преразгледа наблюденията Mr. Green
Много ми е чудна тая млечна кухня,как за 1 лев ще наготвят качествена храна да не говорим,че тук бяха натровили децата със салмонела.Никога не бих си записала децата даже по този въпрос сме на едно мнение със свеки  Laughingдаже се самопредложи тя да им готви Mr. Green
По повод грешното захранване Laughingи споменатото от Игуб за шведските лекари се зачетох за тяхната схема на захранване.Те пък изобщо не въвеждат една храна няколко дни и глутена го вкарват м/у 4и6месец.

# 368
  • Варна
Ама те нашите повели бре Laughing Да им се не надяваш.
Коралче,
и аз днес отидох уж да си попълня запасите и хвърлих 20 лева за пюрета. Но посред зима не ми се купуват какви да е зеленчуци от пазара, то хубаво ще ги кисна да паднат нитратите, но нали и витамините заминавали така. Ей, на тоз Балев няма и няма тиквички, веднъж уцелих и това беше.
Жълтъкът пък изобщо го няма в схемите ми, бях забравила, че и такова нещо трябва да въвеждам Joy
За ДК - и моята племенница беше хванала някакъв стомашен вирус, беше в края на лятото, когато имаше скандал с варненските ДК, имаше доста болни деца Confused

# 369
  • София
Бюти, ами хайде де, аз много ще се радвам Party
Благодаря ви момичета за милите думи за моето гардже Blush Всички пилета са ни много хубави Heart Eyes
Коралче, няма как да не го забележа Heart Eyes А ти откри ли си прави дънки с висока талия?
Кашпи, Ники ми изглежда много кротко дете, чак не мога да повярвам  Rolling Eyes дано да са дреболии и нищо притеснително за теб Hug
Диди, много са умни и всичко си разбират, аз всеки ден се убеждавам все повече Laughing

# 370
Рошковата мама, едно голямо благодаря от мен!  Hug
Дафи, че защо ви е от 8 м. кухнята? При нас е от 10, а ако детето е здраво и захранено с основните храни, педито дава бележка и може от 9.  newsm78 Иначе въобще не се тревожи за петната и оченцето, всичко ще се оправи! На племенникът ми така секретираше оченцето, но се оправи с масажчета и почистване с лайка. Е, наистина му отне време, но на около годинка мисля, че му беше минало! Синът на приятелката ми пък го заведоха във Варна, сондираха го и се оправи детенцето.  Peace Пък за финансовата част няма смисъл да ти говоря - в момента с ММ си броим жълтите стотинки, без да преувеличавам, имаме да връщаме пари на цялата рода, майчинството ми и неговата заплата са отишли още преди да ги вземем. Чудя се как ще изкараме следващия месец, добре поне, че дребния има някое и друго пюре от леля си и мляко от майка си ...  Embarassed Ама, на, не го мисля, знам, че и на нашата улица ще изгрее слънце все някога! Пък и вярно, че майка ми много ми помага!  Peace Така, че - радвай се на сладката си дъщеричка и стискай малко зъби, всичко ще е наред!  Hug Аз не позволявам на никакви дупки да ми контролират живота!  Rolling Eyes
Екзо, и с твоите мъници всичко ще бъде наред, понякога боледуват дечицата, няма начин, но ще оздравеят! Hug

# 371
Така е Диди, не стига че са ни красиви, ами и умни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Като стана въпрос за снимки, в снимката не мога да намеря новите снимки  newsm78 имам паролата, ама защо така, не знам newsm78
Коралче, как е алергията ти? При мен е ужасно, кихане нон-стоп, носа ми прокървя от дърпане  Tired добре, че капките за очи спасиха там положението  Praynig
Бюти, много красиво име е Евелин, все си забравям да ти кажа  Heart Eyes пък и виж колко хубаво звучи Андриан и Евелин  Heart Eyes Heart Eyes
Кашпи, здрави нерви му е майката, Ако си твърд -" Ти не ме разбираш", а ако си им приятел , ти се качват на главата. Но при всяко дете си е различно де, аз бях ужасна  Blush
Марли, как са малчуганите?  Hug

# 372
Белверде, имаш паметта на историк и на слон съчетани заедно в едно Simple Smile)) Дънки не си намерих, благодаря че попита, чакам следващото майчинство и тогава ще си търся, пък а дано сваля и някое друго килце междувременно. Тези вече са ми широки по всички части, до които имат допир, а и вече ми стават старите дънки, но пък тях доста съм ги износила и ги нося само вкъщи та.... скоро може и да се похваля Simple Smile

тарантулке, екстра съм, но тук е още зима, онзи ден валя сняг Simple Smile ще видим как ще съм май месец Simple Smile междудругото по време на бремеността сенната ми хрема беше зачезнала, но тогава бях заета да повръщам, така чееее може и това да е било. Иначе на мен ми помага едно пръскало Фликсоназе, ползвала ли си го? облекчава за минути!

Кашпи, радвам се че баща ти вече е добре Simple Smile за пубертета знам че е най-трудния период за майката и най-важния, защото изпуснеш ли детето тогава, за цял живот можеш да го изгубиш. Тактиката на моята майка през този период беше ... че ми беше най-добрата приятелка и някак си ме предразполагаше да й споделям как се чувствам и какво ми се случва, а аз колко пъти съм ги изненадвала неприятно хората, чак ме е срам, но няма да си излагам кирливите ризи сега. Мисълта ми е, бъди нащрек, нещо му се случва след като се държи необичайно Simple Smile

Месечинке, тук има тиквички, май през цялото време, а балев био има и онлайн магазин, ако искаш си поръчай от там, но пък скоро ще има и нормални сезонни тиквички така че може пък и да поизчакаш :“)

Блонди ти какво мислиш за въвеждане на трето твърдо хранене дневно, кога се прави? Уж чета, чета и все нещо съм недочела и недоразбрала  Crazy

Малчо заспа, отивам да се къпя и поглезя с едно сапунче с аромат на люляк  Embarassed

# 373
  • Враца
Зафира, в блога на Хедра четох, че картофа ако мислиш да го замразяваш трябва като го подгряваш после да го загрееш почти до сваряване и си възстановявал консистенцията. Днес сварих, пасирах и замразих един картоф и утре ще пробвам дали е вярно и ще ти пиша.  Hug

Ох сега ми стана тъпо, че май дадох жълтък рано.  Confused Ама свърши вече... Дано няма проблем.

# 374
Коралче, Тарантулка, Фликсоназе-то е много хубаво, но само ако е за алергия. Не трябва да се използва, ако има възпаление на лигавицата. Ние малко трудно го намерихме, като го изписаха на Тони, но беше отдавна - може и да го има вече на повече места. Но пък мирише на люляк мммммммм - изпробвах го - и аз като Месечинката  Laughing

Фери, и аз дадох жълтък отдавна  Peace . Така, че споко - не си само ти.

Общи условия

Активация на акаунт